1. В мене - поламався лічильник (до речі, як і в більшості сусідів - просто пройдіться подивіться по чужих лічильниках). Повідомив в вересні в обленерго, по телефону, а потім вживу переконався, що в базі заявка внесена. Надсилають платіжки по середньому, сказали в межах 3 місяців поміняють лічильник. 2.Щодо жеку. Мене ситуація цілком влаштовує. Менше грошей так буду тратити. А щодо прописки - то наразі не бачу смислу, в такий час імхо краще менше світити своїми документами перед державними органами. 3.Графік розвозки з Ашану помінявся. З Вишневого: кожні 00 і 30хв. кожної години. З найближчої нам зупинки "Вітянська" - відповідно в 05 і 35 хвилин. Останнє відправлення: 23.15. З Ашану: кожні 15 і 35хв кожної години. Останнє відправлення: 22.30. 4.Помінявся графік електричок з 15.12: http://swrailway.gov.ua/timetable/eltrain/?gid=1&rid=1&reverse=0&startPicker=2014-12-16&dateR=0&lng= 5.Хтось підкаже точніший графік відключень світла? Я наразі спостерігав 8,9,10.12 в 18.00 протягом 40хв...2год30хв. В інші дні відключали? Бачу кожен день ввечері після 18.00 хаотично включені-відключені будинки по всьому Вишневому. На сайті обленерго знайшов графік відключень: http://www.koe.vsei.ua/koe/documents/GAV_KSVIATOSHYN.pdf Якщо вважати, що ми там - "м.Вишневе побут ІІІ", то нас мають відключати від 15 до 16.00 і від 18 до 20.00. Там є ще 2 цікаві ссилки, щось типу "планові відключення на сьогодні" і "аварійні відключення" http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=76 http://www.koe.vsei.ua/koe/index.php?page=190&ok=1
ВИПРАВЛЕННЯ до мого попереднього повідомлення: Останній автобус з Вишневого в Ашан - 22.30, з Ашану в Вишневе - 23.15.
З обленерго дійсно рахунки приходять з даними взятими з потолка... навіщо їх взагалі присилати... а фраза "рекомендована сума для сплати" це взагалі щось... До речі, як у вас із стінами, не відсирівають? В мене зверху на стелі від стіни з вулиці почали чорніти. Може це через те що наді мною ще ніхто не живе. Відкоси також чорніють. Є ще в когось щось подібне чи це тільки в мене?
Стіни будуть відсирівати перший час, пови не висохне будинок. Стіни чорніють у більшості, це пліснява, потрібно обробляти та не давати розповсюджуватись. Пізніше напишу назву засобу яким користуюсь я.
1.Вчора ввечері вода з крану воняла тухлятиною (в 22-23год). Схоже, десь прорвало каналізацію і засмоктало в водопровід. А вже сьогодні зранку запаху не відчувалося. Якщо би продовжувалось - навіть і не знаю, куди звертатися. Мабуть, Ісаакович тут і ні при чому, і не допоможе. Думаю, краще в таких випадках тупо чекати, щоб вирішив проблему піонерський квартал: адже до них надходить вода з тієї самої труби. 2.Вставлю свої 5 копійок щодо плісняви. Я так розумію, це поширене явище в нашому будинку. Вже рік тому сусідка налякала, що в неї завелася пліснява, так я з переляку одразу ж почав застосовувати всеможливі засоби профілактики. І досі тьху-тьху, в мене не появилося в жодному місці чорних плям. Застосовував всі заходи, які знайшов в інтернеті. Головна ідея -в холодний період року зменшувати відносну вологість, не допускати утворення конденсату. Раджу згадати, що таке відносна і абсолютна вологість і точка роси. Приблизний перелік, що робив за порадами з інтернету: -не випускати вологість з ванної та кухні (витяжки включати) -постійно провітрювати (в нас всіх пластикові вікна - це одна з головних передумов плісняви) -якщо збільшилася вологість- одразу ж і посилювати опалення -це все особливо робити під час сушки речей і кипятіння води -поменше кипятити воду, особливо без кришки -рік тому, коли ще не було опалення і сусідів знизу, постійно витирав калюжі конденсату на підлозі і вікнах -весь час відслідковував появу чорних плям (так і не зявились)
Засіб купувався в Епіцентрі рік тому, доволі ефективно знищуе плісняву. Доречі, нікого не напружують жестяні козирки над нашими димарями, деякі з котрих вже майже відірвані вітром, вже не кажучи про те як вони шумлять при вітрі?
Саша розповідає байки про якусь одну квартиру, власники котрої не здали документи.... Тобто фактично рік по цій причині він не може вирішити питання з ЖЕКом, Водоканалом та вивозом сміття... Дивує пасивність населення нашого будинку, таке враження що всім пофіг в яких умовах вони живуть.
Доброго дня! Теж хвилює питання по ЖЕКу і прописка! Чи є вже прописані? Куди потрібно звертатись? А по написаному вище ця "міфічна квартира" мабуть на першому поверсі 1-го підьїзду, я так зрозуміла шо це вона мається на увазі, мол після оформлення документів власники більше не з"являлись.
Доброго дня! Прописатись можна без проблем, звертайтесь в паспортній стіл, дружина вже приблизно рік як прописана. Потрібно дотиснути Ісааковича, а то він мені каже що я один його дістаю, і мені одному це потрібно.... Таке враження що всім всеодно що ми на данний момент незаконно використовуємо воду і що в будь-який момент водоканал може нас відрізати. Це вже не кажучи про те, що вірогідніше за все, коли здасться сусідній будинок, котрий зараз активно будує піонерський квартал, води в нас найпевніше не стане, просто не буде достатнього тиску щоб подати її навіть на другий поверх, як віхід потрібно ставити насос у підвалі для примусової подачі води, як це зроблено у сусідніх будинках, але наш "любий" забудовник цього робити не збирається.... З приводу вивозу сміття, Ісаакович зсилається на Сашу а Саша на Ісааковича, такі от справи.... Піонерський квартал вже нас "попер", почекаємо поки почнуть гнати ще з сусідніх смітників... Як варіант можна буде викидати сміття Саші під "офіс" чи під магазин....
Дякую за відповідь! А не могли б Ви ще вказати адресу цього самого паспортного столу? Дуже погано ще знаю Вишневе, працюючи 6 днів на тиждень на жаль пропускаю всі збори і новини по будинку((А ідея про сміття під магазин мені сподобалась)) В Піонерський носити мені совість не дозволяє а бігти ранком в смітник що через дорогу напроти нашого будинку мені зовсім не зручно та і я не впевнена що ми там бажані "сміттярі") і ще підскажіть про інтернет- яким Ви користуєтесь? я підключилась до "максимум нет" але це жах, чи є їм альтернатива?
Паспортний стіл знаходився тут: Украина, Киевская обл. г.Вишнёвый, ул.Балукова, 22 але його збирались перенести на Проспект Перемоги у Київ. Я також підключений до "Максимум Нет" якістью сигнала задоволений, звичайно якщо ви не використовуєте IPTV, там дійсно якість низька, альтернативи поки що як я розумію немає.
Доброго дня! Підскажіть чи є якісь новини по ЖЕКу? Починаю хвилюватися по поводу води, водою то користуемось, чи не прийдуть потім гіганстські рахунки.
Не могу посмотреть вложение про рекламу на фасаде в предьідущем посте, ругает "У Вас нет прав для просмотра этой страницы", не пойму, почему. И также не вижу среди предьідущих сообщений собственно то собщение от V_R_V, которое бьіло процитировано. У кого-то есть идеи, как действовать? Єти рекламньіе щитьі, как минимум, не дают возможности утеплить фасад.
Если кто не бьіл вчера на собрании, кому интересно: Обсуждали новьій закон про жеки и ОСББ: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/417-19 В котором есть норма, что если дом не создаст ОСББ и не вьіберет "управителя" в период за год с 1 июля 2015 до 1 июля 2016, то такой управитель будет назначен насильно городом. Никто толком не знал других норм закона и процесса создания ОСББ, юристов у нас нет, вроде как договорились искать знакомьіх юристов - возможно платно за консультацию. В пример приводился соседний 8-єтажньій разноцветньій дом "Екофлетс", где есть ОСББ, в подьездах чисто, вокруг дома газоньі, коммунальньіе ниже, чем в пионерском, т.к. они создавши ОСББ, сразу сдались в более дешевьій жек "Євромісто". Собрание прошло, как обьічно, в разброде и шатании, постоянно прерьіваясь вставками от троллей-провокаторов. Бьіли жильцьі лишь примерно от 15 квартир, увьі. Также звучали нерешенньіе вопросьі про воду, рекламу на фасаде, землю, но тут всё еще хуже; они так и останутся нерешенньіми в обозримом будущем. На будущее уговорились встречаться во время, максимально всем подходящее: вечер рабочих дней в 20.30 или позже.