ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (Белогородское направление)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Moxito, 24 мар 2013.

1. SaeR

SaeR Active Member

Кстати у нас возле стройки, вдоль леса и до синей заправки блуждает вполне воинственная свора собак, так что будьте очень осторожны - уже проверено, слава Богу без последствий. Рычат по-взрослому.

2. dasha200587

dasha200587 Member

напомнило) Говорят, что собака - друг человека... Надеюсь, этот огромный ротвейлер без намордника бежит, чтобы узнать, как у меня дела...:D

SaeR нравится это.
  3. Prelect

Prelect Member

yana43, это Боярка? Туда нужно ехать или достаточно перезвонить?

4. kazanovd

kazanovd Well-Known Member

вроде как спорткомплекс планировался, с бассейном.... но я также за площадку, но можно и лесом ограничится пока там парка нет, поставить турничёк или там брусья смастерить....

для утреней пробежки самый раз там около 1,5 Км

правда иногда
    вот это напрегает. (хотя как посмотреть, возможно и стимулирует к пробежке :))

Jenny нравится это.
  5. gvalt14

gvalt14 Active Member

Думаю, не планируется. ИМХУ, и в Урррочище такая появится только нашими руками.

6. Сотник

Сотник Active Member

Бігати вздовж траси якось страшно, знаючи наших стрітрейсерів на жигулях. А от вздовж поля там доріжка суперова, по ній все літо ходив :rolleyes: взагалі б було круто мати щось на зразок Гідропарку чи хоча б турніки-бруси-драбинку на дворі.
    Якщо такі танці, то спробую щось дізнатися.

yana43, дякую:hello:

nataliz, kvitochka и Jenny нравится это.
  7. Lade$

Lade$ Member

Пробачте, вам для цього діла площадка потрібна? Ви та купа хтивих дівчат? Чи якось інакше?

Або мова йде про примусове стягнення боргів?

Бо якщо ви мали на увазі під іншомовним словом саме "спортивний майданчик" - треба було так і написати.

Фєномен дацького кацапізму)

Последнее редактирование: 5 ноя 2014
  8. Сотник

Сотник Active Member

Lade$, вирішили "блєснуть умом"? :D тим хто в темі і кому це потрібно зрозумів :cool:

Матеріал з вікіпедії, якщо з цим так важко:

Последнее редактирование: 5 ноя 2014
    Вакулёна нравится это.
  9. EugeneS

EugeneS Member

Меня бы устроили банальные турники и брусья.

kazanovd и Сотник нравится это.
  10. Сотник

Сотник Active Member

11. Julia41

Julia41 New Member

Доброго дня)Всі ми бачили чудову новину про відкриття 15 квітня дит.садочка.Мабуть ,так як і я багато мам зраділи,але((((((((((((((( Держ садочка обіцяного не буде.Зараз йдуть пошуки інвестора і дит.садочок буде приватний(інформація перевірена).Про ціни таких закладів я писати не буду,але ,мабуть, всі їх знають.І
    знову нас обманули.Тоді запитання,на кого цей садок буде розрахований?На діток жителів нашого комплексу економ класу,чи на дітей з прилеглого приватного сектору?Мені чесно кажучи,буде трохи прикро знати ,що в мене в дворі є садок і при цьому возити свою малечу далеко в Київ.Дуже хотілося б почути думки наших мешканців з цього приводу.

12. 2F2F|Andy

2F2F|Andy Member

я навіть не сподівався на державний. Шось мені здається, шоб відкрити державний потрібно мабуть тааакі бюрократичні стіни повалити, що ніхто не хоче цим займатися. Піпл хаває (купує квартири) і так.

13. dasha200587

dasha200587 Member

Звичайно прикро з приводу дитячого садочка, але навіть тут можна знайти позитив... ось уявіть ситуацію, що у нас в будинку державний дитячий садочок, і враховуючи, що я так розумію, ні в петрівському кварталі ні львівському бюджетного садка не має - всі діти околиць у нас у дворі, тоді про тихе подвіря і надовго красиву дитячу площадку годі і мріяти. В проекті нашого комплексу просто не передбачено нормального відведеного місця для малявок...

slaygera и Solt нравится это.
  14. Landrex

Landrex Member

Все залежить від ціни питання і умов. В деяких випадках державний ще може бути дорожче чим приватний.
    І вихователі які не задоволені зп і умовами зроблять з ваших дітей таких же невдоволених і не бажаючих щось змінити.

15. Julia41

Julia41 New Member

Тоді скажіть будь ласка,навіщо його взагалі робити.

Діти в ньому все одно будуть,якщо не наші то з інших околиць.І двору тихого все одно не буде.Знову ж прикро те, що майданчик дитячий буде рознесений Петрівським і Київським кварталом.Хоча може я в чомусь і помиляюсь.

Наш забудовник дуже "відповідальна"особа. Лапші на вуха навішав,а умови договору будь ласка виконуйте.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Kyrylo нравится это.
  16. dasha200587

dasha200587 Member

тут якраз у азейбаржанців діє чисто наше українське ментальне гасло " А шоб було!" з іншої сторони, давайте подумаємо, щоб ми там хотіли бачити: маркет в сусідньому домі, бутічки по центру, думаю там же якийсь салончик краси буде і т.д. З огляду на це, перспектива приватного дитячого садка не сама найгірша ще (враховуючи що приватний -дітей може бути менше) ... головне щоб не нічний клуб :ogo:

Jenny нравится это.
  17. Landrex

Landrex Member

Забудовник як і політиків треба слухати із розрізу того що він конкретно говорить. Якщо він говорить що садок буде, значить буде. Але який, коли, скільки він буде коштувати і що вам від того він же не обіцяє. Так що тут нічого дивного.
    Якщо буде дит. садок то плюси- близкість до дому- не потрібно витрачати годину в день мінімум на забрати, здати. Якщо приватний то можна без проблем домовитися про зручний графік здачі і забору дітей. Але мінуси звичайно, що якщо площадка-це тільки та що в нас між дворами, то буде шумно вдень:) Але це питання актуальне тільки для тих хто сидить дома цілий день:)

dasha200587 нравится это.
  18. Сотник

Сотник Active Member

dasha200587, дітвори чим більше, тим краще. Цвіт нації, все-таки :)

мене більше хвилюють розливайки, шаурмени і гидотні вивіски-реклами якими запаскудять весь фасад комплексу. Було б добре, якщо ЖЕК чи забудовник урегулюють ці питання..

hilya и Jenny нравится это.
  19. dasha200587

dasha200587 Member

нічого не маю проти дітей angel, я за спеціально відведене для них місце. Погодьтеся що на нашому повір'ї і так не буде де яблуку впасти, враховуючи ще пару рядів вистоєнних машин...
    про розливайки - це пЄчально.....

До речі, щодо парку поряд, чули від електрика що вже є затверджений проект його облагородження, буде навіть фонтан, і пішохідні мостики через яри... Хочеться вірити :)

20. Landrex

Landrex Member

Які розливайки? Я про щось не знаю?

Поделиться этой страницей