ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. lekos

lekos Member

Скажите, ещё актуально? Козлик на том же месте? Завтра утром хотим забрать... А как войти к Вам в подъезд, там есть дом фон?

2. fotoncom

fotoncom New Member

Скажите разговор ведется о ЖК"Городок" который находится в г.Вишневый по улице Боголюбова?Меня смущает 6 очередь.Ведь только недавно вырыли котлован под 4 и 5 очередь.А по правилам Еркера продоваться жильё может только при постройке первого этажа .Может я ошибаюсь?А сама кладовка находится на этаже или в подвале?

3. i4uvak

i4uvak Active Member

мб имелось в виду 6е парадое, кладовка на холодном переходе

4. MaksZ

MaksZ Member

Я вже неодноразово казав, але бачу, що потрібно повторитися про кладовки: Ви просто віддаєте в "Еркер" гроші за повітря. Ніякі правовстановлюючі документи ніхто не видасть у зв'язку з відсутністью на це законних підстав. Якщо є бажання збагатити когось за просто так, то принесіть і мені 575$. Я Вам випишу не один, а навіть декілька папірців. Якшо захочете, то і печатку поставлю :):):)

VLADIMIR1964 нравится это.
  5. Flash

Flash Active Member

И кладовку тоже выдадите в пользование?

Somewell нравится это.
  6. Torin

Torin Member

Да, конечно ошибся. Имеется ввиду 6-й парадное. Кладовка на этаже.

Да, все верно.

Последнее редактирование модератором: 26 фев 2015
  7. Armalit

Armalit New Member

Доброго всім дня. Звертаюся до Вас, шановні свині, залишаючі пакети зі сміттям біля під'їздів! Переконливо раджу, перед тим, як збираєтеся на@рати перед носом в усіх-уважно оглядуйтеся по бокам та нагору. Річ у тім, що не для всіх життя в хліву та їжа з корита-це норма. Наприклад, я, якщо побачу це, спробую пожурити, а якщо не подіє, припустимо, декілька днів поскладаю своє сміття вам під двері, або висипатиму на дах вашого авто. А чого би й ні. Вам можна під ноги всім викинути залишки своєї життєдіяльності, а іншим ні? А от є і менш врівноважені мешканці, і вихватити по посмішці-раз плюнути. На всяк випадок проінформую: за метрів 100, поруч з відділом продажу є прекрасні сміттєві баки, які майже ідеально вивозяться. Дістатися можна пішком, або на машині, коли їдете на роботу! Ще одне менш кричуще, ала не менш важливе! Коли возите будматеріали, то будь-ласка, чіпляйте назад пружини, та позакривайте двері, бо зима всеж-таки. Дякую за увагу.

Natusya, Morozoff, Viktor ||| и ещё 1-му нравится это.
  8. i4uvak

i4uvak Active Member

соседи из 4-6 секций, кому то уже приходили платежки за отопление?

9. Flash

Flash Active Member

Прочитав перше речення, зрозумів, що звертаються не до мене і далі не став читати, а про що пишите, шановний?)))

10. Alex_191

Alex_191 New Member

Так все же, на этаже или на холодном переходе? В 4-й секции по крайней мере не похоже что бы кладовка на холодном переходе имела площадь 1,5 кв.метра.. мне кажется там меньше

Последнее редактирование модератором: 27 фев 2015
  11. Armalit

Armalit New Member

העובדה שאנשים צריכים לאהוב ולכבד אחד את השני !!!

12. Ольчик 1608

Ольчик 1608 Active Member

За отопление в ЖЕКЕ сказали, что тарифа нет, поэтому пока не платим.
    Была платежка за прибудынкову территорию и все.

13. Flash

Flash Active Member

Хочу порадити Вам, якщо ви хочете, щоб Ваше повідомлення прочитали мешканці нашого будинку, то потрібно змінити риторику повідомлення, а то виходить так, що всі хто має читати це повідомлення мають вже вважати себе тваринами.

14. Armalit

Armalit New Member

Дякую за пораду. Розвію Вашу хибну думку про риторику та тварин! Відповідав Вам особисто і НІКОГО не збирався ображати, а Вас так і тим паче!!! Цей напис перекладається так: Люди повинні любити та поважати один одного!!! Переклав в гуглі на іврит в надії на те, що представники за будовника також читають форум та з більшою повагою будуть відноситися до інвесторів.

15. i4uvak

i4uvak Active Member

16. Flash

Flash Active Member

Я мав на увазі Ваше перше повідомлення

17. Armalit

Armalit New Member

Дякую. Наступного разу постараюся більш виважено викладати свої думки. Тварин мабудь переносити в самий кінець повідомлення!

18. i4uvak

i4uvak Active Member

а с марта вроде как дорожает газ и отопление в нашей стране. чтоб они новые тарифы к нам не применили за зимние отопление..

19. Натик28

Натик28 Member

так они скорее всего так и хотят сделать

20. Ёжик

Ёжик Active Member

Подорожание будет с апреля месяца. Поднятие тарифов наоборот оттягивают до момента окончания отопительного сезона. Иначе, представьте себе, какой финансовый удар будет по бюджету людей. А так до следующего отопительного сезона мы уже морально будем готовы к таким ценам и затратам.

А выставлять счёт по новым тарифам за "старый" газ - это противозаконно.

Поделиться этой страницей