ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. denya

denya Moderator Команда форума

Это информация от Янтаря. Если они говорят, что есть ключи на эти этажи, значит они их получили. В любом случае Вы можете уточнить все в индивидуальном порядке у Аркадия.

2. uapasha

uapasha Member

Ну что, кто ходил за ключами? как прошло, что интересного говорили? Отопление работает?

3. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Урааа... ми уже з ключами! Цікавого нічого. Води ще нема. Електроенергії теж нема. Отоплення є батереї ледь теплі. Договора з Янтарем не підписували сказали в кращому випадку через тиждень.

Vint и denya нравится это.
  4. Tatiana555

Tatiana555 New Member

Мы тоже ключи получили, к большому сожалению нет счетчиков на отопление, хотя говорили что должны быть. Сказали раз в договоре не прописано значит не будет.

Vint нравится это.
  5. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Ото ж бо)) Нема лічильників, нехай самі тим теплом користуються. Я буду відмовлятись взагалі. Поставлю теплу підлогу, або електрообігрів. А поставити лічильник, не дешеве задоволення. Буду підписувати договора, тільки на ті послуги, які чітко обліковуються. Платити за себе і того товариша + обігрів тротуарів і люків теплотрас + оплата проривів... дякую ні.

Последнее редактирование: 12 дек 2014
    Русин, njkz и Tatiana555 нравится это.
  6. njkz

njkz Member

Класно! Слідуючий крок - ремонт і заселення (за умови підлючення води та електроенергії)

7. Русин

Русин Member

Лічильники на тепло обіцяли не дивлячись, що їх нема в договорі. Особисто мені це озвучували працівники Центробуду . Правда,після останніх подій вірити їм ........(((Без лічильника сенсу в тепломережі мало.Я думаю з новими цінами на газ,які ростимуть ще в травні 2015 і травні 2016 це питання буде стояти дуже гостро. З другої сторони, якщо власники не будуть підписувати договора з теломережею,будинок відключать від системи.((

Иван 777 и Вадик_1978 нравится это.
  8. гость=гость

гость=гость Active Member

ЖБК Янтар каже що по воді питання буде скоро вирішено, зачіпка лише в поштовій адресі на будинок\чекають на днях\.
    Центробуд обіцяє змонтувать та запустить трансфрматорну електропідстанцію до кінця місяця.

До речі:
    для підписання договорів мешканцями з водоканалом та електропостачальником необхідною умовою є наявність поштової адреси на будинок!!!!!

9. Русин

Русин Member

Думаю,вони перші,хто зацікавлений довести все до логічного happу end.

10. гость=гость

гость=гость Active Member

оголошення від 08.12.14, з якого випливає, що зараз працює тимчасова мережа енергозабезпечення будинку, якої буде достатньо для експлуатації систем будинку та ведення ремонтно-оздоблювальних робіт в квартирах.\поки не буде включено трансформаторну підстанцію-що забезпечить електропостачання на постійній основі.\

ДКП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ»

м. Вишневе, вул. Жовтнева, 2
    НАЧАЛЬНИК - т. (04598) 5-16-57
    ГОЛ. ІНЖЕНЕР - т. (04598) 5-53-77
    БУХГАЛТЕРІЯ - т. (04598) 5-03-22

АВАРІЙНА (диспетчер) - т. (04598) 5-21-04

http://vyshneve.org/2012-11-17-08-05-09/2012-11-17-08-04-54/1541-vodokanal.html

11. denya

Пока ключи не забирал - в понедельник приедут специалисты пломбировать счетчики.

На след. неделе должны согласовать тарифы и можно будет подписывать договора. Обещают, что тарифы будут такие, как везде в Вишневом. А счетчики отопления есть общие на весь дом.

Вадик_1978 нравится это.
  12. Vint

Vint New Member

Обращаю внимание инвесторов и застройщика на проблему лифтов. А именно в секции А: грузовой лифт работает только до 15-го этажа, пассажирский - не работает. Это реальная проблема которую должен устранить застройщик.
    Вопрос: по какому тарифу будем платить за электричество пока дом подключён по временной схеме? Подозреваю что это будет "строительный" тариф это примерно 3-4 грн. за кВт.

13. denya

Все тарифы будут известны на следующей неделе.

14. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Крутезно)) На весь будинок лічильник тепла, добре для контролю за отопленням коридорів і підїздів і включення цієї послуги в комунпослуги. Для квартир, загальний лічильник тепла, це те ж, що і загальний лічильник на електроенегрію, воду, газ... Ви погодитесь змінити власні лічильники води, електрики... на загальні?

Враховуючи, що тарифи, будуть зрозстати в рази, то питання риторичне. Моя позиція така: є лічильник є договір, немає - немає про що говорити.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Русин и Si3000 нравится это.
  15. uapasha

uapasha Member

Частково вірно. Але Ви маєте розуміти, що коридори та під'їзди теж потрібно опалювати. Якщо їх залишити без опалення, то температура в квартирі буде на декілька градусів нижче. Також, загальний лічильник на тепло це не те ж саме, що загальний лічильник на воду або електрику. Загальний лічильник на тепло означає, що кожен буде платити відповідно до своєї площі та загального споживання будинку, що, в принципі, справедливо. Звичайно, Ви не зможете контролювати скільки ви заплатите, на відміну від автономного опалення. Але хто тоді буде опалювати коридори та під'їзди, якщо кожен собі постелить теплу підлогу і скаже я нічого не знаю?

Пропоную розглянути варіант колективного встановлення лічильників на тепло у квартирах. За прикладом однієї новобудови, це має вийти близько 4 тис. грн. на квартиру

Si3000 и Русин нравится это.
  16. Вадик_1978

Вадик_1978 Active Member

Про це я і написав: "На весь будинок лічильник тепла, добре для контролю за отопленням коридорів і підїздів і включення цієї послуги в комунпослуги."
    Думаю лічильник в 4 тис не вложиться, тому краще доплатити і мати своє автономне опалення і не дивитьсь на календар вкрючення і відключення.

нікого і ні в чому переконувати не збираюсь, але на моє глибоке переконання, при сучасних "тенденціях" в тарифах, пропонувати підписувати договір на постачання послуги, без чіткого її облікування (я якщо хочеш обліковувати, то сам встановлюй дорогий прилад), це... як би корректніше висловитись... ммммм, ну це - розводняк, кідалово і лохотрон.

Русин нравится это.
  17. Алексей 1978

Алексей 1978 Active Member

Жаль Вас разочаровывать, но отключиться от центрального отопления квартире не удасться, то есть Вы будете платить за тепло исходя из метража+свое автономное. Решением экономии как раз и есть тепломеры на каждую квартиру - уехали, ушли из дома, жарко - прикрутили на батарее регулятор и все - уже платите меньше.

Иван 777, Tatiana555 и ирина 30 нравится это.
  18. ирина 30

ирина 30 Member

совершенно согласна!я тоже считаю что нужны индивидуальные счетчики тепла!

видимо не разрешили в янтаре,ведь по вишневому стоят счетчики только в одном доме,и то-в нем живут 15 депутатов!!!!

видимо не разрешили в янтаре,ведь по вишневому стоят счетчики только в одном
    давайте говорить с янтарем об установке

Tatiana555 нравится это.
  19. Русин

Русин Member

лучше собраться,нанять юриста и обратиться в суд.

20. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Сьогодні водоканал пломбує лічільники.

Поделиться этой страницей