ЖК "Вишнева Оселя", застройщик Наливайко Ф.В.

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем modo, 12 дек 2011.

1. MASJNKA

MASJNKA Member

Якщо володільці квартир самі повинні вирішувати дані питання, тоді навіщо потрібен голова ОСББ і за що він отримує кошти???

2. Жорж

Жорж Well-Known Member

Тобто, Ви вважаєте, що голова ОСББ повинен замість Вас заключити договір з РЕС на електропостачання у вашу квартиру? Якщо так, тоді Вам необхідно звернутися до голови, та надати довіреність, щоб він міг вчиняти дії від Вашого імені.

ПС наскільки я знаю, голова ОСББ коштів не отримує, а також в ОСББ є ревізор до якого можна звернутись та зробити перевірку діяльності.

3. MASJNKA

MASJNKA Member

Є людина яка виконує обов"язки голови й отримує за це кошти. Саме вона повинна займатись прискоренням процесів під"єднання будинку до мережі електропостачання та водопостачання. Щоб заключити договір необхідно щоб будинок був підключений до постійної мережі електропостачання. На сьогодні наш будинок підключений до тимчасової схеми і документація по електриці та водопостачанню (якщо така взагалі існує) знаходиться в забудовника. З приводу перевірки діяльності - її все ж необхідно зробити, думаю ми обговоримо дані питання не на форумі.[/quote]

4. смотрящий

смотрящий New Member

masjnka,в отличие от некоторых,правильно понимает сложившуюся ситуацию с подключением дома к електроснабжению.печально то,что срок давности для устранения недостатков застройщиком по моим подсчетам истекает летом 2015г.после окончания этогосрока налывайко всем помашет рукой и все затраты лягут на плечи собственников квартир.для информации:подключение дома к электроснабжению обойдется в пределах 80000-100000грн.с чем и поздравим друг друга.

MASJNKA нравится это.
  5. Ferrous

Ferrous Active Member

Зажав минулої зими придбати програматор COMPUTHERM Q7 RF за 250 грн, так думаю зараз про покупку ЙОГО ж за 680 грн!
    "Скупий плате двічі", а в моєму випадку майже в тричі. :(
    Хто вже має такий прибор, які відгуки (плюси/мінуси).... свою ціну відпрацьовує?

6. michael

michael New Member

Не знаю как с экономией, а по комфорту - очень удобно, всегда стабильная температура. Лишнего не греет - дом неплохо держит тепло.
    Кстати брали в прошлом году дешевле, потому что сразу 10 штук. У меня знакомый как раз спрашивал, хотел поучавствовать. Так что еще 8 человек и можно брать оптом.

Ferrous нравится это.
  7. Жорж

Жорж Well-Known Member

Откуда информация?
    смотрящий, просветите почему идёт отсчёт срока устранения недостатков? Я так понимаю, что недостатки возникают в момент приёма-передачи дома или выполненных работ, а так как таковых действий не было, то и считать нечего. Поправьте, если я не прав.
    По поводу 80-100 тыс. - из чего складывается эта сумма?
    Прибором цілком задоволений, мінусів взагалі на спостерігаю. За цей опалювальний сезон мій приборчик повинен окупитися.

8. MASJNKA

MASJNKA Member

Інформація від забудовника.

9. Жорж

Жорж Well-Known Member

Як завжди усно?

10. MASJNKA

MASJNKA Member

На жаль, на письмові претензії він не відповідає, а на кардинальні дії щодо прискорення процесу ніхто, чомусь не погоджується, мабуть чогось бояться...

11. Жорж

Жорж Well-Known Member

MASJNKA, отже підіб'ємо підсумки:
    1. жодного письмового/документального підтвердження того, що ви кажете відносно стану комунікацій немає;
    2. заключати договір з РЕСом та водоканалом Ви не намагались.
    Висновки не втішні. Особисто я вважаю, що кардинальні дії можливі тільки після використання всіх інших. Треба використати всі можливості, а потім застосовувати радикальні дії.
    До речі, коли Ви особисто, в останнє спілкувались із забудовником з приводу комунікацій будинку?

12. MASJNKA

MASJNKA Member

Найголовнішим доказом того, що будинок не підключений до постійних мереж комунікацій є відсутність акту прийому-передачі будинку забудовником і відсутністю документації на лічильники води та електропостачання у володільців квартир. Не треба мати багато розуму щоб зрозуміти наявність даних проблем. І я не розумію, чому тільки я повинна намагатись заключити договір з РЕСом та водоканалом, якщо навіть головну людину ОСББ - Голову не хвилює дане питання. Я закликаю всіх жильців будинку спільно вирішити дані питання, в мене є ідеї та шляхи подальших рішень. Кого цікавить - пишіть на особисту пошту.

13. ALF

ALF Member

А кто может подсказать природу происхождения "непонятных" запахов, которые уже несколько дней присутствуют на первых этажах 8го парадного?

14. BENDEROVEC

BENDEROVEC New Member

могу ответить
    скоро будет как в этом фильме
    кому интересно может зайти туда заглянуть, там даже дверь открыта, что б побольше воняло.
    дело в том, что с канализационных труб (пластиковых серого цвета) просачивается гавно в помещение. Походу сантехникам было впадло ставить резиновые колечки при стыковке труб, или у застройщика их вообще не было. поэтому все течет в подвал. там даже слышно и видно, как саки текут.
    Будем скоро ходить и говорить: Я ГАВНО

15. Silver_one

Silver_one Active Member

Канализация в нашем доме, сделана не самотеком. Пока этого не будет, насосы будут отказывать, так как люди не только ходят в туалет, а и бросают сторонние предметы, в последний раз это был алебастр(много-много) вот все и пошло пахнуть, дальше будет хуже, чем больше квартир заселится, тем веселее будет, думаю сутки через двое воды не будет, пока люди-свиньи.

16. Жорж

Жорж Well-Known Member

Кому забудовник повинен передати будинок, невже РЕСу чи водоканалу? Чому Ви впевнені, що акт прийому-передачі відсутній?
    Паспорт на лічильник води давали разом з гарантією на котел, якщо Ви не отримали, тоді зверніться до голови правління. Паспорт на лічильник електроенергії забудовник повинен передати до РЕСу, для того, щоб Ви могли заключити договір з цією організацією.
    MASJNKA, кожен власник приміщення зобов'язаний заключити договори з постачаючими організаціями, а не тільки Ви. Таке зобов'язання ми брали перед забудовником, підписуючи попередні договори. Напишіть, будь ласка, мені в приватне повідомлення, що Ви пропонуєте, мене це дуже цікавить.

Последнее редактирование: 10 ноя 2014
  17. BENDEROVEC

BENDEROVEC New Member

да причем тут самотек. в подвале с под труб течет гавно. если даже и будет самотек, то оно все же будет и дальше протекать

18. saleksey

saleksey Well-Known Member

Поступило предложение от некоторых жильцов парадного 7 по Вишнева17 у кого есть ведра, зачерпнуть говна в подвале и отнести в отдел продаж. Даже не представляю как их отговорить от этой идеи...

Silver_one нравится это.
  19. Silver_one

Silver_one Active Member

А самотек при том, что не будет звена, насосов, которые не справляются, ни с говном, ни с чем походу.
    А если в подвале хорошо закроют(забьют) отверстия в трубах, то выльется на первом этаже, если хорошо забить на первом, то поgлывет второй этаж!!!
    Так это учитывая что не все квартиры заселены, то есть в данный момент, канализация используется еще не на всю катушку...
    Да в подвале по щиколотки говна, это правда.
    Пожалуйста, ЗАСТРОЙЩИК, сделайте по человечески все: канализацию, электрофикацию, вытяжки... и все остальное!!!!
    Что за приколы, как не день , так геморрой. И все веселее и веселее.

Последнее редактирование: 10 ноя 2014
  20. Silver_one

Silver_one Active Member

Я так понимаю всех всё устраивает, аромат песня. =)

Поделиться этой страницей