Уютный квартал, 6 очередь

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем byryndyk, 24 янв 2015.

  1. У моей знакомой, на Чайке, квартира такой же плана. Она будет делать, со стороны ниши кухню, не большую. Которая будет переходить в гостинную. А на месте самой кухни, по плану-спальню.
     
    Последнее редактирование модератором: 8 мар 2015
  2. Geta

    Geta Member

    Не смог по времени, так и не вырвался)):)
     
  3. Kv11

    Kv11 Member

    А комуникации? Наверное газовый котел не так просто перенести
     
  4. Все время думаю об этих чудесных панорамных окнах. Кто знает как жильцы 1-4 очередей, довольны? Тепло? Безопасно для деток? Какие сложности с чисткой и т.д? http://homester.com.ua/design/apartments/panoramnie-okna/
     
  5. Kv11

    Kv11 Member

    Я сейчас живу с окнами от пола до потолка. У нас такой весь дом ( жк парковый). Комната большая около 30 м кв. Одна большая батарея изначально была и было очень холодно. Первый год мы поставили доп батарею низенькую вдоль окна - не помогло. В этом году повесили дополнительный электрический радиатор. Уже комфортно. По поводу безопасности детей - у нас пока нет, но это обязательно надо продумать.
    На счет вида- у нас окна выходят на сильпо, буквально расстояние 2 м. Соотвественно окна чаще всего зашторены, чтоб не радовать работников сильпо.
    В уютном квартале думаю таких проблем не будет. У них окна не на всю стенку и не в пол. Обогрев сможем сами регулировать. На счет вида - все согласно генплану. Надеюсь, что расстояние между домами будет комфортным.
     
    Ksenia S. и Хочу свою квартиру нравится это.

  6. Спасибо за информацию)))


    Честно говоря, на этот вопрос не отвечу. Это лучше обсудить с застройщиком. Возможно ,на данном этапе можно что-то изменить
     
    Последнее редактирование модератором: 9 мар 2015
    Kv11 нравится это.
  7. Sasha.m119

    Sasha.m119 Active Member

    Хочу розказати свою історію як я "купував" квартиру в "Уютному кварталі". Все почалось з того, що на olx знайшов оголошення, що продається квартира, вже готова, на вулиці Шевченка, 57, написав приватне оголошення, мені відповіли - 44 м2, ціна за квадрат 13500 грн. Я подзвонив по номеру, щоб домовитись на перегляд, мені підвердили, є така квартира, на першому поверсі, ціна 13500 грн за квадрат, домовились про час і місце. Через декілька годин мені подзвонили і сказали, що ціна піднялась з 13500 до 15000 грн, я нічого такого не казав, ясно, курс росте, ціна помінялась і мені ніхто нічого не обіцяв, на той час всі міняли ціни. Вирішив дивитись далі пропозиції.
    Почав їздити в інші ЖК, розпитував про умови, ціни і т.д. На тому ж тижні, на вихідні домовився з відділом продажу іншого ЖК у Вишневому поїхати дивитись квартиру на другу половину дня. В першій половині дня нічим не був зайнятий, вирішив відвідати ЖК по дорозі у Вишневе, перший по дорозі був Уютний квартал, подзвонив у відділ продажів, щоб запитати, чи вони працюють, щоб приїхати дивитись варіанти на житло, що будується. Підняли трубку, сказали, що працюють, приїжджайте. Я приїхав, виявилось, що крім тих, що будується є готова квартира, цього разу не перший поверх, а четвертий і також однокімнатна, ціна 14000 грн. Нам її показали, мені сподобалось, розказали всі умови і т.д. Після цього поїхав в ЖК в який домовлявся про перегляд квартири (правда вже не хотілось їхати, бо ця дуже сподобалось, але час був і вже ж пообіцяв), по дорозі заїхав ще в один ЖК, час ще був.
    Після перегляду квартири у Вишневому, все ж таки, пересвідчився, що в Уютному варіант дуже хороший і треба брати квартиру. Вирішив в той же день їхати і бронювати. Приїхавши, попросив, щоб ще раз показали квартиру і пішов у відділ продажів заносити завдаток, щоб заброювати за собою квартиру. З собою готівкою було 5000 грн, а треба було 8000 грн., попросив, щоб сказали де є близько банкомат, щоб зняти гроші, хазяїн, Сергій, сказав, що 5000 грн вистачить. Ок, віддав гроші, мені розказали всі умови ще раз, написали розписку-броню, там зафіксували ціну - 14000 грн за квадрат, яка саме квартира і дату підписання попереднього договору, а саме на п'ятницю (писал розписку в неділю). Попрописав копії документів на землю, на будинок і т.д. (щоб знайомий адвокат і знайомий який займається продажем квартир, подивився, чи там все ок), якихось не було, бо десь не зрозуміло де, копії документів дали не на Шевченка, а на будинок, що будується... я просто дуже хвилювався і спочатку недодивився.
    Приїхавши додому, все ж таки побачив. що документи дали не на ту квартиру, ну думаю, буває, недодивились, в понедіок попрошу, щоб скинули.
    В понеділок почав дзвонити до Олександра, щоб скинув правильні документи, бо далі не ті, що треба, він сказав, що його вже нема в фісі. Щоб ці моменти не описувати, бо дуже нудно буде - склалось враження, що документами не все ок, бо кожен почав говорити, щоб дзвонив до іншого. Перед цим скинув зразок договору юристу, то він не радив так купувати квартиру, я почав переживати, щоб це була не афера якась, подзвони вдо багатьох знайомих, які купували квартири так, вони всі підписували попередній договір, то трохи заспокоївся, але документів мені так і не скинули.
    Потім, наступного я знову почав надзвонювати, щоб скинули копії документів, щоб пересвідчитись, чи там все ок. Ніхто нічого не скидав... Я почав переживати. Через пару годин Олександр подзвонив і сказав - ціна наквартиру помінялась з 14000 грн до 15500 грн. На моє питання, шо за фігня, він мені відповів - квартира переуступка (хоча коли я вносив завдаток ніхто і близько такого не казав) і хазяїн квартири підняв ціну. Ппц просто - я кажу, а як же розписа броня? Олександр сказав - мені так хазяїн, тобто Сергій, сказав.
    Я був просто в шоці. Ми домовлись, вони написали розписку-броню, я у вівторок перед тим, як вони сказали, що міняють ціну, я домовився зі знайомим поміняти долари на гривні (ціну ж фіксували в гривні). Тобто я поміняв валюту на гривню, отримав ту суму в гривнях, щоб зафіксували розпискою, а вони мені сказали, що ціна виросла на 66000 грн. Звісно у мене не було лишніх 66 000 грн, бо частину і так позичив.

    Тепер уявіть - я лишився з гривнею, долар далі ріс, забудовники кожного дня по декілька разів піднімали ціни. Дуже круто.

    В середу я поїхав, щоб забрати завдаток. Приїхав, зарав гроші і почав іти. Мене Сергій зупинив і попросив пройти в інший кабінет, зі мною хотіли поговорити і якось вирішити проблему... я був дуже злий, не хотів іти.. хз, чому пішов. Якийсь мужчина почав мені щось розказувати, чому так сталось і т.д. Казав, що може запропонувати вирішити проблему. Я сказав - пропонуйте рішення, я слухаю. Нічого взагалі внятного не сказав, тобто якби хотіли, щось запропонувати, то пропонували б.

    Отака дуже не приємна історія. Тобто мене обмунули два рази - перший раз, коли я тільки дзвонив і домовлявся про зустріч, раз ціна помінялась, але я не особливо звернув увагу, другий раз ціну поміняли, коли вона навіть документально була прописана в розписці-броні.

    Надіюсь в інших, хто купив тут квартиру все пройде добре, а тим, хто тільки думає купувати, я не рекомендував би цього забудовника, бо далі він може так само як і мені сказати, що ціна міняється і казати, щоб добудувати давай ще грошей.
     
    Денис K нравится это.
  8. Bublyk

    Bublyk Member

    Шановні Інвестори!
    Хто може розповісти детальніше, як проводилась передача грошей забудовнику під час оплати (долар чи гривня) та які документи Ви отримали, що підтверджують оплату, після цього.
    Дякую за будь-яку інформацію!


    "Как известно, на сегодня наличные расчеты ограничены суммой в 150 тыс. грн. Ограничение было введено с 1 сентября 2013 года - тогда Нацбанк обязал осуществлять оплату товаров и услуг на сумму свыше 150 тыс. грн лишь в безналичной форме."http://zn.ua/ECONOMICS/raschety-nalichnymi-hotyat-ogranichit-do-18-tys-grn-153541_.html
    Как застройщик обьясняет приём налички свыше 150 тыс.грн?
     
    Последнее редактирование модератором: 9 мар 2015
  9. Нюра

    Нюра Member

    Я платила частично гривна, частично доллар (считали по самому высокому курсу на тот день ), подписывался нотариально договор, в котором прописано что я совершила оплату в такой-то сумме.
     
  10. Koss

    Koss Active Member

    думаю вернуть все в $ при нынешнем курсе не составит труда. даже еще и в + останитесь
     
  11. Sasha.m119

    Sasha.m119 Active Member

    Яким чином? Якщо тоді курс був по 25 грн, а зараз, для прикладу в ПриватБанку 31,5 грн? Тим більше, що купити можна тільки на "чорному ринку" і курс там ще вищий ніж в банку.
     
  12. Koss

    Koss Active Member

    сьогодні купити можливо було по 27-28. ще декілька днів і все буде добре
     
  13. Sasha.m119

    Sasha.m119 Active Member

    Буде, чи не буде, але те, як вчинив забудовник - не припустимо. Ціну ми фіксували в розписці, а він наплював не неї і підняв ціну, тобто грош ціна не тільки його словам, а і документам, які він підписує
     
  14. Koss

    Koss Active Member

    спросите сейчас за эту квартиру, думаю отдадут ее вам
     
  15. Sasha.m119

    Sasha.m119 Active Member

    Він казав, що ту квартиру без проблем заберуть і за 15000 грн. І після того, як він два рази міняв ціну, навіть того одного разу коли в розписці ціни зафіксували, я точно більш не хочу з ними мати справу.
     
  16. Andrey_uk

    Andrey_uk Member

    Хотелось бы услышать комментарий от застройщика.
    Хочется верить, что эта неприятная ситуация именно через хозяина квартиры, а застройщик всего лишь был посредником.
     
    Ksenia S., Анюта_2206 и Ligeros нравится это.
  17. Sasha.m119

    Sasha.m119 Active Member

    ой, не 15000, а 15500 грн.

    Коли мені розказували про квартиру і писали розписку ніхто не говорив, що це квартира когось іншого, а не забудовника.
     
  18. Andrey_uk

    Andrey_uk Member

    Наверное хозяин квартиры начал "паниковать" из-за скачка курса и своим поведение просто подставил отдел продаж "Уютного квартала".
    А что Вам конкретно предложили, чтобы решить проблему? Вы не рассматривали 6-7 очередь? Может Вам бы скидку хоть небольшую дали..
     
  19. Ligeros

    Ligeros Well-Known Member

    Ребята, у меня всё так же стоит вопрос - кто застройщик? Где его лицензия???
     

Поделиться этой страницей