ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. Country House

Country House Active Member

Уважаемые инвесторы! Примите во внимание, по всем административным, хозяйственным и прочим вопросам, а так же пожеланиям относительно проживания в ЖК "Кантри Хаус", обращайтесь пожалуйста по телефону: 093-061-46-35 Наталья.

Dartsya, не занимайтесь популизмом. Народ уже устал от этого. Мы делаем все, для удобства наших жителей и не в коем случае не ущемляем ни каких прав. А то что наши инвестора в большинстве своем русскоговорящие это факт и они меньшими украинцами от этого не стали.

Последнее редактирование модератором: 11 мар 2015
    Ника1978596 нравится это.
  2. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Що значить "99%"?! Ви перевіряли? Це перше ваше твердження (і я так розумію позиція) з яким я абсолютно не згоден! Я говорю українською, російською і трохи англійською. Восновному спілкуватися доводиться (тому що чемність проявляю і це восновному на роботі) російською, але вдома і на вулиці говорю українською.
    В нинішній ситуації в Україні думаю російськомовні таблички це не коректно. Я не русофоб, ви не подумайте, але за те щоб таблички були державною мовою!

І що це з "мікробами" у висновку?!

Машка и investTOR нравится это.
  3. Country House

Юрій 17, это не личные утверждения, это статистика отдела продаж за весь период.

Ника1978596 нравится это.
  4. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Можете називати це популізмом, але російськомовні можуть прочитати напис українською! Якщо не можуть, то треба вчитись...

У відділі продажів я з Тамарою говорив російською лише тому, що вона до мене російською звернулася.
    І мене з приводу мови ніхто не опитував!

investTOR нравится это.
  5. BlackShadow

BlackShadow Member

Почему же?

6. Country House

Юрій 17, из пальца высосанная проблема. Хотите, на ближайшем собрании жильцов поднимите вопрос. Нам все равно, хоть на партугальском, лишь бы жильцам нашим было удобно. А факт остается фактом, наши инвесторы в преобладающем большинстве русскоговорящие. Как бы Вам не хотелось доказать обратное. Вы можете даже сделать собственное заключение, просто перечитав форум.

По анализу воды - вода отвечает питьевым нормам, высокая очистка обеспечена. Пока не будет обеспечена раздача воды в полном объеме, микробное число будет повышено. Пока система прогонит достаточное количество воды после строительства - нужно некоторое время.

7. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

У відділі продажів я з Тамарою говорив російською лише тому, що вона до мене російською
    Яка проблема, де?! Вас уже тут всі так "затуркали"?! Я не маю до Вас з цього приводу серйозних претензій!
    Просто мені це не подобається! І я чудово розумію, що на жаль більшість у нас російськомовних, і що мене
    скоріше за все "пошлють в сад" з ідеєю виправлення табличок.
    Але в глибині душі мені прикро, що люди НЕ ХОЧУТЬ навіть спробувати перейти на українську.

fotka, BlackShadow, investTOR и ещё 1-му нравится это.
  8. Country House

Не обижайтесь пожалуйста, не столь важный вопрос на самом деле. В любом случае все таблички уже сделаны, а переделывать их дорогое удовольствие и для нас сейчас не подъемные затраты. В городе люди десятилетиями живут вообще без табличек, как на домах, так и на подъездах.

Belka13 и Region нравится это.
  9. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Та я Вас розумію. Але при заміні - нехай будуть українськими ;-)
    Вони, доречі, з ПВХ + самоклеюча плівка? З ламінацією? Якими були розмір та вартість таблички?
    Можу Вам сказати чи вас не надурили ( з вартістю), адже сам працюю з зовнішньою рекламою (куди входять і таблички).

10. Country House

За все таблички на дома, таблички на подъезды и номерки на почтовые, КХ-2 - 3380 грн. Учитывая, что в коммунальных на эти вещи заложены - 0,01 грн., а это со всего комплекса всего лишь 235 грн, окупаться будет больше года))) и это не учитывая еще необходимых дорожных знаков, стоимость которых более 300 грн за штуку + стойки.

Последнее редактирование: 3 мар 2015
  11. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Ну так я нічого не скажу... потрібні розміри і технологія виготовлення. Але "на око" наче нормально.

12. Country House

Уважаемые инвесторы!
    Те, кто желает заказать себе пульты от шлагбаумов на въезд в ЖК "Кантри Хаус", оставляйте заявки на тел: 067-230-30-73. Стоимость пока еще 280 грн. Сегодня уже въезд будет перекрыт и контролироваться охраной.
    Пульт шлагбаума.jpg

Пока оставим все как есть, проведем "референдум" по языковому вопросу или обсуждение на форуме, а уже потом будем принимать решение.

13. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Шановний, Country House! Повідомте, будь ласка, які саме типи ламп і з яким патроном використовуються у вуличному та парадному освітленні (перелік існуючих цоколів додається у вкладенні). Інформація необхідна для визначення загальних поточних енерговитрат та подальшого пошуку шляхів енергозаощаджень. Дякую.

14. investTOR

investTOR New Member

Доброго дня КХ!
    До останього читав форум без реєстрації, але шановний КХ, це важливе питання бо ми мешкаємо в країні Україна, де державною мовою є Українська, і вам я кажу, якщо ви того не знаєте, що в країні війна і почалась вона із-за подібних неважливих питань.
    А таблички повинні бути УКРАЇНСЬКОЮ і хто допустив це повинен виправляти за власний кошт.

І не забувайте про мін оборони, яке у Вас закупило квартири для УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ А НЕ ДЛЯ СЕПАРАТИСТІВ ЗІ СХОДУ.

fotka, Irina91 и Nirinka нравится это.
  15. DVD_Vl

DVD_Vl Active Member

Во-во, і назва містечка (який жах) на невідомій мові. :SOS:mamami9 Негайно виправити на "Заміський будинок".:)

16. Country House

investTOR, Вы только что русскоговорящих украинцев назвали сепаратистами? Вы это серьезно? Вы забываете так же, что получившие квартиры от МО, участники АТО, разговаривают как на русском, так и на украинском.

Region, Ника1978596 и DVD_Vl нравится это.
  17. sasha1505

sasha1505 New Member

Підтримаю дане питання, і ще раз хочу звернути увагу КХ що 2-3-х зонні лічильники необхідно установлювати і для обслуговування прибудинкових територій (освітлення). А не тільки мешканцям для своїх особистих потреб.

Кирилл18 нравится это.
  18. Irina91

Irina91 New Member

а какая секция у вас?

19. Irina91

Irina91 New Member

"Country House, подскажите пожалуйста.
    можно ли завтра подъехать посмотреть квартиру в секции 5а.в среду оформлять документы, хотелось бы посмотреть,что там и как...

20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

А що за документи Ви будите оформляти?! На право власності, чи для купівлі?!

Поделиться этой страницей