Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Клім71

Клім71 Well-Known Member

У нас скоро буде називатись ЖК "ЛУГАНДОНІЯ КИЇВСЬКА".Хотілося б вірити ,що це порядні,але.....
    Можливо я трохи перегнув палку,тоді сорі.
    Але якби ми помінялись з ними місцями,то в кращому разі машини в нас позабирали,а нас лишили живими,може.Закривати цю тему.

Последнее редактирование: 24 фев 2015
    tsyganok нравится это.
  2. Andreych

Andreych Well-Known Member

Хочу поведать новость по охране в нашем ЖК, хотя, все могут посмотреть на доске объявлений на 1-ом этаже.
    Так вот, с 1-го марта у нас новая охрана, с новой формой, пропускным режимом, резиновой дубинкой и наручниками. Также обещают видео наблюдение с архивом.
    Стоит удовольствие 85 грн.
    Всех очень просят прийти и подписаться на очередное покращення и как-то наше мнения для застройщика и ЖЭКа до лампочки.
    Как говорится далі буде...

3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Мені поки що охорона не потрібна,їм треба охороняти свою стройку,то нехай і платять.

Owner_157 и УКСУС нравится это.
  4. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Красавчики!
    Я не в курсі і зі мною це ніхто не обговорював.
    В нас ще купа невирішених питань які ігноруються.
    Чому це ми повинні їх чути, якщо нас ігнорять?
    Мене на цьому етапі відносин охорона не цікавить.
    Соррі, але - нах)

Якась дивна ситуація зі сміттям – у долученому файлі деталізація тарифів на компослуги.

Тут є пункт про сміття, цитую «вивезення побутових, великогабаритних, рідких відходів (збирання, зберігання, перевезення, перероблення, утилізація, знешкодження та захоронення)».

Питання – що за пред’яви, стосовно картонної коробки від ляльки?!

Прочитайте уважно свої затвердженні документи – там є великогабаритне сміття – тобто – не бачу перешкод для вивезення картонної упаковки хоч від холодильника.

Знову ж таки – будемо вимушені складати акти-претензії за невиконання у повному об’ємі взятих на себе обов’язків – будете робити перерахунки.

Ми ж вас не просимо вивозити цеглу чи плиту з арматурою – лише те, що зобов’язанні.

Повірте, тут не ідіоти – ми розуміємо різницю між побутовими відходами і будівельним сміттям.

Чи нам ловити ваших будівельників за зеленим парканом що інколи бігають до наших сміттєвих баків?

Чи вони не наші, але гроші платимо ми?

Раз така ситуація зі сміттям – надайте, як і обіцяли на останніх зборах – чітке територіальне визначення (креслення і опис) прибудинкової території – а то одного чудового ранку заявите, що тут брудно і ми не будемо це прибирати. Бо це не є прибудинковою території, проте – тарифи виросли – платіть.

Я вкотре повторюю – хочеться мати нормальні відносини – ми про це не одноразово писали і говорили на зібраннях – все безрезультатно…

Що ж, це Ваш вибір.

Будемо діяти і боротись як вже вийде – інколи невміло, інколи примітивно, інколи жорстоко і зухвало, інколи вишукано – ми вчимось і готові відстоювати свої права.

Без образ.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 4 мар 2015
    M@X, OON, УКСУС и 2 другим нравится это.
  5. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Розсмішив :))) дякую! Вже давно так не сміявся. Да абсурда ситуація у нас з ЖК. Ти йому одне він тобі інше. Миру не буде однозначно тільки війна.

Пропоную акцію "НАШ ЖЕК МУСОРНИК".

6. alex.jf

Ага - вітати нових покупців затхлим запахом сміття)

7. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Да клали вони на нас! Народ давайте не будемо нервувати. Однозначно, що за всім стоїть депутат при сьогоднішній владі і клав він на нас. Тож треба зробити так, щоб про нього дізнались. Який він хороший дядько.

СПИСОК ДЛЯ НАРОДНОЇ ЛЮСТРАЦІЇ
    ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!
    Люстрація влади - одне із основних завдань Радикальної партії і головна умова змін в Україні. Як ми і обіцяли - люстрацію почали із себе. У нашому списку - жодного олігарха, бувшого народного депутата (окрім Івана Зайця, заслуженого ветерана боротьби за Незалежність) чи помічника депутата-регіонала. У цьому може пересвідчитися кожен. Ми оприлюднюємо тут свій список - для загального обговорення. Це наша народна люстрація - ви можете задавати нам будь-які питання щодо кожного із кандидатів. Ми також будемо вам вдячні за інформацію про будь-кого із наших кандидатів. Проведемо народну люстрацію разом!

Пишіть нам на адресу lustration@liashko.ua, давайте коментарі на сторінці Олега Ляшка у Фейсбуці

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії.

- See more at: http://liashko.ua/candidates#sthash.wBdisrjJ.dpuf

Пропоную пролюструвати нашого ФАНТОМАСА. Всі знають про кого? Оголошую конкурс на кращий лист до Олега Валерійовича. Хоче люстрацію хай люструє. Заради сміху і щоб було поговорити з ФАНТАМАСОМ особисто ляшку при зустрічі.

А біографія у нашого ФАНТОМАСА дуже слабенька. Мабуть підчищали спеціально. Але джерела говорять буде багато про цього героя :))) Ми все знаємо і як він про нас відзивається.

8. УКСУС

УКСУС Active Member

ну вот они ее нашли, значит им и платить!!!
    НЕ ПОДПИСЫВАЙТЕ ДОГОВОРА!!!!
    не хотят "нашу" по 40грн. значит будут платить сами!!!

tsyganok и alex.jf нравится это.
  9. Victor

Victor Well-Known Member

Ребят, а поделитесь опытом вывоза именно строительного мусора ?
    а то скоро подсобирается ;)
    я так понимаю централизованно этого никто не делает?
    возможно есть хорошие контакты ???

10. Nelson

Nelson Active Member

Наберите Сергея 0503557504 Вывозит до 2 тн. Если надо больше вес вывезти Антон 0664444604 ЗИЛ, МАЗ

Victor нравится это.
  11. Vredinka

Vredinka Well-Known Member

для тех кто не успел поставить трубку домофона, сегодня узнавала сколько стоит... 450 грн((

12. Шановні мешканці ЖК «Софія Київська», с березня місяця на території комплексу починає працювати нова охоронна служба.

Охоронники,які будуть нести службу будуть забезпечені форменим одягом зі знаками розпізнавання, спеціальними засобами захисту ( гумовий кийок, наручники типу БРС,балончик з газом сльозодратівної дії та при необхідності ( за домовленістю) травматичною зброєю. На території комплексу будуть : пропускний режим, 2 поста цілодобово, а також відеонагляд. Вартість оплати в місяць з квартири – 85 грн.

На Вас чекають в ЖЕКУ для підписання угоди по наданню послуг з охорони.

13. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

То есть наше предложение за 40 грн.в мес. Вас, уважаемый отдел продаж, не устроил???По-моему, предлагаемая охранная фирма очень хорошая и услуги предоставляет качественные. а Вы никак не успокоитесь чтоб навязать нам именно то что хотите Вы!!!!!!
    Так же будет и с альтернативной отопительной компанией???вы ищите, а мы договор переподпишем, а в итоге получится как с охраной????????

СОВЕСТИ У ВАС НЕТ НИКАКОЙ!!!!!!!!!!!

Marriya и Vredinka нравится это.
  14. alex.jf

Не розумію, про що це ви.
    І взагалі - хто це пише?
    Як то кажуть "нєчитабельно".
    Це ж не може бути наш забудовник - тому що він, я так думаю, порядний і розумний і мав би якось реагувати і рахуватись з думкою мешканців.
    Висновок - якесь свавілля.

15. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

Уважаемые соседи!!!
    Я понимаю что у всех нас разный доход, кто-то в силе платить почти 1000 грн. за отопление, а кто-то даже не может сделать ремонт, так как одни долги.Я понимаю, что никто не хочет проблем и не имеет времени, а кто-то и желания, заниматься спором о тарифах.
    Я просто не понимаю одного, разве Вам всем все равно что нас просто ....... и считают за лохов, установив такие бешеные тарифы. Но САМОЕ СТРАШНОЕ что эти тарифы поднимутся на государственном уровне уже в апреле в 3 раза и платить мы будем не 1000 за отопление, а в разы больше!!!!!!!Разве Вас это устраивает?
    Ну не будьте Вы пассивными, давайте вместе добиваться!!!!!вместе решать проблемы!!!!

Очень Вас прошу, НЕ ПЛАТИТЬ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ГОРЯЧУЮ ВОДУ, а также НЕ ПОДПИСЫВАТЬ ДОГОВОР об ОХРАНЕ!!!!!!!(мы нашли фирму по хорошей цене, нас обещали услышать, но опять навязывают свои тарифы!!!!!)

A&L, Marriya, Owner_157 и 5 другим нравится это.
  16. Andreych

Andreych Well-Known Member

А что охранять то будут интересно?
    Мусорные баки и ЖЭК, мне такая охрана не очень то и нужна!
    Не вижу предпосылок для подписи договора с кнопкодавом с резиновой дубинкой.
    Или они меня не пустят в свою собственность???
    Ни обоснования цены, ни какая организация, ни документов, а при запросе как всегда будет ответ, что покажут через неделю...
    Застройщик и ЖЭК, может вы уже просто напишете, что вам нужны деньги, так что платите каждый месяц ещё +100 грн. У нас, жильцов сего прекрасного комплекса, денег то много, деть некуда..

Vredinka и Nik-Nika)) нравится это.
  17. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Хто підпише договір ,той--ЛОХ!!!!!!!!!

18. Juliashka

Juliashka Active Member

Лично мне охранять во дворе нечего!!! Машины и детей у меня нету!!! Так что мне охрана 300 лет не надо!!! А если учесть тот факт, что ответственность она только за забор и ЖЕК несет, тогда смысла хозяевам авто я в ней тоже не вижу! + ни одна здравомыслящая мама не выпустит своего ребенка одного на улицу... так что охрана деток тоже отпадает! Так что смысл от такой охраны вообще теряется!
    + Если учесть тот факт, что с апреля дорожает газ, свет и т.д., то процентов 50% от живущих в комплексе задумаются о получении субсидии!!! А извините, охрану она не покрывает! Охрана это прихоти богатых!!!
    Так что кому она действительно надо, подписывайте и платите!!! А остальных они не имеют права заставлять!!!

Marriya, Owner_157, Клім71 и 2 другим нравится это.
  19. inna1604

inna1604 Active Member

якщо я не плачу за охорону-то що вони мене не пустять на територію комплексу чи як?

це вже якийсь брєд, вони ж не мають права навязувати нам.. до того ж ще йде будівництво

Последнее редактирование модератором: 5 мар 2015
  20. ОленаМ

ОленаМ New Member

Вітаю!
    Завтра по обіді йду в ЖЕК за ключами.
    Зрозуміла вже, що договір на охорону підписувати не можна. :)
    Знайшла Пост Олександра, що внизу (від 17 фев 2015 #5184). Підкажіть стратегію поведінки, аби підтримати співмешканців?
    Дякую!

Поэтому еще раз предлагаем вам по-хорошему:
    1. Пересмотреть тарифы на отопление и горячую воду на этот отопительный сезон.
    2. В будущем отопительном сезоне перейти от нормативного расчета к расчету по факту.
    3. Решить вопрос об НОРМАЛЬНОЙ охране.
    4. Сделать нормальную квитанцию по холодной и горячей воде с предыдущими и текущими значениями(пример квитанции есть в вашей электронной почте).
    5. Перед изменениями в стоимости других оказываемых вами услуг заранее ставить в известность владельцев квартир с предоставлением аргументированного расчета, чем вызвано изменение тарифа.

Мы же со своей стороны призываем владельцев и жителей нашего комплекса воздержаться от подписания договоров на отопление, горячую воду, охрану и также оплаты этих услуг до решения описанных выше проблем ! Не все читают наш форум, поэтому просьба сообщить об этом своим соседям.

Последнее редактирование: 25 фев 2015
    Victor нравится это.

Поделиться этой страницей