ЖК "Щасливий", вул. Леніна 10Г

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Сергій С., 16 сен 2014.

1. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Ну, загальна кількість будинків в ЖК виросла до сіми.

2. Smillee

Smillee Active Member

Мне на днях в ОП сказали, что на месте кузни будет еще наш застройщик строить дома. Сколько их планируется не знаю:))

3. Demon

Demon Member

Smillee, а где там кузня?

4. Smillee

Smillee Active Member

Сразу за ОП вглубь стоит заброшенное здание:) Это и есть кузня. Напротив дома 10 Б.

5. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Ну так ось, там буде новий будинок на 3 секції.

6. Smillee

Smillee Active Member

Сегодня была на стройке и вот вам парочку свежих фото тоже сделала:)

Вложения:

• DSC_6589.JPG
      DSC_6589.JPG
      Размер файла:
      116 КБ
      Просмотров:
      425
    • DSC_6590.JPG
      DSC_6590.JPG
      Размер файла:
      115,9 КБ
      Просмотров:
      485
  7. Demon

Demon Member

Добрый день. Я не против глянуть на результат, так как уже созванивались с рекомендованным вами мастером. Думаю будем сотрудничать. Когда можно посмотреть? пишите в личку...

8. Nemudryi

Nemudryi Well-Known Member

В ветке 10-Б есть старая фотография плана, где видно какой дом и где он будет!

9. ЖК "Аметист" Ирина 0503622955. Имеется: унитаз для строителей, строительные козлики (большие и маленькие), универсальная штукатурная смесь HP START (30 кг) - 1 мешок, универсальная шпаклевка Knauf HP Finish, (25 кг) - 11 мешков, Кнауф Мульти-Финиш (25 кг) - 2 мешка.

10. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Можливо, хтось хотів покласти теплу підлогу в квартиру, але не встиг купити її до того як будівельники залили стяжку.

В однокімнатній кв. 178 (п'ята секція, п'ятий поверх) під стяжкою вже лежить водяна тепла підлога (кухня, лоджія, ванна). А квартира досі нічия, наскільки мені відомо. Можна придбати, або переоформити договір з іншої однушки - звертайтесь у відділ продажу до Оксани або Іванни (вони мають бути в курсі).

11. Smillee

Smillee Active Member

Украшу вашу веточку свежими фотографиями:)

Вложения:

• DSC_6722.JPG
      DSC_6722.JPG
      Размер файла:
      111,7 КБ
      Просмотров:
      409
    • DSC_6723.JPG
      DSC_6723.JPG
      Размер файла:
      116,7 КБ
      Просмотров:
      442
    • DSC_6724.JPG
      DSC_6724.JPG
      Размер файла:
      109,4 КБ
      Просмотров:
      363
    • DSC_6725.JPG
      DSC_6725.JPG
      Размер файла:
      101,1 КБ
      Просмотров:
      404
  12. Сергій С.

Сергій С. Active Member

А Ви точно про 10Г?

Скоріш за все, до весни у будинкок ще не заведуть ні газ, ні воду. І вже точно, ніхто в ньому жити в цей період не буде - не те що ремонтів, ключів від квартир ще немає.

13. zhitel

zhitel New Member

Привет, я уже подключил и котел и теплый пол, все работает. Но ремонт через месяцев 4 буду начинать делать. 10 В

14. asuspegasus

asuspegasus New Member

Народ. хто купив вже? як там з ремонтом? кому звонить? що питати? хто зы мною сусіди?) Ну і взагалі таке питання: "Мужики хто в World of Tanks грає?, мо організуємо яісь зборища? Посідєлки?)" Цікава інфа по бригадам які ремонти роблять

15. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Ремонти будуть лише коли ключі видадуть. Що робити після цього - можна почитати в темах про попередні будинки (10А, 10Бб 10В).

16. asuspegasus

asuspegasus New Member

Інші будинки послали мене подалі і сказали що я флудер((( так а людей там багато купило? я ж знать хочу... Можливо є там браття мотоциклісти?

17. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Тут можна добавити себе і оцінити кількість сусідів (тих, хто не полінувався зайти сюди і добавитись):

https://docs.google.com/spreadsheet...TVnQxWi1XTzZWeTI2bzZaVlE&usp=drive_web#gid=18

Точну кількість не скажу, але якщо прийти до ЖК у вечері, то видно що вікна світяться багато у кого в 10А та 10Б.

18. asuspegasus

asuspegasus New Member

додався... єх.. шкода. не має мужицької компанії для партії в танки на арті(((

19. svako

svako Well-Known Member

только учитывайте что водяной полотенчик подключается к одному контуру с батареями, соотвественно летом этот контур отключается и полотенчик все лето будет холодным.

я себе поставил электрический с программатором, а потом уже узнал что бывают комбинированные варианты, возможно это самый лучший выбор, хотя мне хватит и электрического, на нем можно задавать температуру, время работы и т.д.

mrg нравится это.
  20. asuspegasus

asuspegasus New Member

Народ, а хто як оформляв дог купівлі? через нотаріуса? чи в них в офісі??

Поделиться этой страницей