ЖК "Щасливий", вул. Леніна 10Г

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Сергій С., 16 сен 2014.

1. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Irene, в головному офісі в Софіївській Борщагівці є актуальний план забудови. Можете ознайомитись - користі буде більше, ніж слухати пояснення чи виправдання "рядових співробітників".

Ось старий план, зверніть увагу на розмір секції в нашому будинку. Вона не така широка, як об'єкт, що значиться на цьому плані перед Вашими вікнами.

Наскільки я розумію, там буде 1 "квартирна" секція + двоповерхова секція дитсадку поруч.

Вложения:

ДамаМадама и Irene нравится это.
  2. sock

sock Active Member

парковочные места для домов Г и Д не предусмотрены совсем...

Таисия 75 нравится это.
  3. Irene

Irene Well-Known Member

это тоже приятный бонус.

Таисия 75 нравится это.
  4. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Насправді, в "дворі" у 10Г повно місця має бути. Я не думаю, що там зроблять зелену зону на всю площу. Тому, нажаль, у нас під вікнами скоріш за все пів-ЖК буде паркуватись.

Таисия 75 нравится это.
  5. svako

svako Well-Known Member

это старый план, ему уже 1,5 года (можно выбросить), уже есть новый план, там и парковка другая, и 10-этажный садик по-другому расположен

6. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Так, я привів його тільки для того, щоб показати співвідношення розміру секції до площі запланованої під забудову (пропорції-то у об'єктів не змінились). Для крайніх квартир нібито не все так погано.

Ми теж спочатку взяли однокімнатну в п'ятій секції. Але, по новому плану вона була якраз вікно-в-вікно до нової свічки. Тому і обміняли на аналогічну в першій секції.

7. Katerinka5

Katerinka5 Active Member

Шановні сусіди!
    Чи не знайдеться у когось 2 будівельних козла? І 1 широкої дошки?
    Будемо дуже вдячні!)

8. Irene

Irene Well-Known Member

Вчера были на стройке. Активно утепляют/оформляют 1-3 подъезды, 4 и 5 пока в таком же виде, как и были 3 недели назад. На фото 3й и 5й подъезды.
    Квартиры все закрыты на ключ - установили газовые котлы. Так что если кто захочет к себе наведаться - только через ключника:).
    Варили трубу большую желтую (видно на второй фотке) и еще что-то делали на торцевой стене 5 подъезда. Но подойти и посмотреть не смогли - там машина с лебедкой была. Вот такие новости.
    3.JPG 5.JPG

ДамаМадама, drozd и Сергій С. нравится это.
  9. В пятницу были на стройке. В моей квартире котла ещё нет, но газовый счетчик уже висит. Сделала несколько фоток

не получается загрузить фотки. cry

Ещё заметила, что везде есть подоконники, кроме кухни.

Ув.соседи, назрел вопрос для тех, у кого квартира в рассрочке: по какому курсу сейчас платите застройщику за кв.м?

Последнее редактирование модератором: 23 фев 2015
    Сергій С. нравится это.
  10. Irene

Irene Well-Known Member

насколько я поняла, на кухне подоконник не предусмотрен.
    А ваша квартира уже закрывается или открытая?

11. asuspegasus

asuspegasus New Member

Був в субботу. вчора. Як виявилось в моїй квартирі будівельники зберігають свої речі. Не приємно це. з тижня буду звонить і щось робить а то реально навтіьб по міряти ніфіга не можна(( херня повна виходить(((
    Ладно в кого є план однокінатної квартири по ЛІВІЙ стороні? БТІ-шний план. не з сайту.
    п.с. По фоткав ванну, уже стоїтоь розводка труб. цікавить питання я ж можу по своєму вссе розмістити?? а то виходить повна херня.... І тре якось здешевшить ремонт))

Зарання перепрошую сусідів, я мотоцикліст, в мене прямоток, тому вибачайте. Кидати цеглою в мене не потрібно. Якщо хтось зхнає де там є гаражі на здачу по близу буду взячний за інфо

12. Ledirina

Ledirina Well-Known Member

А есть актуальный план? А то че-то мне тревожно. Втулят под окнами еще домик...

13. Irene

Irene Well-Known Member

Біля входу до під,їзду є кладова яку чудово можна використовувати як гараж для мотоцикла. Вона продається
    ну. план-то есть. и, блинволшебныесловавотделепродажговорят, что, опятьволшебныесловазастройщийобещает, что они постараются расположить дом так, чтоб не окна-в -окна. как будет на деле, мы узнаем только по факту. обидно, слов нет.

Последнее редактирование модератором: 24 фев 2015
  14. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Напевно, Вам варто поцікавитись в Інтернеті, що таке "прямоток" перед тим, як рекомендувати нашому сусіду паркувати свій мотоцикл у нас під вікнами :)

15. Irene

Irene Well-Known Member

"Зарання перепрошую сусідів, я мотоцикліст, в мене прямоток, тому вибачайте. Кидати цеглою в мене не потрібно. Якщо хтось зхнає де там є гаражі на здачу по близу буду взячний за інфо" - це цитата.
    Тож моя технічна обізнаність щодо прямотоків навряд що змінить, Сергію.

16. Сергій С.

Сергій С. Active Member

БТІ міряє кожну квартиру окремо саме тому, що вони всі різні, навіть якщо проект однаковий. Наскільки я знаю, пометрових планів окремих квартих у відділі продажу немає.

В попередніх будинках, дехто домовлявся з будівельниками не ставити деякі комунікації, щоб потім їх не ламати. Беріть телефон прораба у ВП і дзвоніть. Але якщо вони вже поставили все що мали, то запізно.

17. asuspegasus

asuspegasus New Member

В кладовый мотоцикл??? А які її розміри? Хоча, я не думаю, що 350 кіл я затягну по сходах в парадне.... І не думаю, що сусіди будуть задоволені від такого сусідства.. Їм вистачить і артилерії в World of Tanks....

Ledirina и Irene нравится это.
  18. asuspegasus

asuspegasus New Member

От тому я і питаю за гараж. І це збочення лишати таку техніку наніч під парадним....)))

Сергій С. нравится это.
  19. Ledirina

Ledirina Well-Known Member

Вам так точно необходимо заняться звукоизоляцией :D

Сергій С. нравится это.
  20. asuspegasus

asuspegasus New Member

Це чому ж? Я що там один такий буду?? А де мужицька компанія?? посиділки? Коли зберемось?

Поделиться этой страницей