ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. Алексей 1978

Алексей 1978 Active Member

Думаю речь идет о типовой форме договора, но это нужно проверить.

2. Леший

Леший New Member

А где эту типовую форму договора можно посмотреть(взять)?

Последнее редактирование модератором: 19 фев 2015
  3. Алексей 1978

12. Виконавець має право:

1) вимагати від споживача дотримання вимог правил утримання житлових будинків та прибудинкових територій, експлуатації житлових та нежитлових приміщень у житлових будинках (гуртожитках), санітарно-гігієнічних і протипожежних правил та інших нормативно-правових актів у сфері житлово-комунальних послуг;

2) доступу, зокрема несанкціонованого, у квартиру (житлове приміщення у гуртожитку), нежитлове приміщення у житловому будинку (гуртожитку) споживача для ліквідації аварії відповідно до встановленого законом порядку, усунення неполадок санітарно-технічного та інженерного обладнання, його встановлення і заміни, проведення технічного і профілактичного огляду;

3) нараховувати у разі несвоєчасного внесення споживачем плати за надані послуги пеню у розмірі, встановленому законом /договором;

4) вимагати від споживача своєчасного проведення робіт з усунення пов'язаних з отриманням послуг неполадок, що виникли з вини споживача, або відшкодування вартості зазначених робіт;

5) вносити за погодженням із споживачем у договір зміни, що впливають на розмір плати за послуги.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 20 травня 2009 р. N 529

Крім того є ще типовий договір про надання послуг ... опален... води та інше, де:
    18. Виконавець має право:

5) доступу до приміщення споживача для ліквідації аварій, у тому числі несанкціонованого, відповідно до встановленого законом порядку усунення недоліків у роботі санітарно-технічного та інженерного обладнання, його встановлення і заміни, проведення технічного та профілактичного огляду і перевірки показань квартирних засобів обліку води і теплової енергії відповідно до законодавства;

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 21 липня 2005 р. N 630

Думаю оскільки важливо саме лічильники води, які знаходяться саме в квартирі, а не на поверсі, таку норму просписали у договір.

Последнее редактирование модератором: 19 фев 2015
  4. ирина 30

ирина 30 Member

А почему не пишете на что имеет право абонент?

5. Алексей 1978

Чтобы не перегружать форум. Я указал ссылки на эти документы. Вы можете их найти и ознакомиться самостоятельно.

6. Алексей 1978

Кто-то уже подписал акты приема-передачи имущественных прав? Завтра обещают отдать на подпись данный акт (доплату осуществил). Беспокоит нюанс - а закончит ли застройщик обещанное (есть инфа от Янтаря, что предоставлено гарантийное письмо от застройщика), в частности свет, покраску? Кто, что может выразить по данному поводу?

7. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Що нового на об'єкті.
    З позитивного:
    1. Встановили домофони. Ключ для домофона - 35 грн.
    2. Встановлюють лічильники електрики
    3. Мешканці поступово підписують договора з янтарем. Для зручності, договір на водопостачання, теж можна підписати на місці. Янтар сам передає договора в водоканал.
    4.Частина мешканців, які купували квартири через СВМ уже отримали документи для оформення права власності.
    З негативного:
    1. Домофон не працює. Двері пластикові. а пластмаса з електроманітом не дружить)))
    2. Роботи по підключенню електропідстанції не ведеться, хоча обіцяють підключити до чергового кінця місяця.
    3. За тепло, з 10.12.2014 по 31.01.2015 ~ 8-9 грн за квадрат, і це при досить мякій погоді і мінімальному теплопостачанню і по старим тарифам. Думаю автономне електроопалення в будь-якому випадку буде вигідніше централізованого. Засвоїв на все життя, і переконався ще раз, централізоване опалення - ЦЕ ЗЛО.
    4. Водогін ніхто промивати не збирається. Іржава вода, має сама очиститись.
    5. Ліфти будуть працювати після того як договора підпишуть бульше 50% мешканців будинку.
    6. Документи на квартиру для мешканців, які купували свої квадрати через ЦБ, будуть видаватись тільки тоді, коли ЦБ виконає всі умови по введенню будинку в експлуатацію. Гарантійні листи від ЦБ, як висловився представник янтаря, дослівно: "ДА ЖОПЫ!", звиняйте. А для цього, ЦБ потрібно, як мінімум, підключити електропідстанцію, дофарбувати під'їзди, подороблювати хвости...

Поки усе.

Vint нравится это.
  8. Tkach

Tkach Member

Шановні представники Центробуду та Янтара.
    Надайте будь ласка змістовну та вичерпну відповідь стосовно нашого будинку. Коли буде підключена електростанція, коли інвестори нарешті отримають документи на квартири і т.д.? (Тільки не банальними відписками та обіцянками...)
    В іншому випадку я буду вимушений подати скаргу в прокуратуру та в інші держ. установи.

9. Леший

Леший New Member

Відчуваю ще довго будемо без електрикі і права власності :(

10. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Добрый день.
    Получил в СВМ-е копии необходимых доков для подачи на право собственности (техпаспорт получил прау недель назад). Надо их еще заверить у Янтаря, вот тут думаю начнется самое интересное. Расскажу после встречи с ними в субботу.

11. uapasha

uapasha Member

Так же получил документы, но от Центробуда. Тоже хочу заверить свои документы. Где Вы планируете найти представителей Янтаря завтра?

12. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Буду им звонить, 0667143553 Татьяна Александровна. Завтра с 15.00 до 18.00 должны быть на объекте, для оформления коммунальных договоров. Там пообщаюсь, посмотрю что будут говорить. Если будет время, присоединяйтесь.

13. А что Центробуд уже дает документы??? Вы получили и тех.паспорт и копии о присвоении адреса и об оренде земли?

14. Подскажите пожалуста где получить ключ от домофона

15. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Спасибо за инфо.Я как раз завтра планировал поговорить с Янтарем, когда они планируют это делать. Так как по моим ощущениям они извините "тянут кота за одно место", а это не есть гуд и таким образом жильцов они ну никак не смогут мотивировать что либо оплачивать и т.д.

16. dumbQ

dumbQ Active Member

Кому-то уже вернули деньги за недостающие м2? Не понимаю в чем задержка...

17. Нам вернули еще в январе.

18. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Последнее редактирование: 21 фев 2015
  19. Si3000

Si3000 Well-Known Member

Добрый день. Касательно подачи документов, говорят следующее. Что не подают их пока Центробуд не доделает все свои обязательства и не подключит дом к электроснабжению по постоянной схеме. Так как они уверяют что это задача ЦБ, ввиду того что Янтарь такой же заказчик строительства как и все инвесторы (логика в этих словах есть). Для подачи доков в регистрационную службу им надо подписать у ЦБ акт о том что все "гуд", претензий к ЦБ нет. А судя из того как ЦБ выполняет свои обязательства по гарантийным письмам им веры нет. Вот такой примерно ответ, опасаются что если подпишут доки и подадут их в службу, то ЦБ в последствии вообще ничего не будет делать, т.к. юридически он будет в полном ажуре.

20. uapasha

uapasha Member

не знаю.. помоему какая то бредовая ситуация получается. Подать документы должен и может только Янтарь. Центробуд страдает только репутацией так же как и в случае с невыполнением обязательств по приведению в порядок дома.
    Янтарь такой позицией делает хуже только нам, так как придется ждать до мая минимум, что бы подать документы, а Центробуду от этого не намного хуже, помоему..
    Пусть подпишут акт что все соу-соу, а не все гуд и подадут документы на регистрацию..

Поделиться этой страницей