ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

можливо, а можливо і получиться. Знаю, що відключитись від центрального опалення практично неможливо при діючих договорах, але коли договір не укладався, там процедура відмови значно легша, буду консультуватись.

Русин нравится это.
  2. Алексей 1978

Алексей 1978 Active Member

Не горячитесь. Лично видел, когда подписывал акты - на коридорах установлены щитки, где на каждую квартиру должен быть установлен тепломер. Представитель подтвердил, что там будут установлены счетчики на каждую квартиру, а показания будут сниматься каждый месяц и вноситься в платежки. Видел на радиаторах регуляторы тепла. Так что, если даже не поставят счетчики строители, думаю каждый сможет это сделать сам, благо все готово. Поэтому прежде чем предпринимать шаги, необходимо будет владеть достоверной информацией.

Бажаю успіху, але навіть якщо Вам вдасться відключитись від системи, Ви будете сплачувать за опалення загальних площ + за своє особисто. Так в чому резон, якщо раптом встановлять тепломіри?

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  3. Русин

Русин Member

у меня товарищ получил кв. месяц назад и установил счётчик на тепло пр-во Германия. Вышло 4000 грн. с работой Если много квартир договорятся , то за опт будет и дешевле.

uapasha и Алексей 1978 нравится это.
  4. ирина 30

ирина 30 Member

видимо не разрешили в янтаре,ведь по вишневому стоят счетчики только в одном
    давайте говорить с янтарем о
    а сколько вообще стоит квадратный метр отопления

5. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Резон у тому, що мешканці, які підключаться до центрального опалення теж будуть сплачувати за "опалення загальних площ + за своє особисто".
    Рахуємо:
    http://noirot-shop.com.ua/klimatich...onvektory/konvektor-noirot-spot-e-3-2000.html
    це, один із самих крутезних конвекторів, можна знайти и простіший за 700-800. Два три таких достатньо, щоб обігріти 2-3 кімнатну квартиру.
    Вартість установки теплолічильника, це два таких конвектори.
    Додатково можна знайти клієнта на вже встановлені радіатори опалення (~ 100 грн, за ребро), що частково компенсує витрати на конвектори.
    І мати своє опалення.
    Якщо ж,
    встановлять теплолічильники, тоді погоджуюсь, що додаткові витрати на автономне опалення, поки не логічні.

Последнее редактирование: 15 дек 2014
  6. Алексей 1978

+ Ваші витрати на лоббінг відключення від мережи - ? думаю це не 1 тис. гривень... +оплата за ті ж загальні площі. Як по мені 4000 за тепломер це найкращій варіант.

7. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Бгииии))) З таким же упіхом можна сказати, що ви лобіюєте цей розвод з теплолічильниками)) Нє... ну реально, народ, на нас хочуть повісити витрати по встановленню дорогих лічильників. Стара-добра схємка.

8. Алексей 1978

Шуткуєте? Як я писав раніше - все встановлено. Який развод? Як розумію мова шла тілько про тепломіри... Ви хоч би читали про те, про що потім пишете. Як розумію Ви хочете відділятись - та й флаг у руки, так вважаю, що краще без Вас ніж потім з Вами мати справу.

9. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

якщо виходити з цієї цитати:
    то так, мова саме про них.
    Прошу у Вас вибачення, якщо образив. Не будемо переходити на особистості. Я ні від кого не відділявся, тому прошу в сепаратизмі мене не звинувачувати)). Але і до чого приєднуватись, я теж поки не бачу.
    Ваша позиція полягає в тому, що оптимальним варіантом, є централізоване опалення, з урахуванням того, що ми самі встановимо теплолічильники.
    Я з цією позицією погоджуюсь, але... вважаю, що лічильник має встановлювати постачальник послуги, або забудовник... байдуже, головне не за наш з вами рахунок.
    У випадку, якщо лічильник не буде встановлений, то більш оптимальний варіант, на мою думку (хто як хоче, може порахувати і зробити свій висновок), це зробити автономне опалення у квартирі.
    І скажімо, 5 жовтня, коли централізоване опалення, в кращому випадку буде тільки готуватись до сезону, а мешканці промерзлих квартир із централізованим опаленням, будуть тягнути із супермаркетів UFO чи масляні обігрівачі щоб дотягнути до 15-го числа, як відбувається кожного року, власники автономного, з легкою посмішкою просто переключать терморегулятор...

uapasha нравится это.
  10. ирина 30

ирина 30 Member

кто-то может сказать тарифы на тепло?

11. njkz

njkz Member

Скажіть будьласка в кого є розбіжність в площі квартири в меншу сторону, Вам гроші повертали???

12. Русин

Русин Member

Як побачити заміри БТІ? Вам видали техпаспорт?

Згідно договору,мають повертати......

Скажіть,будь ласка, ті хто з ключами вже, в будинку дуже холодно? Переночувати реально? Хтось ремонт вже почав? Як вирішуєте питання з електрикою,якщо почали. Дякую.

13. Ольга12

Ольга12 New Member

Здравствуйте. У нас также расхождение в меньшую сторону. Деньги еще не возвращали, думаю вернут при оформлении права собственности.

14. Русин

Русин Member

Откуда Вы знаете о разбежности?

15. Ольга12

Ольга12 New Member

Сказали в Центробуд, согласно замерам БТИ.

16. Русин

Русин Member

Спасибо .А у кого там спрашивать? Хочу про свою кв спросить.

17. Ольга12

Ольга12 New Member

Извините, у кого спрашивали не скажу, так как этот человек конкретно этим вопросом не занимается. Ездили на консультацию, заодно узнали данную информацию.

18. гость=гость

гость=гость Active Member

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВИШНІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»
    тариф на01.12.14----\1 Гккал 391,43\ сума Гкал з будинкового лічильника діляться на м.кв. площі квартири +пропорційно площі заг.приміщень\
    сайт:
    http://vyshneve.org/2012-11-17-08-05-09/2012-11-17-08-04-54/1542-2012-03-15-10-31-01.html
    м. Вишневе, вул. Київська, 11
    ДИРЕКТОР
    ТРЕГУБПетроВолодимирович - (04598) 5-29-43, (045) 239-01-22
    Прийомні дні: понеділок, середа, четвер, п'ятниця 08.00-10.00
    ГОЛ. ІНЖЕНЕР
    ОКОЛОТАльфредСеменович - (04598) 7-18-01
    БУХГАЛТЕРІЯ – (04598) 5-52-12
    Диспетчер - (04598) 5-14-03
    Kотельня№1 - м. Вишневе, вул. Київська, 11 - (04598) 5-06-75
    Kотельня№2 - м. Вишневе, вул. Чорновола, 1 - (04598) 5-18-01

тех.паспорт будуть видавать після отримання поштової адреси , яка вказується на титулці.\коли вона буде знає ЖБК Янтар, як замовник будівництва\
    але забезпечить власників квартир необхідними документами для оформлення права власності мають продавці квартир. читайте свої договори.
    необхідними документами для оформлення права власності є в тому числі рішення виконкому Вишневої міськ.ради про присвоєння поштової адреси, та тех.паспорт.

Русин нравится это.
  19. Nаттта

Nаттта New Member

мы начали))) в квартире +13, батареи еле теплые, надо с ними говорить что это такое.....за что платить?!
    надеюсь после заключения договоров будет теплее, скорее всего они экономят свои деньги

насчет возврата денег, у нас начался этот процесс, нет там ничего сложного, позвоните в Центробуд вам все скажут. Подробностей незнаю, этим муж занимается!

njkz и Русин нравится это.
  20. ирина 30

ирина 30 Member

кто-то мож
    спасибо за тарифы

Поделиться этой страницей