Забудова по вул. Лесі Українки. 20 (буд. № 5 забудовник - Мартинов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Нина, 6 фев 2012.

1. Нина

Нина Member

Ой приємно чути, якщо все ж визначитеся то напишіть, яка секція і поверх!!!:)

Зрозуміло, я думала все ж таки стали інвестором 5 будинку, чи для Вас визначальне значення мали строки будівництва, адже 4 будинок буде раніше збудований аніж 5.

2. privet

privet New Member

ми вже писали, 5 секція, 9 поверх

3. Iriwka

Iriwka Active Member

Для нас визначальне значення мали не тільки строки будівництва, а й інші причини... Та й збудовані будинки поки що я б сказала на рівних-і там і там десь по 4 поверхи. Так що ми від вас далеко не уїдемо:)
    Все одно завжди рада спілкуванню!

4. Нина

Нина Member

Пробачте, мабуть не уважно читала. В будь-якому випадку рада знайомству. А Ви вже Попередній договір підписали?

5. privet

privet New Member

Добрый день!Еще нет.Сегодня повезем задаток, а в ближайшее время подпишем пред.договор.
    Если не секрет, какой у Вас этаж и секция?

6. Нина

Нина Member

Ні не секрет, я також писала вже, також 5 секція, 8 поверх. Так, що ми з Вами досить близькі сусіди. Я також планую на цих вихідних їхати укладати ПД. Цікаво буде побачити дату введення в експлуатацію. яка буде стояти в ПД. У Відділі продаж обіцяли грудеень 2012.

7. privet

privet New Member

Вы отпишитесь по дате когда подпишете!То что мы блиские соседи это отлично.
    Нам в о.п. говорили что сдача возможно даже конец октября, начало ноября (досрочно).

8. Нина

Нина Member

Так зразу напишу.

9. privet

privet New Member

ок!

10. Нина

Нина Member

Доброго вечора, можете мене привітати я підписала Попередній договір - дата там 31 листопада 2012 року. Спілквалася з Мартиновим, сказав, що можливо будинок буде готовий вже в вересні (ну це звісно обіцянки), але дуже вже хочеться вірити!!!!!

11. aleksey

aleksey Active Member

Поздравляю!
    Но небольшое замечание - в ноябре только 30 дней :D Вы наверное немного ошиблись на радостях

12. serix

serix Member

Примите мои поздравления.
    Скажите пожалуйста, при подписании предварительного договора, Вам удалось в нем что то поменять? Прописать поконкретнее условия? Вы консультировались с юристом?

13. Нина

Нина Member

Так дійсно, перепрошую 30 листопада!!!!

14. privet

privet New Member

Поздравляем!Будем надееться на своевременную здачу дома.
    (Скажите пожалуйста, при подписании предварительного договора, Вам удалось в нем что то поменять? )?

15. Нина

Нина Member

Принципові зміни в договір я не вносила тому, що почитавши всі "форумські переписки" і неодноразово працюючи з контрагентами зрозуміла, що на це забудовник навряд чи піде, адже відповідними умовами забудовник себе 100% захищає, навіть у тому випадку, якщо з його вини розривається Договір (ось так), а щодо інших умов то вони в мене жорсткої критики не викликали, до речі я сама юрист (правда з невелики досвідом і не практикуюся в майнових спорах), приклад договору можу Вам скинути на електронку якщо є бажання ознайомитися заздалегідь. Для себе я вирішила обов"язково нотаріально завірити нашу угоду, для того щоб зазначений документ був як мінімум юридично коректно підготовлений та мав юридичну силу, хоча повторюся, що навіть завірений нотаріально договір мало чим допоможе у разі якщо забудовник вирішить нас "кинути" тьфу, тьфу, тьфу щоб цього не сталося!

Відповідь на питання вже написала!:)))))))

16. privet

privet New Member

Нина!Подскажите если не секрет, сколько стоили услуги натариуса?И у кокого натариуса Вы оформляли?

17. Нина

Нина Member

Нотаріус в с. Боярка, приватний нотаріус, якого відповідно до умов договору вибирає Продавець (тобто Мартинов В.М.). Послуги коштують 1% від вартості яка зазначена в ПД як оплачена Вами суми, наприклад я платила за квартиру 23000 у.е. (50%), послуги - 230 у.е., ось така не складана арифметика. Основний договір також буде у цього нотаріса оформлятися.

18. privet

privet New Member

Спасибо!
    Мы вчера заезжали на стройку, наблюдали за работой.
    Рабочих много, строительство идет быстро, будем надеется что сдача дома будет в сроки.

19. ОтделПродаж

ОтделПродаж Active Member

Уважаемые Женщины!!! От лица администрации и ЖЕКа ЖК «София», ПОЗДРАВЛЯЕМ ВАС с праздником 8 марта!!! Желаем Вам всегда оставаться такими же женственными и красивыми, любить и быть всегда любимыми. Благополучия Вам и Вашим семьям и много , много подарков от мужчин. С уважением Отдел Продаж , ЖЕК ,администрация.

20. Нина

Нина Member

Доброго вечора, підкажіть Ви не були на будівництві??Якщо були то, які темпи???

Поделиться этой страницей