Водопровод и отопление

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем UTLC, 17 апр 2014.

1. Vadim

Vadim Member

тобто аванс ви не платили?

2. Андрій

Андрій Moderator

Лічильників не встановлювали.
    Холод в квартирі, згідно із укладеним договором, має бути засвідчений актом-претензією – розділ 6 договору.
    Без складання такого акту, нажаль, нічого не зміниться. І у вартості послуг жодним чином не врахується.

Жодного слова [пункта] про сплату авансу я в договорі не знайшов.
    Тому так – аванс не платив. А потрібно було? ;)

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  3. Vadim

Vadim Member

ми взагалі договору не підписували з ними)...:D

Последнее редактирование: 9 янв 2015
  4. я сьогодні дзвонила бухгалтеру - щодо авансу мені пояснили, що так від них вимагає Облгаз.

5. Андрій

Андрій Moderator

Ммм... Це істотно змінює ситуацію :).
    4to napisano perom договір. Бухгалтер нічого не зробить без документу. Нехай пошлеться на пункт договору. Якщо матимете натхнення продовжити цю милу бесіду з бухгалтером.

6. Vadim

Vadim Member

підписали сьогодні договір. аванс платити не обов"язково.
    також цікавився за лічильники. сказали, можна буде встановлювати, як нас передадуть комусь на баланс...

7. Good Kid

Good Kid Member

А де договір укладали?

8. tulup

tulup Member

По договору платим по 8 грн за квадратный метр.

9. Vadim

Vadim Member

за базарчиком є новий будинок (білоцерківська панелька), кінець вул Жовтневої. Там є одноповерхова будівля, вхід з боку залізної дороги.

10. Vadim

Vadim Member

З'явилося гостре бажання поставити лічильник на тепло.
    Подзвонив нашому постачальнику тепла з даним питанням. Вони сказали, що зараз не можна поставити лічильник, бо нас нікому не передали на баланс. Як передадуть, тільки тоді наш балансоутримувач зможе дати технічні умови і тоді можна буде поставити лічильник.
    Якщо хтось орієнтується в даному питанню, підкажіть, чи так це чи все-таки можна зараз поставити лічильник?

11. Igor Gerega

Igor Gerega New Member

Тоже задумываюсь о счетчиках на тепло т.к еще ни одного дня не отключал масляный обогреватель...
    Кому интересно можно скооперироваться...

12. Vadim

Vadim Member

Мій тел: нуль 96 87 нуль 10 99. Приймаю заявки на кооперацію :)

13. Igor Gerega

Igor Gerega New Member

А вообще кто-то приценивался??
    Вадим, мой номер ноль 67 836 два 546

14. Djul

Djul New Member

прийміть і нашу заявочку)) нуль 99 501 шість нуль 86

15. Vadim

Vadim Member

Ми прицінювались.
    На скільки я зрозумів, сенс в лічильнику є лише тоді, коли у вас є змога економити тепло (тобто прикрутити кран). Оскільки у нас в квартирі жари не буває, то і кран ми прикручувати не будемо (знизу будинку значно холодніше ніж зверху). Якщо перекрити кран повністю (зараз, наприклад, тепло на вулиці), то все рівно треба буде платити 20%. Додати сюди вартість лічильники, його повірку... І може вийти, що шкурка не варта вичинки. Треба якось детальніше вивчати це питання. Бо зараз в опаленні сенсу немає, а платіжки по 525 грн приходять)

16. Good Kid

Good Kid Member

Со счётчиком Вы платите за тепло. Если будут плохо топить, то платить вы будете не 600, а 60 и меньше, за остальные деньги можно купить и пользоваться электрообогревателем.

Александра Уманец нравится это.
  17. Roach

Roach Member

Є підозра, що Ресурсозбереження ухиляється від встановлення таких лічильників, мотивуючи тим, що ми не переведені на баланс ЖКГ чи ОСББ, так як техумови вони повинні отримати у балансоутримувача. Хоча, забудовник на даний момент також вважається балансоутримувачем.. Думаю, якщо власники масово звернуться з проханням чи вимогою встановити лічильники, Ресурсозбереження нікуди не дінеться..
    Враховуючи, що газ подорожчає в 3 рази і 7 раз, то за опалення в квітні ми менше 1000 грн точно платити не будемо, а то і всі 2000.

18. Vadim

Vadim Member

навіть якщо ви перекриєте собі подачу тепла, то все рівно заплатите 20% (в нашому випадку це 105 грн).
    Погано топити - вони там по-хитрому рахують. Фактично, вони можуть і не топити, головне, щоб у вас середньодобова температура в квартирі була рівна/вища якомусь там значенню.
    Думаю, це питання потрібно вирішувати централізовано. Можливо, ставити загальний лічильник на будинок, піднімати питання різних температур подачі води в різних квартирах/поверхах і т.д.

19. Good Kid

Good Kid Member

За что платить 20%? Друзья живут в Киеве, поставили счеткик за прошлый месяц 60 грн. заплатили.

20. Vadim

Vadim Member

Так мені сказали в компанії, яка займається установкою лічильників. Треба глянути договір, думаю, там це має бути прописано (точні цифри).

Поделиться этой страницей