Я завтра буду. Приходите и договаривайтесь у кого 100% оплата. Потому, что остальных будут пускать не раньше марта.
А как может быть вода в не отапливаемом и не введенном в эксплуатацию доме?!? А с кем акты подписаны с инвесторами?? Они что дом уже приняли на баланс ЖЭКа!?
для нужд ремонта не обязательно централизованная подача воды, можно из той колонки которая под домом стоит
Если воду можно взять с колонки, а свет подключить от "времянки", то зачем эти вопросы вообще поднимать?!? Нам нужно обговорить и ставить на первый план актуальные вопросы, чтобы не получилось как прошлый раз: "включите нам воду, дайте свет...", нам нужен ввод в эксплуатацию дома и документы на право собственности, любым путем, пускай это будет через суд или как угодно застройщику, главное что бы было по закону. На прошлой встрече 80% времени, говорили не о чём. В этот раз нужно подготовится на форуме, что бы долго не мерзнуть и решить актуальные вопросы. Предлагаю составить сл. повестку дня: 1. Избрание инициативной группы (председатель, секретарь, правление, члены и т. д.) 2. Выделить вопросы которыми будет заниматься группа. 3. Как собрать 100% подписей, где/как отыскать списки/контакты инвесторов и ставить этот вопрос перед Могильным официально! И тд и тп... Этот раз присутствовать не смогу потому буду наблюдать и давать советы на форуме. (Адвокат) И большая просьба-отпишитесь по результатам встречи на форум.
Ініціативна група це " народовольцы русской революции". І.Г. не потрібен голова, секретар, правління. І.Г. це група людей які беруть на себе ініциативу по вивченню ситуації, розповсюдженні інформації, підготовці необхідних заходів. Зрозуміло, що уважающие себя руководители не будут бігати та звітувати щотижня перед кількома десятками людей, які збираються під новобудовою. Якщо 10.01.2015 буде повноважний представник забудовника це спростить ситуацію, не буде то І.Г. потрібно доручити встановлення контакту з керівництвом забудовника, отримання необхідної інформації, доведення її до "страждущих". Які питання потрібно винести на 10.01.15. Вони визначені вище: 1. Що з вводом в експлуатацію будинку. 2. Коли можна розпочинати робити ремонти/вселятися.
1. Шановний Вадиме, вже говорилося на цьому форумі та на минулій зустрічі, неодноразово, що ремонт можна буде робити після отримання документів/свідоцтв на право власності!!! (Запишіть собі це, щоб більше не повертатися до даного питання)! 2. Що таке ініціативна група та звідки пішло дане поняття я вважаю, що це не те питання, яке потрібно обговорювати на даному форумі, нам потрібна командна та ціле направлена робота нашої групи інвесторів. У всякому разі дані рішення фіксуються у довільній формі, а вичитувати ці поняття на вікі чи просто в Інтернеті, це не спосіб професіоналів. Також хотів би зосередити вашу увагу на тому, що нам і потрібна: "І.Г. це група людей які беруть на себе ініциативу по вивченню ситуації, розповсюдженні інформації, підготовці необхідних заходів", ми є група людей, яким потрібно вивчити ситуацію по введенню в експлуатацію і отримання права власності на наші квартири, встановити контакт з керівництвом забудовника та довести цю інформацію до "страждущих", щоб підготовитися до необхідних заходів для виконання зазначених цілей! Считаю, что я предоставил вам, исчерпывающую, информацию для раздумий на будущее, прежде чем писать такую самому себе противоречащую информацию, бездумно скопированную с интернета!!!
Это, что все? Як приклад - ініціативна група "першого грудня", шановний Вадиме черпайте наукову інформацію з українських джерел. http://uk.m.wikipedia.org/wiki/Ініціативна_група_«Першого_грудня»
Щодо "ми є група людей, яким потрібно вивчити ситуацію по введенню в експлуатацію і отримання права власності на наші квартири, встановити контакт з керівництвом забудовника та довести цю інформацію до "страждущих", щоб підготовитися до необхідних заходів для виконання зазначених цілей". Якщо така група є то це наше щастя чи горе - час покаже. Думаю вони не повинні сприймати поняття " народовольцы русской революции" відносно себе в повному значенні та перебувати в партизанському підпіллі. Якщо така І.Г. сформувалася то бажано б щоб вони легалізувалися наданням своїх телефонів та хоча б "позивних". Щоб "страждущие" (у тому числі і я) могли звернутися за роз"ясненням. Чи в цьому є таємниця? Може соромляться ? Щодо "предоставленной исчерпывающей информации". Ну отримали ви документ на право власності. А як приводити квартири в жилий стан при низькій температурі: - штукатурити, фарбувати, укладати плитку не можна. А що з електроенергією : -чи подається вона в квартири чи ні; - який порядок розрахунків, чи "на халяву". А що з водопостачанням : - чи є подача води в квартири чи ні; - який порядок розрахунків, чи на халяву. А що з опаленням, коли буде проведено випробування системи // оздобили квартири потім випробування системи опалення і при якійсь (не дай боже) аварійній ситуації /сантехнік "недожав" гайку на з"єднанні батареї, тріщина в трубі/ гаплик ремонтам//. Чи працюють ліфти чи ні. Чи функціонує система каналізації. Немаловажне значення має організація охорони будинку поки не заселиться значна частина мешканців? Для прикладу . Більше 15 років тому моя сім"я першими (по домовленості з забудовником) заселилися в будинок /звичайна 9-ти поверхівка/. Будинок після цього був введений в експлуатацію лише місяці через три - чотири чи пізніше, квартири здавалися з ремонтами. В той час було розповсюджено грабування електролічильників, батарей, сантехніки. Була зима - десь початок грудня. Опалення в будинку не було, електроенергія, газ в квартири не подавалися, але водопостачання було, каналізація функціонувала. Мені в квартиру, яка вже була готова, будівельники завели тимчасовою лінією електроенергію для освітлення, приготування їжі та обігріву. Під*їзди в будинку замикалися. Охорона була в вагончику біля будинку. Щоранку я виходив з будинку близько 7-ї години ранку, а близько 8-ї години моя дружина відчиняла під*їзд для будівельників та зачиняла в 17 годин пісня закінчення роботи. По цій же схемі було налагоджено охорону інших під*їздів. Можливо по цій схемі організувати поповерхову охорону.
Ну не совсем так, хотя и народа было мало. Был директор.Четыре заготовленных фразы: незнаю, не могу, я наемный работник , пишите. Куда? Адреса нет. Передайте мне, я буду говорить, что это ваше мнение, а не мое. Решили, что здесь, на сайте, народ пишет свои пожелания, замечания, а пару человек оформят это документально и это будет донесено Влад. Ник. и выше. Следующее собрание 25 января в 12 часов. Да, было предъявлено несколько папок с документами, мол вода, свет, отопление и канализация сделаны по проекту и готовы к эксплуатации. Н а документах нет подписи заказчика иниодной печати. Это просто рабочая документация, внутренняя , о ходе выполнения работ. Подписано Козак, но снова без печатей.
Вынужден прекратить обсуждение данной темы с "вадим61", так как вы не понимаете элементарных вещей и плохо ориентируетесь в "конспектах"!!! Желаю Вам удачных наблюдений/ожиданий за вводом в эксплуатацию и получению права собственности на свою квартиру-сидя на диване, как "страждущий" дождатся что кто-то из активных инвесторов даст свой номер тел. чтобы можно было кого-то доставать не выходя из квартиры и ничего не делая для этого. Спасибо!!!
Жаль, никто нам не выдал контакты инвесторов. Собрались бы все-все. Может и результата больше было бы. Если 25го опять соберется 20 человек, то ничего не стоит Могильному опять всех отфудболить с честным лицом и дежа руку на сердце.
П Пропозицію зібратися 25 січня підтримую. Ми з друдиною не були 10. Коли писав про "народовольців" це було уночі з 9 на 10. Ніч думав, вранці підняв в 7 годин своїх, радився . Прийшли до висновку що людей буде небагато - святковий період (хто просто хоче відпочити /таке життя/, хтось кудись поїхав), тому їхати зарано - світ не близький (проживаю зараз не в Києві). А однозначно збори будуть перенесені на пізніше . А 25 (хоч і неділя і теж багато хто повиїжджає) повинно бути багато. Та й час уже йде до весни пора закінчувати цю канітель. Тому закликаю зібратися (звичайно, мій заклик багато не вартий, але з піщинок гори складаються), думаю що це відповідає інтересам усіх нас. Щодо того, що ніхто не надав контакти інвесторів то так і повинно бути по двом основним причинам. 1. Поки що це інформація, яка не підлягає розголосу. 2. Забудовник не зацікавлений її надавати бо не знає як повернеться справа. Але при бажанні цю інформацію можна мати без рішення забудовника, якщо хтоось дружить з комп"ютером вище середнього рівня, але це вже підсудна справа та й покищо непотрібна. Хто захоче то й сам надасть цю інформацію ініціативній групі якщо така буде створена. Причому ця група повинна бути створена не з подачі забудовника ( може бути конфлікт іетересів). Чому ми повинні створити ініціативну групу. Після введення будинку в експлуатацію утворюється ОСББ. Це організація, яка при нормальній постановці питання /використовується не з метою отримання прибутку а в інтересах будинку/ - сила. Але зараз ми її створювати на в праві. Згідно закону до введення будинку в експлуатацію інвестори це " безправне стадо" - ніхто, але до цієї думки нас привчили а насправді... Ні не потрібно опускати руки - ми багато можемо. Інвестори мають масу питань на які ніхто толком не відповідає, будівництво будинку затяглося, що ж нам робити? Перше що нам потрібно - утворити ініціативну групу. Ініціативна група це добровільне (хто сам може, та відчуває потребу) об*єднання кількох громадян (бажано 3 - 7особи) без юридичного оформлення. Громадяни в І.Г. можуть об*єднатися самі по собі, але краще щоб іі утворення було "освячено" рішенням кількох десятків інших інвесторів, тоді їх голос буде вагомішим. Ця група - може звернутися до будь якої юридичної чи фізичної особи яка зобов*язана відреагувати на звернення; - може підготовлювати та проводити заходи щог не суперечать закону. Так, кожен з нас може сам по собі це робити, але мало хто вміє, знає як, має час та хоче займатися вирішенням наших болючих питань, а хтось просто боїться - страх як і пасивність у нас закладався поколіннями. Та й голос одного це "глас вопиющего в пустыне". Наша спільна мета - отримати швидше житло. Для цього вже давно потрібно робити все можливе і максимальне наша перевтілення з стада в серйозну силу відбудеться якщо ми створимо ініціативну групу. Чим повинна займатися ініціативна група? 1. Налагодити контакт з забудовником для отримання наобхідної інформації та розповсюдження її серед інвесторів. Офіційні звернення не відфудболиш, як зі слів "домовушки" було 10 січня - " Был директор.Четыре заготовленных фразы: незнаю, не могу, я наемный работник , пишите. Куда? Адреса нет." І це директор - особа до якої стікається інформація!!! 2. Стати осередком спілкування інвесторів. Органом куди інвестор може звернутися і отримати конкретну інформацію т.як в іншому місці не візьмеш. Образно - клубом інвесторів. 3. В випадку необхідності сприяти забудовнику в роботі з місцевими органами самоврядування та установами. Це звичайно припущення але уявимо таку ситуацію. Забудовнику необхідно вирішити якесь питання щодо нашого будинку в якійсь установі і воно затягується без суттєвих причин а надавити чи неможливо чи дорого. Тут може втрутитися І.Г. / з неї не спитаєш та не зірвеш/. Як ви думаєте відреагує чиновник на пропозицію І.Г. провести під вікнами установи мітинг інвесторів з запрошенням скажімо телебачення, або звернення до депутатського корпусу. Форм є багато. 4. В випадку необхідності та при можливості пришвидшити забудовника. На збори пропоную взяти договори та паспорти. Особливо це стосується тих, хто хоче ввійти до І.Г.
Господин Chapay! Почему я поставил вопросы электроэнергии, воды / отопление несущественно/? Они необходимы для проведения ремонтов. Что меня интересует : будут ли они, как мы будем за них рассчитываться ? Ведь до введения дома в эксплуатацию нельзя заключить договора на их подачу, а значит и цена как не для народа. Или мы будем дорого платить, или будем делать ремонты без этих благ цивилизации или застройщик будет нести потери (даже о застройщике забочусь). Казалось бы это не существенно но надо знать. Относительно І.Г. Ее суть и задачи расписал в ответе "домовушке". Все это писал для того чтобы люди поняли что к чему. Народ должен быть просвещенным. Но вот что характерно, при всем своем неудобстве для застройщика /активная и серьезная І.Г./, в определенном смысле (конечно я не знаю конкретную ситуацию с домом, меня не колышут технологические нарушения типа противопожарные пояса (застройщик пришел надолго, а нет так будет правопреемник - это дело перспективное ситуация рано или поздно улучшаются ), но если нет других нарушений /Мегасити/ ) - І.Г. может помочь застройщику при вводе дома в эксплуатацию. Ну и совсем несерьезно относительно "дай свой я наберу". Мой 0673067124. А ваш?
Я так понимаю, никто свои замечания и предложения писать не собирается. Тогда пишу свои, делитанские. 1. Сорваны сроки сдачи. Когда все таки будет сдаваться дом? 2. Нарушения и отклонения от проекта.: а) обещана и оплачена прогулка на крыше и "висячие сады" - это приличные деньги и мы их оплатили. Обойдемся без сада, верните деньги; б) в проекте заложены кирпичные прегородки с первичной штукатуркой, что было заменено на газобетон, кот. дешевле и толщина стен не соблюдена, нет штукатурки; в) Нет противопожпрных поясов и вентиляции - пожарники не примут дом;г) нет отропления на этажах и перед лифтовыми площадками - грозит лютым холодом а то и разморозкой труб; д)крыша не закончена; батареии подключены не правильно, отсутствуют т.н. "бинокли".3.когда будет облагорожена придомовая територия и жильцы получат доступ для начала ремонтных работ? 4. работают ли лифты, если да можно ли ими будет пользоваться при начале ремонтных работ?5.) когда мы сможем получить документы на свои квартиры?6. где можно найти руководство стройкой, ваш адрес и телефоны?... Пока то, что вспомнила.Не все видела, может что то и упустила.