ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (Белогородское направление)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Moxito, 24 мар 2013.

1. Сотник

Сотник Active Member

sasha_aleks, електрик приходить по дзвінку після того, як пиздюлин отримав :D
    Я розповідаю про свою квартиру, яка в будинку 2б. Може в когось і все гуд, а в мене трабли, що дістали вже.

Газу немає через причину "У вас нарушеніє". Яке саме і де потискають плечима.

yana43, Вимагати якісне обслуговування по всім пунктам від ЖЕК, забудовника, вважаю нормальним. Розмовляти з людьми вмію, але на жаль, інколи доводиться підвищувати голос при вирішенні деяких питань. Особливо коли за ці питання виплачена не мала сума грошей.

Последнее редактирование: 3 ноя 2014
  2. Ivan74

Ivan74 Active Member

Не забудь потом рассказать, чем все закончится. Думаю, никто еще из нас не проходил процедуру ремонта и т.п.
    Куда обращался, сроки и т.п., интересно чего ждать в случае чего :)

Должен работать, в этой трубе нет никаких датчиков, а что и куда ему все равно. Датчики есть на тягу и т.п.
    Остальные датчики, внешние, которые вставляются в отверстия в этой же трубе.

3. yana43

yana43 Member

в час пік до першої зупинки на окружній доїжаю на 7 хв, до
    Газ є в усіх хто захотів вирішити це питання.
    В коридорі світло. горить на поверсі 4лампочки
    Навязані і неочікуванні платижі по газу є 100% забудовників.
    Анам дозволили ставити двері в коридорі.
    Про збільшення площі після БТІ попереджували при підписанні договору.
    Бідний Сотник. Складається враження що його одного ображають.

sasha_aleks и Нович нравится это.
  4. Ivan74

Ivan74 Active Member

У нас есть еще за 67-м маршрутка 307д (вроде). Маршрут идет через село, что исключает или минимизирует пробки/тянучки. Утром ходит более менее, но еще не раскочегарилась.
    Говорят, так же было с 742. Будем надеяться, что хотя бы утром (а это самое важное), будет ходить стабильно.

5. Нович

Нович Member

Спасибо за ответ, подскажите если маршруткой то сколько займет дорога по времени?

6. Сотник

Сотник Active Member

yana43, щось Ви занадто до мене не байдужі;) Не переходьте на особистості будь ласка, тут спитали про можливі проблеми з квартирою, я їх описав.

Якщо Ви така високоосвідчена людина, приходьте в гості, скажете яке в мене "нарушеніє" з газом, так як ніхто не може сказати, та як поставити додаткові двері в обхід правилам пожежної безпеки і ДБН, з мене "кофє/чай/патанцуєм" :D

Ivan74, 307Д теж на Академ їде?

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  7. Нович

Нович Member

Дякую за запрошення, якщо остаточно зупинимось на цьому комплексі, то будемо сусідами, приглядаємо однокімнатні не вище 5 поверху з вікнами на першу чергу. Не дуже вірится в обіцянки забудовниа щодо парку за третьою чергою, але якщо це так - то буде супер! У нас теж маленька дитина, цікаво чи буде десь поблизу дитячий садок?

8. Sergps

Sergps Active Member

Маршрутка 304д ходит на Академгородок, но крайне редко на неё попадаю, хотя интервал написано что 30 минут. Один раз ждал очень долго в районе 4room-а, маршрутка так и не проехала. И с утра тоже не могу попасть, хоть маршрут начинает работу в 06:30. Честно говоря, я вот только за такую маршрутка, только работает она как-то не регулярно. Хотя может это мне так везёт...)
    Детский садик вроде как планируется в 4Б, на следующий год открытие - на сайте застройщика внизу посмотрите!

9. kazanovd

kazanovd Well-Known Member

детский садик насколько я знаю будет в самом ближайшем будещем(я думаю что до весны появится) у нас в комплексе, вроде как ремонт начали делать. А вот где именно не подскажу ))))

по поводу парка, сейчас дорожники организовали развилку напротив парка, скорее всего там будет ещё один светофор и новая дорога через поле на Вишнёвое. В принципе это немного разгрузит транспортный поток в часы пик. Хотя сейчас это не актуально, добираюсь до индустриального на авто за 15 минут, выезжаю в 8:10.

В любом случае приятно наблюдать что что то вокург строится, развивается а не только дома растут.

yana43 и 2F2F|Andy нравится это.
  10. yana43

yana43 Member

Вимагати якісне обсуговування маєте законе право. В цьому вас повністю підтримую.
    Мова про те, що все що я прийшла і "вимагала" ЖЕк все відразу ж робив. Навіть якись бідолаха регулярно пол на поверсі миє і все працює

Я саме про маршрутку вам і писала. на машині ще швидше.

Я саме про маршрутку вам і писала, т
    304Д їде через село до Академки кожні 30 хв починаючи з 6:30 до 10:00, далі перерва і знову їздить з 16:00 до 21:00. 742 і 796 їдуть кожні 10 хв.
    744 з кінцевою на Львівському маєтку теж тепер буде їздити в години пік частіше. Вчора говорила з власником маршруту обіцяв з 7:15 до 9:00 добавити маршрутоек

11. Сотник

Сотник Active Member

Пам'ятаю той епічний момент. Виходжу з ліфта стоїть "бідолаха", на полу води не міряно. Питаю "Трубу прорвало, хтось затопив поверх?", а він мені "ні, це я підлогу мию" :D

yana43 нравится это.
  12. yana43

yana43 Member

yana43, щось Ви занадто до мене не байдужі;) Не переходьте на особистості будь ласка, тут спитали про можливі проблеми з квартирою, я їх описав.

Якщо Ви така високоосвідчена людина, приходьте в гості, скажете яке в мене "нарушеніє" з газом, так як ніхто не може сказати, та як поставити додаткові двері в обхід правилам пожежної безпеки і ДБН, з мене "кофє/чай/патанцуєм" :D

Ivan74, 307Д теж на Академ їде?[/quote]
    В усіх можливі проблеми, але ж не треба це так подавати ніби наш ЖК повне вибачне г..
    Якби ці проблеми були в кожного першого, тоді б я мовчала.
    В гостях у вас бували :)
    Про нарушеніє візьміть за руку Алі і приволочіть в квартиру і хай він вам скаже. А ні то підкараульте Мамедова, він буває регулярно і скажіть що прораби ненапрягаються вирішити вашу проблему,вони в такому випадку швиденько стають як шовкові і сідають на попу.

13. Сотник

Сотник Active Member

yana43, За руку вже всіх приводив, крім Мамедова. Мабуть, ще і він прийде.
    ЖК норм. Архітекрура подобається, люди теж, поле, вид з вікна. Не подобається ставлення керівництва. Навіть взяти ту банальну лампочку, яка мене вибісила найбільше. Ідемо по поверсі з начальником ЖЕК, кажу "вкрутіть лампочку, набрид ліхтарик", у відповідь "А платити хто буде?", я йому "Так квартплата вже капає, це включено у вартість" у відповідь прозвучало "а що я можу зробити..."

Коли це ви до мене в гості ходили? я щось пропустив? :ogo:

14. yana43

yana43 Member

Блін, ну навіть не знаю що добавити, якщо всі бували а тепла немає. а що Аділ каже з цього приводу?
    Хочете вам лампочку вкручу щоб вам настрій підняти? :))

Я вам більше скажу, ви у нас теж були :))

15. Сотник

Сотник Active Member

Аділ каже сходити в ЖЕК :eek: . Лампочку мені самому не важко вкрутити, але це ж справа принципова. :D

Ви, напевно, мене з кимось сплутали. Яка квартира у Вас?

16. Ivan74

Ivan74 Active Member

Да, и остановку скоростного проезжает (вроде :) ), у меня жена каждое утро детей в садик отвозит.

Насчет лампочек, я обращался к электрикам, проблем не было. Конечно, все они не бросили и не мчались менять, но день-два и все ок.

17. Сотник

Сотник Active Member

Ivan74, та ладно вже з тією лампочкою, бо скоро буде як анекдот :D :D :D просто дивно було чути таку відповідь від начальника, а всі вже починають дути щоки і думати чому я такий вредний.

18. yana43

yana43 Member

ні не перепутала :))) то ви просто не знаєте з якої я квартири.

19. Сотник

Сотник Active Member

yana43, все, зрозумів. 43 квартира. Я чомусь думав, що то вік, чи рік народження :D. Тоді все сходиться. був у вас.

20. sasha_aleks

sasha_aleks Active Member

А можно подробнее, так как разбирал полностью дымоход и там никаких датчиков не было?

Поделиться этой страницей