Вишневый, ул. Октябрьская, "Білоцерківський ДБК"

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем natavit, 23 дек 2013.

1. В 4под. квартира у сына электрика может это имеет какое-то значение.[/quote]
    Сын электрика в 3 ем подъезде ))))

2. MicroZora

MicroZora Active Member

ні. В кого, в якій квартирі знайодиться це звернення?

Взагалі вважаю що Мінрегіонбуд - єдина установа, яка юридично зобов'язана вирішувати нашу проблему. КП "Управління Міським Господарством" міста Вишневого та Київ-Святошинська районна філія Облгазу нас просто відфутболять.

3. tigrik

tigrik Member

Привіт, воно у мене було. Текст нашого звернення скинув Гройсману на Facebook, можливо хоч якось до нього інфо дійде

Листа ще не відправив, бо хворів, сьогодні вийшов на роботу і сьогодні відправлю

А гаряча лінія Мінрегіонбуду, мене вчора вивели на ''дядю'', який порадив те, про шо я написав декылька постыв вище

4. Звонила Владимиру Ивановичу . ВИ говорит , что ожидается тепло и газ со следующей недели . на этой недели должен получит все права собственности . В понедельник инспектор газовщик приходил .

5. Maykl

Maykl Member

Дуже хочеться в це вірити! Про підключення до нашої ТП він нічого не сказав?

6. tigrik

tigrik Member

Народ, кто сейчас дома, посмотрите во двор, никакого движения возле ТП нет?

Вчора мені сказав, що сьогодні мають підключити ТП......вже не знаєш, вірити, чи - ні ((((

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  7. Makcum

Makcum Active Member

Он, вообще походу ничего не решает, так только слова на ветер.

8. Спрашивала , сказал тоже на следующей недели . осталось 20 шт прав собственности получить . Сегодня говорит штук 15 должен получить и до конца недели остальные 5 , а потом сразу в эти конторы . Свет и газ сказал надеямся на след . недели . И очень извинялся. Очень хочется верить (((

Последнее редактирование: 5 ноя 2014
  9. ЯКУТ

ЯКУТ Active Member

Так же общался с В.И.,по поводу выкл. света, ТП что на улице говорит все нормально, не выдерживает нагрузку разводка в подвале на 1-3 парадное, к пятнице обещал решить проблему, по поводу газа сказал на следующей недели должны уже дать, извинялся...

10. Maykl

Maykl Member

Дякую за інформацію.

11. natavit

natavit Member

тебе, что сегодня подключат ТП. Кому-то другому (выше написали), что будут посильнее ставить автоматы с понедельника. Выводы???

Надо штормить, чтобы начал выдавать документы. Все равно не выдаст все 170 за день. Почему не начинает ?

12. tigrik

tigrik Member

Вчора мені сказав
    Та все зрозуміло......

13. так он и не будет их выдавать нам , пока мы не оплатим ему все задолжности . Я может не понимаю что-то . Нам дадут газ. свет , а потом мы расплатимся с ДБК и после этого только мы получим права собственности , а до этого нам будут считать свет по цене нынешней ( ну хоть газ и отопление будет )

14. Anet23

Anet23 New Member

Тут було багато написано, напишу і я. Сьогодні чоловік зателефонував у Київоблгаз, як і писалось раніше , нашого проекту у них немає. Після такої інформації став набирати Бабія, від якого отримав наступну відповідь: нашого проекту дійсно не має у облгаз, тому що немає права власності(при чому раніше нам радили блокувати саме цю структуру, уявляєте якби ми смішно там виглядали з транспарантами і якимись вимогами!!!!
    Наступне, почав знову обіцяти,( а це він міг би хоча б однаково всім говорити), нам він сказав , що не готові документи УВАГА !! лише трьох квартир!! На зібранні він про них розповідав, що начебто є ще ті, хто навіть не подав документи на оформлення на право власності!!! Але запевнив чоловіка, що нарешті всі заяви отримано і до п'ятниці уже сто пудова оформлять до кінця право власності на квартири!!!!!!!

Продовжуючи, а тепер приготуйтесь сміятись , адже далі буде фантастика: у понеділок зранку вони планують подати в облгаз усі документи, а уже після обіду подати нам газ в квартири!!! Чоловік перепитав чи Бабій упевнений в своїх словах, на що отримав неперевершену і скоріш найулюбленіші фразу ним: "ми надіємось" . У що вірити та нащо надіятись вирішувати тільки вам.

Іще хотілося сказати вельмишановному Панайотіс, ображатись на правду не личить нікому, а як ви висловились: мамочки з калясками не заблокують будівництво, тому що з дітьми знаходитися в тих умовах неможливо, особисто я давно поїхала за місто, думаю так поступили усі мамки. Так що, якщо не згуртуємось і не почнемо діяти зважено і без міжусобиць, то тільки тоді зможемо отримати якийсь результат.

MicroZora, Сергій15, tigrik и ещё 1-му нравится это.
  15. Я не собираюсь разводить срачи в комментариях. Все тут взрослые люди и вроде как адекватные. Читателей форума больше чем зарегистрированных пользователей. Высказывать свою точку зрения в грубой форме лишь потому что кто-то не отчитывается за проделанные звонки и написанные письма и не ходит постоять к щитку неприемлемо. Каждый решает эту проблему по-своему. Згуртуватись никто не против, вот только пока обьект гуртування до конца не понятен.

16. так будьте Вы этим объектом , а не мамочек посылать с колясками. Мой муж неоднократно предлагал перегородить въезды на стройку . Так некоторые просто отворачиваются , а некоторые предлагают мамочкам с детьми выйти ( с детьми-то точно ничего не будет ((((((

Anet23, хорошо что есть возможность уехать( если у меня ребенок привязан к школе , зимовать я конечно здесь не буду в таких условиях ) . А то что говорит Бабий , то это конечно же все "бла. бла ." Но во всяком случае можно оповестить его , что если в понедельник-вторник ничего не произойдет , то мы блокируем стройку ( и за это время сгруппироваться) . Весь разговор . А разговоры делу не помогут .
    А он пусть думает , что в следующий раз говорить -обещать или нет

17. Сергій15

Сергій15 New Member

там не в автоматі діло, там треба ще й кабель підсилювати: на автоматі термо реле, воно вибиває, коли кабель гарячий, а алюміній швидко гріється...

18. vitaha

vitaha New Member

Ми всі дорослі люди і якщо кожен буде сам за себе ми нічого недобємося... Я вважаю що ми повинні бути разом... Якщо хтось нехоче ніхто нікого незаставляє... Навіщо сваритися... Момент з дітьми -ви вважаєте що це правильно? А ви подумали про дітей? Це не вийти з дитиною 5минут постояти,а цілий день , вони ж можуть захворіти... Я нехочу нікого обідити, але думай те перед тим як це писати.. Давайте спочатко напишемо листи меру, в прокуратуру, Бабію, ТВ та даже нашому президенту, якщо це нічого недасть згуртовуватись і мітингувати... Хтось предлагав написати на заборі біля стройки про них всю правду я за ... Давайте діяти разом, діяти їхніми методами......
    .

19. Infork

Infork Member

Попробуйте попросить Владимира Ивановича выслать вам на электронную почту копию права власності на вашу квартиру. Есть тут такие кто видел эти документы?

20. Aleksandr_

Aleksandr_ Active Member

Как Вы меня рассекретили? У Вас наверное Дар!!! Так расскажите Нам, когда будет тепло в Наших батареях)))

Поделиться этой страницей