Хвылевого 1

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Masik013, 9 фев 2013.

1. Untari

Untari Well-Known Member

В Пионерском хватает своих мусорных контейнеров,чтобы ещё к Вам по улице обходить...Плюс строительные сейчас стоят,в которые,кстати носят мусор все кому не лень...Так,что не переживайте...Лучше поблагодарите ПК,что они согласны Ваш мусор вывозить...
    П.С.А по 20 грн. собирать,это конечно бред,как по мне...

2. dima_9

dima_9 Member

1.Untari, представьтесь, пожалуйста, из какой вьі квартирьі.
    2.Подскажите, за что именно благодарить?
    Из ПК сейчас исключительно звучат хулиганские угрозьі и вешаются бумажки, дескать мне под двери мусор вьівалят. При том, что я и мои соседи носим мусор за 200м на первомайскую.

3. tomotto.ru

tomotto.ru Member

По ходу разговора видно что Юнтари с пионерского

4. Untari

Untari Well-Known Member

А я,что к Вам разве с претензией?По-моему все просто,не платите - не вывозят...Никто не обязан бесплатно вывозить,ни ПК,ни Экофлетс...
    Я так понял,что Ваш застройщик не позаботился об этом,дом достроил и свалил.Вот его благодарить не за что...
    Остается два варианта,или платить кому-то,или вывоз организовывать самим.А от того,что кто-то не из Вашего дома,будет выбрасывать мусор,никто не застрахован.Разве,что на бачки замки повесить;)
    п.с.Ни на кого наехать не хотелfriendsВы тоже вроде,как соседи...

tomotto.ru, да я с Пионерского(скоро буду),но это никакой роли не играет...

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  5. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Интересно сколько стоят комунальные услуги в пионерском? Или вы не узнавали еще? Там у вас как бы свой жэк.

6. Untari

Untari Well-Known Member

tomotto.ru, да я с Пионерского(скоро буду),но это никакой роли не играет...
    Было 3,8 комунальных(придомовая,подъезды и т.д) за метр квадратный,сейчас будет 4 с копейками.
    Да ЖЭК свой ПионерСервис...

Естественно плюс вода,газ,электричество:)

7. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Ну цена на газ и електричество должна быть стандартной, а сколько стоит куб воды в пионерском?

8. Untari

Untari Well-Known Member

11 грн. это вода вместе с водоотводом(канализация)

Тарифы насколько я знаю,стандартные городские...Их не ПК устанавливает...

9. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Нуда обычно оно так и есть. За искличением если застройщик бурит свою скважину, тогда немножко подругому.

10. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Express опитування: "Чи жалкуєте ви, що купили квартиру в нашому будинку?"

11. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Так, жалкую.
    Не думав що забудовник виявиться таким ла***ом. Буде наука на майбутнє.

12. dima_9

dima_9 Member

Відповідь на
    50/50.
    З одного боку, у сусідів в Піонерському кварталі відповідальність забудовника і якість квартир набагато вища - і це при нижчих цінах. І в дворі не будують сюрпризів-генделиків з п'яними криками під вікном по вечорах.
    З іншого боку, у Ісаковича - не все так і погано. Не довгобуд, і ціль - проживання - досягнута. Існують і гірші варіанти: сусідній "Екофлетс" будувався на рік довше. "Акварелі" - потім підсаджують на наркотичну голку власної котельні і провайдера.

13. Masik013

Masik013 Member

жалкую...дуже! Наче не в новостої проживаю а в студенській общазі! Грязнота, картонні стіни і п!яні дебоші під вікнами :beer:hyligan тай не тільки на вулиці((

Вадим_18 нравится это.
  14. tomotto.ru

tomotto.ru Member

На рахунок генделика, що перед будинком:
    Після того як будинок перейде до жєку треба зібрати підписи жильців і подати скаргу у відповідний орган. Генделик знаходиться скоріш за все на території прибудинкової території і тому слово мешканців має стати вирішальним.

15. Igorio

Igorio Active Member

Продам финишную шпаклевку Triora в ведре 16кг,отдам по цене 150 грн,ниже чем по чеку(брали по 175 грн).осталось три ведра.кому нужно пишите в личку

16. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Доброго часу доби, сусіди !
    Як у вас справи з Обленерго?
    Комусь приходять коректні рахунки?

17. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Доброго дня. Хтось знає чи вже віддали наш будинок жєку чи ні? І як можна прописатися? Хтось уже прописувався?

18. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Прописатись можна, звертайтесь у паспортний стіл.
    У ЖЕК будинок не передавали, тай не скоро передадуть, по крайній мірі поки не буде вирішено питання з вищезгаданим Обленерго.
    Ісаакович травить байки про те що скоро все вирішить...
    Дивує те що більшу частину наших сусідів ця ситуація ніяк не бентежить...

19. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Квартирант який живе в моїй квартирі говорив що вчора були прийшли платіжки за світло правильні. Вони і перед цим були приходили правильні. Лиш самий перший раз вони були щось наплутали. Говорив з Володею, той казав що через тиждень подає всі документи в жєк. Чекати більше не юуде щоб люди подоносили документи.

20. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Маю дуже великі сумніви з приводу слів Володі. Коректні рахунки за єлектрику приходять далеко на всім, а поки не буде закрито питання з електрикою ніякий жек будинок на баланс не візьме.
    Знову ж таки, ЖЕКу потрібні документи на весь будинок а не на декілька квартир, так як будинок ще треба передати в водоканал.
    Сьгодні мав розмову з Олександром, той клявся що сьогодні вирішиться питання з обленерго, але розповідає він такі історії вже рік.....

Поделиться этой страницей