ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Пионерская 30

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Bayram, 24 дек 2014.

1. smak

smak Active Member

Ні, саме І.Франка 67, той що здається 4кв.2017року...Остання дванадцятиповерхівка...

2. salj4ok

salj4ok Active Member

Був сьогодні в відділі продаж, акція три пятірки закінчилась, але можна взяти розстрочку на чотири роки і то не в всіх секціях. Мінімальний перший внесок пока залишився 50000грн.

3. svitlana1600

svitlana1600 New Member

А скільки зараз кв метр коштує???

4. salj4ok

salj4ok Active Member

Я робив проплату і просто запитав чи є ще акція і чи було подорожання. Яка вартість зараз я не питав, Вам краще підїхати в відділ продажу і запитати там :hello:

5. yarik z_80

yarik z_80 Active Member

А ви робили проплату ще по старій ціні? Так як всі даєте гроші в обмін на розписки? так шо було подорожання?

6. salj4ok

salj4ok Active Member

Гроші міняю на розписки. А як зрозуміти стару і нову ціну? В договорі прописано скільки потрібно платити кожен місяць, ця ціна може змінитись тільки тоді як долар підніметься на 10% і більше.

7. yarik z_80

yarik z_80 Active Member

р
    Я мав на увазі скільки у вас квадратний метр коштує...я так зрозумів що у кожного ціна різна в залежності хто коли інвестував...дійсно таке життя пішло шо кожний день молишся за долар...колись зі своїх друзів сміявся коли в них були кредити в у.е. життя диктує свої умови

8. salj4ok

salj4ok Active Member

Вартість кв.м. з 5% знижкою получився 7600грн, ціна остальних, на яких розстрочка 10320грн, середня вартість получається 9770грн.за кв.м.

9. Bayram

Bayram Active Member

Если кто то находится рядом или проезжает, дайте знать начались ли вообще работы по нашему дому. Заранее благодарен.

10. smak

smak Active Member

Сьогодні були, робили першу планову оплату, так сказать викуповуємо свої кв.м))))"віртуальні" поки)))...подивились де в майбутньому буде будинок...як і казали у відділі продажу, що роботи розпочнуть з весни, тому поки там вагончики робочих стоять...Ну що ж сусіди)))тримаємо кулачки і чекаємо початку будівництва)))

Щодо терміну розстрочки...дійсно вже не 5 років і залежить від секції будинку...наш менеджер сказала, що в тих секціях що виглядають як "ніжки" будинку розстрочка на 3 роки, щодо цін - не дуже зрозуміло сказала, тому писати нічого з цього приводу не буду...

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  11. salj4ok

salj4ok Active Member

Скажіт будь ласка, коли заключали попередні договори, Ви їх завіряли у нотаріуса чи може просто внутрішні договори ніде не завірені. Нам говорили, що багато тих які інвестують в них не перший раз, їм довіряють і заключають внутрішні договори. Які є ризики при внутрішньому договорі ніким не завіреним, просто підписи? Чи якщо не дай Бог заморозиться будівництво, то завіреність нотаріусом буде до одного місця.

12. smak

smak Active Member

Ми підписували попередній договір в грудні у нотаріуса...

13. lena1105

lena1105 Member

Я в декабре подписывала без нотариуса для того чтоб по факту сдачи дома можно было оформить право собственности через товарную биржу (так дешевле получиться). А что касается к кому предъявлять претензии если заморозят стройку, то в любом случае нотариус не поможет. Мне вот даже интересно - ведь все подписывают договора через доверенность. Есть два доверенных лица, а вот самого владельца - который прописан в общежитии кто-то в глаза видел?! Ведь основным ответчиком в случае форс-мажора будет именно он - а в реальности этот человек вообще существует, или только на бумаге какое-то подставное лицо. Так что с нотариусом или без - это уже лично Ваше дело - разница в налоге который заплатите до и после. Ну а в нашем случае (будучи в статусе инвесторами) остается только держать кулачки, быть оптимистами и верить в светлое будущее.

smak нравится это.
  14. salj4ok

salj4ok Active Member

Мій сосід, який був зам.мера Вишневого застройщика знає особисто, говорить що він не з тих людей які б не достроювали чи кидали. :)

Последнее редактирование: 14 янв 2015
  15. vikta_vikta

vikta_vikta Active Member

Добрый день!
    Собираюсь покупать квартиру на Пионерской,30 в рассрочку, и мне сказали что при первом взносе нужно так же оплатить 1% госпошлины от полной стоимости квартиры,в то время как в других застройщиков этот налог платится только после подписания основного договора купли-продажи.
    Подскажите, пожалуйста, так ли это? И как было в ваших случаях?
    Заранее благодарна.

16. Bayram

Bayram Active Member

Добрый день, у нас такая же ситуация была, мы платили 1℅ госпошлину у нотариуса.

17. vikta_vikta

А у вас рассрочка или 100% оплата?

18. Bayram

Bayram Active Member

рассрочка

19. vikta_vikta

Ок,спасибо за инфо.

20. yarik z_80

yarik z_80 Active Member

Завтра еду проплачивать очередной взнос...я так понял фотографий никому не надо делать...:) :) :))) думаю что раньше мая вообще сдвигов не будет, кстати кто что слышал по поводу расширения дороги, которая от жилянского моста идёт...мне менеджеры говорили что планируют расширять вот только когда, никто точно не знает, может у кого то есть другая информация ???

Поделиться этой страницей