Собственно интересует информация по поводу водички с крана...можна ли ее пить? Может кто на экспертизу отдавал
На экспертизу не отдавали. Но думаю пить можно, но только после фильтра, осадок приличный. Мы всегда воду оцениваем по креветкам аквариумным, они очень прихотливы к воде и чистоте. А сюда как переехали, расплодились они у нас, нечто просто, за 2 года в Киеве столько потомства не было, как тут за 3 месяца.
Не знаю що до креветок. Одного разу на роботі забув про десяток креветок в пластиковій банці 6-л обрізаній зверху, а її ще хтось і під стіл підсунув так що я про неї згадав місяців через 3! Як виявилось майже всі живі здорові, а вода зверху аж підцвітати почала. От вам і креветки)))
У вас наверное там были или чери или тигры или амано) Они очень неприхотливы. У нас же живут кристалы, сакура, синяя мечта, канарейки и черный диамант, а они очень даже прихотливы
про экспертизу воды писали около года назад, по всем показателям тогда было более-менее, но не выше допустимой нормы. По содержанию солей и мех. загрязнений оставляет желать лучшего
я что то пропустил? была экспертиза? или Вы о той... с "Основа Солфис"? о том "документе" что "иной" тут впаривал?. откуда у Вас сведения о "завышенных"?. У Вас есть этому подтверждение, или "абысказать"? я не спорю. может оно и так. но сами сведения у Вас откуда? они реальны или "самзнаю", "однабабкасказала"?, "среднепотолочные"? около года назад был жуткий спор.. писали что у нас светофора не будет.. и всех жителей передавят мчащиеся автомобили..не разрешат поставить.
Мы делали экспертизу воды , месяца 3-4 назад, все показатели в пределах нормы. Документ не покажу,забыла в другом городе ( я блондинка):D Воду пью с крана, проганяя через фильтр под раковиной
Поділюсь пізніше, оскільки необхідно переговорити з людьми які займались установкою очисної підстанції в Круківщині, та дізнатись чи вона введена в експлуатацію чи ні? Інформацію збираю......коли буду точно володіти всіма даними відпишусь на форумі (приблизно 27.01)!!!!!!!! Поділюсь пізніше, оскільки необхідно переговорити з людьми які займались установкою очисної підстанції в Круківщині, та дізнатись чи вона введена в експлуатацію чи ні? Інформацію збираю......коли буду точно володіти всіма даними відпишусь на форумі (приблизно 27.01)!!!!!!!!
Всім привіт! Була занята! Ходила в жек відносила 1 тиждень назад результати, попросила контакти відповідальної особи, подякували і обіцяли взнати))))Сказали також, що всі внутрішні споруди будуть передавати водоканалу..................... Показники: вмісмт кальцію і вміст магнію знаходяться поки що в нормі, але з часом можуть змінитися!!!! Вміст марганцю в 3,5 рази перевищує норму! Саме цей показник мене цікавить! Як сказали люди, які займаються аналізами, це не перший випадок і зустрічалися такі відхилення і скоріше......все залежить від екології......тому необхідно ставити фільтри на питну воду!!!!! Ми поставили в себе магістральний на холодну воду звичайну нитку на 10 мкм.........а на питну будемо ставити ацетатний, пропіленовий і вугільний з помягшенням води!!!!!! Д.Д. зайдіть на форум!
Ну ЖЕК тут не при чем, они ничего не сделают, надо нести в санэпидемстанцию или управление экологического надзора водоканала. Но хотелось бы увидеть Акт о показателях воды, потому что во вложениях бумаги которые увы не имеют никакой силы.
Протокол!!!!!Ну-ну.......на рахунок ЖЕКУ: оскільки під час будівництва водопостачанням повністю було на ньому (це слова працівників жеку, що є незаконно), а зараз його передають водокалалу!!!!!, тому я і звернулась до них за інформацією, оскільки вони мають контакти або вихід на уповноважених людей!!!!Якщо мені вони допоможуть з цією інформацією то тоді буде і протокол, який далі відправиться на розгляд відповідальним особам, що встановити причину відхилення від норми показника(вона може бути як екологічна так і технічна )! "Juls, post: 320203, member: 12876"]Карапузік, поделитесь, пожалуйста, информацией о воде. Всё ли в порядке?[/QUOTE] Д.Д. зайдіть в