ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. Русин

Русин Member

спасибо

2. ирина 30

ирина 30 Member

а почем свет и вода кто-нибудб знает?

3. гость=гость

гость=гость Active Member

світло: ціни по Україні за 1-н квт
    до 150квт-0,3084 разом з ПДВ
    від 150квт-0,4194 разом з ПДВ
    від 800 квт-1,3404 разом з ПДВ

по тарифам на воду -звоніть в
    ДКП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ»-/тарифи по воді як і по теплу встановлює місцева влада/
    м. Вишневе, вул. Жовтнева, 2
    НАЧАЛЬНИК - т. (04598) 5-16-57
    ГОЛ. ІНЖЕНЕР - т. (04598) 5-53-77
    БУХГАЛТЕРІЯ - т. (04598) 5-03-22
    АВАРІЙНА (диспетчер) - т. (04598) 5-21-04
    http://vyshneve.org/2012-11-17-08-05-09/2012-11-17-08-04-54/1541-vodokanal.html

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  4. ирина 30

ирина 30 Member

спасибо!

5. гость=гость

а ви з кимось розмовляли з приводу проблеми з ліфтами?

6. njkz

njkz Member

Ми вчора підписали додаткову угоду з СВМ де і написано квадратуру за замірами БТІ ,до того ж сказали, що вже є поштова адреса Південна 5Б, а тех паспорта будуть десь через тиждень.
    За них оплатили і затримка була з поштовою адресою
    Доречі нам в СВМ відмовилися повертати кошти за різницю в площі!!!

Наш будинок з електроплитами, тому тариф повинен бути нижчим!!!
    1.3. Населению, которое проживает в жилых домах (в том числе в жилых домах гостиничного типа, квартирах и общежитиях), оборудованных в установленном порядке кухонными электроплитами (в том числе в сельской местности):
    за объем, потребленный до 250 кВт∙ч электроэнергии в месяц (включительно) 23,70 грн за 100 кВт.
    за объем, потребленный свыше 250 кВт∙ч до 800 кВт∙ч электроэнергии в месяц (включительно) 32,22
    за объем, потребленный свыше 800 кВт∙ч электроэнергии в месяц 134,04
    для многодетных, приемных семей и детских домов семейного типа независимо от объемов потребления электроэнергии 23,70

Наш
    А як з електрикою???

7. гость=гость

Ви праві, дійсно, згідно постанови НКРЕ від 23.10.14 №164, для будинків з електроплитами тарифи на електроенергію нижчі.

8. ирина 30

ирина 30 Member

ребята,давайте сами ставить счетчики тепла!по законодавству не могут отказать!

9. Nаттта

Nаттта New Member

давайте, я считаю что 4тис не такие уж большие деньги, окупается за 1.5 года(на куме проверено Позняки))
    на квартиру денег хватило, а вот счетчик поперек горла стал))) я вас умоляю
    у меня в договоре нигде не указано что должен стоять счетчик на отопление.
    Это дело каждого, кто хочет ставит, а не которым и не надо, это все индивидуально!

Vita1984 нравится это.
  10. denya

denya Moderator Команда форума

А с Янтарем по поводу счетчика кто-то говорил? Интересно, какая у них позиция по вопросу установки индивидуальных счетчиков.

11. ирина 30

ирина 30 Member

сегодня буду в вишневом забирать ключи и спрошу!

12. Шановні інвестори та майбутні мешканці ЖК "Південний!"
    Ключі від всіх квартир передано в ЖБК "ЯНТАР". Для їх отримання звертайтесь до Аркадія Юхимовича, який приймає в приміщенні конс`єржа секції 1 Б, тел. 067-918-19-07.
    Для перерахунків за договорами згідно фактичних обмірів БТІ звертайтесь до компанії, з якою укладено договір.

Вадик_1978 и uapasha нравится это.
  13. гость=гость

хтось знає чи завіз Центробуд трансформаторну підстанцію для електропостачання будинку?

14. Tkach

Tkach Member

Добрий день!
    Сьогодні телефонував Аркадію, він мені сказав що поштову адресу вже давно присвоїли. Юрист Центробуду каже що не присвоїли!!! В самому Янтарі кажуть, що адресу не присвоїли але знають що буде - Південна, 5-Б))) (на питання коли буде присвоєнно поштову адресу, мені відповіли: "Незнаю! На мій номер всі телефонують і задають це питання, мені немає часу навіть коли зустрітися з людьми стосовно даного питання!!!)
    Одним словом пі...ць!!! Стрілки перекидують один на одного і ніхто толком неможе нічого сказати....

15. гость=гость

ЖБК Янтар каже, що адресою займається СВМ !
    а правда в тому, що оскільки копію рішення виконкому міськ.ради ніхто в очі не бачив, треба робити відповідні висновки !
    до того ж з огляду на все вказане вище випливає тільки одне:
    що нікому не відомо чи подав ЖБК Янтар відповідний пакет документів для отримання поштової адреси у міську раду чи ні, і якщо подав, то яка була офіційна відповідь виконкому.....

-поштову адресу будинку затверджує виконавчий комітет Вишнівської міської ради протягом місяця з дати подачі документів Замовником на розгляд, а не сесія ради яка збирається 1 раз в місяць\виконком працює щоденно\
    -рішення готується відділом містобудування та архітектури виконкому
    Виконавчий комітет Вишневої міської ради
    тел. (04598)5-26-44;
    тел/факс (04598)6-00-40;
    тел/факс (044)239-00-40.
    Начальник відділу містобудування та архітектури - Черній Володимир Петрович

каб.№ 6 тел. 5-19-93,
    http://vyshneve.org

Vita1984 и Tkach нравится это.
  16. Nаттта

Nаттта New Member

подстанции еще нет(

17. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Бугаааага!!! Знач не тільки в мене склалось враження про "Янтар", як про... ну щоб зовсім корректро висловитись, то абсолютно некомпетентну контору. Розмовляючи з, вищезгаданим, Андрієм, у мене виникло почуття, що веду розмову із слюсарем-сантехніком, який займається проблемою забитого унітазу і взагалі не вкурює, що від нього хочуть... Круто, ЦБ зкинув справи на Янтар, де ніхто не знає, що з ними далі робити.... Я реально вірю, що вони можливо не подали в роботу всі необхідні документи, а можливо всі. На уточнюючі питання, у відповідь якась абракадабра на зовсім іншу тему... Можливо я панікую, але таке враження, що вони підписують договора і акти на данних (в тому числі і про адресу) яких ще нема в природі.

Vita1984 нравится это.
  18. njkz

njkz Member

Ми у понеділок підписали додаткову угоду з СВМ де і написано квадратуру за замірами БТІ ,
    до того ж сказали, що вже є поштова адреса Південна 5Б, а тех паспорта будуть десь через тиждень

19. гость=гость

а ви бачили копію рішення міськ ради про присвоєння поштової адреси?

дааа.....гарненькі справи......

20. Русин

Русин Member

Сусіди, по скільки штук ключів видають на руки?

підскажіть, хто робить ремонт, чи можна після 18-00 потрапити в будинок? Мене охорона не пустила. Я хотів заміри санвузла зробити.

А хтось бачив рішення чи акт ,що Янтар погоджено експлуатуючою організацією? В нас в договорі вказано,що вони власники земельної ділянки і що з того?

Поделиться этой страницей