ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

1. Elpis

Elpis Well-Known Member

Ну, я кажу як ми купували - і свідоцтво дали, і зреєстрований. З цим можуть бути проблеми? Підкажіть будь ласка.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  2. Sasha82

Sasha82 Well-Known Member

А что сказали на встрече по Бх.63 ?
    Смотрю сегодня на градусник - +2 целый день. Вот и думаю, может они и красили сегодня ...Что рассказывали ? Какие планы ? Что с каникулами у строителей ?

3. honda_oleg

honda_oleg Member

Не дивлячись документи, я Вам нічого конкретного сказати не можу.

Elpis нравится это.
  4. Elpis

Elpis Well-Known Member

Особисто я нічого конкретного не почула - бо нічого конкретного і не сказали. Через тиждень-другий наче мають бути обміри БТІ квартир по Бх.63. Після цього можна йти і переміряти квартири самому. На рахунок доплати кв.м. по якому курсу - можна індивідуально писати заяву, де обгрунтувати по якому курсу Ви хочете оплатити їх і чому. Відповіді були приблизно - "Ви ж читали договір і підписали його - то я претензії?" Відповідальні у всьому інвестори - у бригаді, яка не будує вчасно, у погоді, бо мінус градусів на дворі взимку, у тому, що в країні "війна" і т.д. Канікули сказали (те, що змогла почути, хай поправлять інші, якщо помиляюсь) - з 20-их чисел грудня до 12.01. Підключати комунікації будуть лише коли 50% квартир по стояку будуть опалювати/підтримувати температурний режим в квартирі. Ключі явно до кінця року не буде. А далі робіть відлік від 12.01. Фасад, якщо не буде відповідного температурного режиму ззовні - будуть робити весною.

Хотіли попасти в свою квартиру (1-ше парадне) - але на першому поверсі на площадці клали плитку.

Дякую)

Revis, pioneer i ko и Sasha82 нравится это.
  5. Skylight

Skylight Active Member

Кто покупал квартиры на Ватутина. В договоре какая стоимость прописана кв.м?

6. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Была на стройке в районе 5 часов вечера сегодня. Во втором парадном 67-го дома на лестничной клетке с 1 по 9 этаж горел свет. Видимо благоустраивают, что радует. В первом парадном свет горел только на 9 этаже на лестничной клетке.
    В 63-м доме в отдельных квартирах на верхних этажах во всех парадных свет горел. Снаружи на 63-м - без изменений, и рабочих не было.
    На 57-м и 59-м строители трудятся, кран работает.
    Иллюминацию новогоднюю на пятиэтажках вешали. Красиво. И на дороге несколько человечиков что-то усиленно делали с дорогой )))

Kati, ZEG, Сергей Сашевич и 4 другим нравится это.
  7. marsel

marsel Well-Known Member

8. AmberIT

AmberIT Well-Known Member

В зависимости от того, когда покупали (инвестировали)...

9. Насташка

Насташка Well-Known Member

[quote
    Хотіли попасти в свою квартиру (1-ше парадне) - але на першому поверсі на площадці клали плитку.

[/quote]
    а мы попали в свою.

pioneer i ko нравится это.
  10. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

Перепригували через будівельників?

11. Sasha82

Sasha82 Well-Known Member

Elpis, спасибо. В принципе именно таких ответов я и ожидал от ПК.

Elpis нравится это.
  12. Elpis

Elpis Well-Known Member

а мы попали в свою.[/quote]
    я знаю ;-)

Правда, нічого не збиралась писати. Але Вам вирішила відповісти. Знаєте, як кажуть "наче все добре, але осад залишився"! Єдиний приємний момент - це зустріч із сусідами! Тільки цього ця зустріч вартувала!!!

marsel, Aleksandr77, pioneer i ko и 2 другим нравится это.
  13. Насташка

Насташка Well-Known Member

ну почти, они говорили нам как пройти.

14. Mozart

Mozart Well-Known Member

Был сегодня в своей квартире. Перемерял. У меня всё сошлось. Я даже немного больше насчитал, нежели БТИ (в пределах погрешности, думаю). Готов платить за допметры. Хочу побыстрее, пока они принимают по 13. Как это делать, кто знает? Обращаться в ОПП?

Очень меня смущает размещение котла почти посреди кухни. Ведь насколько же логичнее было бы установить его в левом углу (дальнем от окна). Там и розетка ближе, а главное вытяжка для котла в том углу (если я правильно понимаю). А так получается, что надо будет тянуть дымоходный канал... Как? Там же ящики будут висеть. Плюсь канал для обычной вытяжки находиться между котлом и дымоходным каналом. Как развести трубы от вытяжки и котла? Короче, я ничего не понимаю...

Kati, Иринка и Димка, Cathy и ещё 1-му нравится это.
  15. Devid

Devid Active Member

у мене все також зійшлось з БТІ!!! я навіть сьогодні зробив проплату за ці кв м:)) доплатив 1.2 кв!! звернувся до свого менеджера він передав розписки Михайленку я підїхав на піонерську 14 там де дизайнум і там все проплатив як вже сказав Михайленку Володимеру Івановичу він дав один премірник розписки (звісно ми їх підписали)мені інший залишив у себе і сказав чекати поки позвонять по поводу акта прийома передачі і отримання ключів ось така була процедура у мене особисто сьогодні по курсу 13!я теж так сказати вирішив не затягувати з сплатою кв м:)) всім удачі і гарного настрою:))))))

16. Cathy

Cathy Well-Known Member

Mozart, привіт)
    Що сьогодні робилося по внутрішнім роботам в нашому під'їзді? Вхід роблять, чи доски при вході в під'їзд виклали по арматурі і так воно і лишилося без змін?

Последнее редактирование: 10 дек 2014
  17. Mozart

Mozart Well-Known Member

Привіт!

Щось копошилися увесь час, що я там був. Наче роблять, хоча зсувів я не побачив особливих. Якісь роботи, мабуть, велись. Усередині під'їзду теж були будівельники, теж щось робили у квартирах декількома поверхами нижче. Стояла одна пушка. Я зайшов у квартиру опів на четверту, то вже поганенько видно було все. Потім дуже швидко стемніло. Я провозився десь півтори години, допоки все заміряв. Щодо якості робіт, то не так все добре, як я очікував, проте нагадую собі, що це типу "економ клас", чи що. Проте, хотілось би кращої якості внутрішніх робіт.

18. Cathy

Cathy Well-Known Member

ого, у нас стояла пушка в під'їзді? І вона навіть була увімкнена та гріла?
    Романе Юрійовичу, величезне Вам дякую, що почули нас вчора в питанні пушки. Були б Вам ще більше вдячні, якби на наш під'їзд додали б ще одну пушку (пк ж ніби закупився новими обігріваючими приладами), а також якщо ПК реалізує всі вчорашні Ваші запевнення в адресу інвесторів

Ми теж в себе в квартирі виявили огріхи ПК, правда, руки сьогодні не дійшли скинути їм фото, щоб усували своі недоліки.

Последнее редактирование: 9 дек 2014
    Сергей Сашевич и Mozart нравится это.
  19. Mozart

Mozart Well-Known Member

Вот, сколотил по замерам план своей квартиры. Можно теперь заниматься планированием ремонта (прикинуть расход материалов), "расставить" мебель))

Вложения:

Aleksandr77, marsel, chilingiri и 4 другим нравится это.
  20. Skylight

Skylight Active Member

Mozart - эсли не трудно, можете скинуть файл вашей планировки мне в личку ? У меня такая же. Заранее благодарен :D:D:D

Cathy и Mozart нравится это.

Поделиться этой страницей