Новостростройка по ул. Щаслива 55 (Застройщик Савочка Е.П.)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Alex S, 28 мар 2012.

  1. капитан Ерко

    капитан Ерко Active Member

    Ребята - я тут подумал - вот был я на днях в ЖК София - там ребята собираются, играют в футбол, шахматы, теннис там и т.д. И меня посетила идея а давайте создадим клуб по интересам и будем там собиратся и бухать! рядом с домом есть шикарный Лесик, лавочки опять таки поставят! фонтан! Согласитесь - каждому хочется после работы опрокинуть за воротник пару сот грамм! Не будьте ханжами! а то все культурные такие - "я не пью..." а каждый вечер слышны ваши пьяные песни и дебоши.... давайте не будем стесняться - остограмиться перед сном святое дело!
     
    Lenochka нравится это.
  2. Lenochka

    Lenochka Active Member

    капитан Ерко, Вы мне подняли настроение!!!!!:super:Хохотала до слёз!!!:bravo:Думала,что Вы предлагаете и у нас создать какую-то спортивную команду.........;)
     
    капитан Ерко нравится это.
  3. Blue_Tiger

    Blue_Tiger New Member

    Добрый день уважаемые соседи!
    В среду, 15.10, на парковке между 44м и 55м домами неизвестный .... поцарапал рядом стоящий форд фокус голубого цвета. Предположительно, на белом микроавтобусе (т.к. на авто оставлена белая краска на довольно таки высоком расстоянии).
    Если кто видел или владеет какой-либо информацией прошу сообщить. Буду очень благодарен (и не только словесно))).

    Также предлагаю подымать тему стоянки на нашей парковке длинных микроавтобусов. Считаю, что парковка не предназначена для такого транспорта. Сегодня поцарапали мою машину, завтра, не дай Бог, чью-то еще.
     

    Вложения:

    Последнее редактирование: 20 окт 2014
    Celena нравится это.
  4. natata

    natata Well-Known Member

    ну в 55 доме живет один белый автобус)))) хотя сейчас их столько сейчас туда заезжает и к Лесыку продукты возят, и строители или подрядчики ездят:hello::hello::hello::wall::wall::wall::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
     
  5. -tigra-

    -tigra- Member

    Мне кажется, запрещать парковаться микроавтобусам не очень правильно: им же тоже нужно где-то ставить машины. Парковочные места у нас широкие, так что тут от размера не зависит, зависит исключительно от умения abzac
     
  6. natata

    natata Well-Known Member

    ага..рабочие особенно...
     
  7. Larochka

    Larochka New Member

    машину ударили именно на парковке возле 44 дома (между 44 и 55 которая). Продукты возле Лесыка выгрузили и уехали, мебельщикистроители к парадным подъезжают.
    Думаю Ваше отношение к микроавтобусам на нашей стоянке поменяется, когда по Вашей машинке проедется такой красавчик на всю клумбу. Ремонта после него на пару тыщ как минимум. Сомневаюсь, что Вас будут волновать его водительские навыки. Разве что это Ваш автобус.....
    Стоянка вокруг 44, 55, 74 домов НЕ предназначена для крупногабаритного транспорта.
     

    Вложения:

    natata и Celena нравится это.
  8. natata

    natata Well-Known Member

    о, не такой микроавтобус имела ввиду, что-то новенькое...:ogo:
     
    Celena нравится это.
  9. -tigra-

    -tigra- Member

    Larochka, я хочу сказать, что запрет на парковку микроавтобусов не решит проблему поцарапанных авто на стоянке. Потому что поцарапать может и микроавтобус, и легковушка, и дети могут чем-то остреньким пройтись (да-да-да, слышала и такие ужасы о нашем дворе).

    Наверное, видеонаблюдение или охрана помогли бы установить КТО, а дальше уже разбираться с хозяином. Кажется, когда-то поднимали вопрос установки видеонаблюдения?

    И да, у меня нет микроавтобуса.
     
    Celena и Татьяна_209 нравится это.
  10. Соседи, где тут у нас в радиусе 5 км есть злачные места (баня, сауна .... то сё....) ?
    Зимняя хандра так сказать... не дадим ни шанса ни надежды ))
    :rolleyes:
     
    seven нравится это.
  11. мне нравится сауна на ул.Тулузи "Виктория", турецкий хамам,финка,руска банька,красиво,чисто!!!
     
  12. Celena

    Celena Active Member

    Эту стоянку вижу у себя из окна. И микроавтобус с фото, регулярно гнущий туйки, тоже :(
    Причем замечен с лета еще :mad:
     
  13. AlexZ

    AlexZ Well-Known Member

    [​IMG]
     
    Ксеня, -tigra- и Lenochka нравится это.
  14. AlexZ

    AlexZ Well-Known Member

    [​IMG]
    С Рождеством!
     
    Lenochka нравится это.
  15. Alex_Kaps

    Alex_Kaps Member

    Обережно!!!!!! В ЖК цигани! Сьогодні в будинок намагалося пробратися циганча (дівчинка 11-12 років), дзвонило в домофон і просило впустити в будинок.
     
  16. smile_in_heart

    smile_in_heart Well-Known Member

    А у нас в 44 доме кто то даже впустил в подъездa podymat? :negative: и она ходила по квартирам ... :SOS:
     
  17. Ira_L

    Ira_L Active Member

    Історія "на ніч";) для всіх, хто зацікавлений в покращенні стану підвалів у будинках за адресою Волошкова, 74 та Щаслива, 55!

    Передісторія:
    два роки живемо щасливо у жк "Щасливий"friends... назбирали "кучу" надважливих речей (баночок-скляночок-самокатів-велосипедів)...вирішили купити кладовку (початок листопада 2014)
    подзвонили в офіс..."виділили" нам надзвичайно дбайливого менеджера Олексія..довго виясняли всі особливості документів на кладовку і чудо сталося, не пройшло і двох тижнів, як заключили договір завдатку (21 листопада 2014)
    і тут раптом акція http://**************/viewtopic.php?f=25&t=191 купи кладовку - отримай мікрохвильовку!
    щасливий договір куплі-продажі уклали 4 грудня, думаємо - а раптом і нам повезло!попросили нашого уважного Олексія поцікавитися, може і нам дадуть...договір куплі-продажі укладений в зазначені терміни ...Олексій пообіцяв зробити все можливе (3-4 грудня 2014 року)
    Олексій пропав....tiho-wa
    Написала на форум. Подзвонили ОДИН раз у відділ продаж, куди мене перенаправили з форуму. Думаю, може нас шукають. Тишина. Питання виясняють.
    Живемо собі і далі щасливо, бо ми ж у ЖК "Щасливому".

    І раптом ...неочікувано...не пройшло і трьох місяців...посеред робочого дня в кінці лютого 2015 року дзвонить НАШ ОЛЕКСІЙ і каже, що "робить усе можливе, щоб нам дали мікрохвильовку". Я з "переляку";) кажу :"Добре!" Наша розмова завершилася...

    Історія:

    П'ятниця...Вечір..20 березня 2015року...Повертаємося щасливо додому після важкого робочого тижня...
    І тут по дорозі він, наш ОЛЕКСІЙ, і не один, а з ще одним щасливим власником кладовки...Поздоровалися...Пройшли далі...І тут він каже:"Ірино, це Ви!"Повертаюся, кажу що я...
    (У моїх думках :"Після приблизно п'ятої зустрічі на одній і тій же дорозі він нарешті мене впізнав abzac")

    Олексій сумно каже, що йому нічого не вдалося зробити, мікрохвильовку нам не дадуть...Єдине, що він нам може "випросити", це набір ножів..Я відмовилася, сказала що "нам не потрібно і для себе висновки зробили". І тут Олексій активізувався. Все просив уточнити свої слова. На мої зауваження, що для постійних клієнтів компанія могла б зробити приємний сюрприз, Олексій+вдячний покупець кладовки почали звинувачувати мене в дріб'язковості...Почали говорити, що компанія не може робити для нас винятки..."тому що прийдеться усім роздавати подарунки"...Вдячний покупець запропонував віддати свою мікрохвильовку "якщо мені без неї так погано"..На мої пояснення, що не потрібно нам ніякої мікрохвильовки, а проблема у ставленні до конкретного клієнта ніхто не реагував..Не втрималася..кажу:"це ж все реклама...живемо тут вже достатньо...нас заохочують, тоді і ми "рекламуємо" серед сусідів кладовки...в 55 будинку вони проблемні...багато непроданих стоїть". Мені знову пропонують мікрохвильовку "вдячного клієнта". Я кажу, що не потрібна мені ця мікрохвильовка і вважаю цю розмову порожньою..(хочеться додому).
    Стадія активації в Олексія не проходить. Просить пояснити, які зауваження до ЖК і проблеми з кладовками. Кажу, що у наших кладовках немає ні підлоги, ні елементарної хоча б покраски вапном стін ...Включається в розмову "вдячний клієнт". Каже, що в них ремонт є в кладовці..але він буде робити по-своєму..Я йому:"Ви з 60 дому, у вас в загальному коридорі кладовок на підлозі плитка, а у нас картонки зі старих ящиків. Власне в моїй кладовці я теж зробила "по-своєму". Клієнт мовчить. Олексій починає говорити, що всі питання-проблеми потрібно вирішувати, говорити про них, а не мовчати. А про компанію не можна так погано думати. Що клієнтів багато. Паралельно мені ще пропонують мікрохвильовку "вдячного клієнта", бо я настільки (виявляється) на ній застрягла. Говорять, що дзвонять дуже багато "клієнтів", Олексій страшно занятий, на всіх часу не вистачає. Я знову говорю, що розмова не має сенсу.. Повільно відходжу...Мені вслід Олексій говорить, що так не можна думати про компанію.. Я кажу, що кожен з нас залишається при своїй думці.. Нарешті, не пройшло і пів години...як я можу знову йти додому..

    Мораль
    Живемо два роки, а так і не захотіли гарних кладовок ;)!Усі, хто має кладовки в 74 і 55 домі - звертайтеся!Обіцяють допомогти:build:!Поміняти картонну підлогу і посушити приміщення!Говоріть і Вам допоможуть!

    P.S. Ніколи не писала про нашу "дорогу мікрохвильовку" тут на форумі, бо не хотілося піднімати це питання..Є важливіші... Але сьогодні не витримала, треба було виговоритися (виписатися :))..Мабуть, і справді ВОНА не просто так була у нашому житті :wall:...
     
    Татьяна_209 нравится это.
  18. AlexZ

    AlexZ Well-Known Member

    Поміняти картонну підлогу на ......... нову картонну?!tiho-wa
     
  19. Ira_L

    Ira_L Active Member

    Ви читаєте мої думки :super:. Але я вже про це не писала, бо мене сьогодні і без цього "присоромили" на все село..;)
    "Вимагателька by-by-by мікрохвильовок"
     
    natata нравится это.
  20. natata

    natata Well-Known Member

    та кому ті кладовки треба, нвіть по такій ціні...
     

Поделиться этой страницей