ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Александра Уманец, 30 май 2013.

1. Подскажите, если кто знает, а что с водой и электричеством, а то выдадут ключи в пятницу и что дальше?

2. гость=гость

гость=гость Active Member

а з чого ви взяли що ключі будуть видавать у п"ятницю, і взагалі у яку саме п"ятницю?

3. Русин

Русин Member

Вы инвестор данного объекта? будущий жилец? Если да, то поделитесь результатами общения с застройщиком и т.д. Вы задаёте вопросы,но непонятно в каком Вы статусе. Хотелось бы больше конструктива.

4. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Їздили сьогодні в СВМ, вони сказали що вже адресу будинку присвоєно, тех паспорт можна буде забрати через два тижні. Дзвонили в Янтар там сказали що вже з п"ятниці почнуть (напевне) підписувати з мешканцями договора. Може в когось є якась ще інформація.

5. гость=гость

на титулі тех. паспорта вказується поштова адреса і якби вона була, всі покупці вже давно б отримали паспорти, та підписали з продавцями акти приймання -пердачі майнових прав на квартиру, а не слухали нові байки про чергову п"ятницю.

6. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Наскільки мені сказали що адресу лише недавно отримали, а на виробництво тех паспорта потрібно два тижні!!!! Гость-гость Ви такі песіместичні я вас не примушую вірити чи читати те що я написала, я поділилася з іншими тим що дізналася, що мені сказали. А вибір кожного вірити чи ні.

Русин, Roms и Иван 777 нравится это.
  7. гость=гость

вірять в БОГА. а документ або є, або його не має, і це не песимізм, а елементарна логіка.

Последнее редактирование: 10 дек 2014
  8. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

адреса вже є, так мені і в Янтарі сказали, і ми вже і акт приймання передачі майнових прав підписали. І оплатили виробництво тех паспорта нам сказали через два тижні отримаємо його.

9. гость=гость

1. акт приймання - передачі майнових прав на квартиру-має бути 2-х стороннім в 2-х екземплярах.
    2. цей акт підписується по результатах обмірів -БТІ- читайте договір.
    3. до того ж цей акт є обов"язковим документом, який подається в реєстраційну службу для оформлення свідоцтва на право власності на квартиру.

з ваших слів -тех.паспорта немає, буде тільки через два тижні.
    тобто на сьогодні ви не могли підписать цей АКТ.
    очевидно ви мали на увазі те, що ви підписали акт приймання-передачі технічного стану квартири в 1-му екземплярі.???

а щодо присвоєння поштової адреси: просто попросіть у ЖБК ЯНТАР копію відповідного рішення міськ. ради... побачите самі результат.....

Последнее редактирование: 10 дек 2014
  10. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

1. Акт підписантй в 2-х екземплярах і є в наявності в 2-х сторін.
    2. Обміри БТІ Теж Є Ми підписали вже додаткову угоду в якій чорним по білому написано по результатам обміру БТІ доплатити за 0,34 м. кв. Додаткова угода теж підписана в 2-х екземплярах і є в наявності в 2-х сторін.
    3. акт приймання передачі технічного стану ми ще не підписували!!!!

uapasha нравится это.
  11. гость=гость

значить у вас все ок. і вам лишилось :
    -в п"ятницю (напевне) укласти договір з ЖБК ЯНТАР та отримать ключі
    - в будь-який момент , отримати від ЖБК Янтар копію рішення про присвоєння поштової адреси
    - через два тижні оримати тех.паспорт
    -зареєструвать право власності.

uapasha нравится это.
  12. гость=гость

інформація від ЖБК Янтар
    -ключі можна отримати в Аркадія 067 918 19 07,
    -в нього ж в кімнаті консьержа секція -Б будинку будуть підписуватися договори, точної дати підписання договорів не знає /сказав на днях/.

uapasha нравится это.
  13. В пятницу должны выдавать ключи жильцам 12-16этажа секции А и 2-8этажа секции Б (вроде бы так). 16декабря будет засидание по поводу адресса. Информация не официальная!

Последнее редактирование: 11 дек 2014
  14. Русин

Русин Member

а другие этажи когда?

15. на следующей недели должны

16. Tkach

Tkach Member

Добрий день! А ключі будуть видавати без документів???

17. не знаю, но ремонт можно будет начинать.

18. гость=гость

цікаво як його можна починать без світла і води???

звоніть ЖБК Янтар

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Иван 777 нравится это.
  19. denya

denya Moderator Команда форума

У Янтаря есть ключи от квартир секции А 12-16 этаж и секции Б 2 и 8 этаж. Остальные ключи ожидают получить завтра, но нужно еще будет уточнять.

Забрать ключи можно у Аркадия, он обитает в комнате консьержа в секции Б, но предварительно нужно с ним созвониться. Телефон 067 918 19 07

Договора можно уже подписывать, но еще не по всем ком. услугам известны тарифы - город хочет пересмотреть тарифы, поэтому лучше подождать с договором до понедельника-вторника, когда будут известны цифры.

NewLife, Карапуз, Tatiana555 и 2 другим нравится это.
  20. Nat29

Nat29 New Member

это достоверная информация, по поводу ключей? Имеет ли значение с кем подписан договор с СВМ или ЦЕНТРОБУДОМ?

Поделиться этой страницей