Водопровод и отопление

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем UTLC, 17 апр 2014.

1. какая прелесть)
    (здесь должен быть смайлик-сарказм)

2. Вчора говорила з директором, сказав, що документи на опалення знаходяться в "Київоблгаз", нічого поки не відомо, більш конкренто МОЖЕ буде знати в понеділок.
    Сантехнік каже, що не можуть знайти людину, яка буде відповідати за отоплення. Думаю, що ще не скоро буде тепло в наших квартирах(((((( Ще не відомо, що там буде з радіаторами, вони ж протікають!!! Зараз перевірити не можливо, немає води в системі((((
    Шановні сусіди!!! Може будемо збиратися всі і запрошувати керівництво???? Листопад місяць надворі!!!

Александра Уманец и shourik нравится это.
  3. shourik

shourik New Member

Якщо з понеділка не буде ніяких дій і розяснень з боку керівництва, то чекати нема куда, це не жарти у більшості з нас є малі діти які потребують тепла!!!

4. tulup

tulup Member

Больше конкретики. Предлагайте день и время на след. неделе, у кого есть номер начальства - наберет и будем беседовать предметно.

Вчера ставили кран на второй очереди, значит деньги есть. Пускай дают на лапу кому надо и включают систему отопления.

5. Roach

Roach Member

А я пропоную писати колективну заяву в міліцію, прокуратуру.. Скільки можна слухати брехню!? Де він з документами був як мінімум півроку??? Ситуація вкотре повторюється.
    Давайте колективно діяти!

Александра Уманец нравится это.
  6. tulup

tulup Member

Давайте. Составьте черновик заявления, уточние реквизиты ответчика (застройщик или эксплуатирующая организация) и выкладывайте черновик сюда. Мы почитаем, исправим и коллективно подадим.

Александра Уманец нравится это.
  7. Roach

Roach Member

Хороша ідея! Так як ви знаєте, що за чим потрібно робити, то виконайте вище написане, а ми, колективно, візьмемо це до уваги. Або просто уважно прочитайте мою пропозицію, де ясно написано про колектині рішення, а потім вказуйте, що кому робити.

8. shourik

shourik New Member

Пропоную всім не чекати інформацію на форумі , що хтось щось напише, а щоб всі колективно телефонували до керівництва в офіс і вимагали пояснень. Чим частіше тим краще.
    Хто має які контакти викладайте на форум наприклад:
    Центральний офіс Чабаниміськбуд - (044) 545-51-01
    ПАТ "Київоблгаз" Телефон: (044) 205-53-41, (04598) 3-52-52.
    Вишнева міська рада приймальня : тел.(04598)7-38-06

Міський голова тел. 5-26-44
    І так далі.
    Якщо тепло не включать тоді збиратися і діяти більш радикально.

9. Vadim

Vadim Member

Сьогодні говорив з директором (чи хто він там точно, я не знаю, майже кожного ранку ходить під нашим будинком... старший у них, одним словом). Він теж нічого конкретного не міг сказати, лише загальні фрази типу "не знаю, документи подали, чекаємо дозвіл, от скоро має бути, чекайте і т.д."
    Особисто моя думка: нам не дають тепла, бо це не вигідно забудовнику (мало заселених квартир і, відповідно, мало грошей вони отримають за опалення). У них був цілий рік на те, щоб вирішити питання з документами.

10. tulup

tulup Member

Разве имеет значение, живет кто-то в квартире или нет? Насколько я понимаю, если квартира уже продана, то новый хозяин ОБЯЗАН платить за коммунальные услуги. Или можно закрыть все краны, в индивидуальном порядке вызвать мастеров, чтобы поставили пломбы, и тогда платить не придется. Но кто этим будет заниматься?

Мы еще ремонт не закончили и в квартире не живем, но не смотря на это за уборку придомовой территории счета приходят. И приходится платить.

Я вчера сам видел Сергея Вадимовича, он сказал примерно то же, что вам ответил "начальник". Я бы не против собраться и сходить вместе к руководству застройщика, уточнить что и как, может нужно "майдан" устроить в газовой конторе или где еще. Может в среду или четверг утром подъедем к ним в офис? Или предлагайте другое время. На улице минус 4 утром было, жалко будет, если стены отсыреют и новые флизелиновые обои отвалятся.

11. tulup

tulup Member

Что-то как ближе к делу, так пыл у соседей-то и угас...

Или включили отопление уже?

12. Люди просто уже имеют опыт по газу. И ходили и звонили. Прибавило тогда скорости? Нет! Так и здесь будет. Застройщик будет съезжать на кого то, а хрен проверишь так ли это.

13. tulup

tulup Member

Зато как воздух сотрясают эффектно на форуме.

14. Андрій

Андрій Moderator

Доброго дня, шановні сусіди
    Маю новини:
    • в понеділок мають опломбувати лічильник газу в котельній (в нас на даху);
    • наступного тижня мають увімкнути опалення. Зрозуміло, що точного дня ніхто назвати не береться;
    • міськрада Вишневого провела конкурс на визначення експлуатуючої організації для нашого будинку, але офіційної відповіді забудовнику поки не надала.

beloterkovskiy нравится это.
  15. tulup

tulup Member

Кто не в курсе - сегодня было собрание жильцов по поводу отопления. Представителя застрощика не было. Решили написать жалобу городскому голове. Подписались все, кто был, но как-то вышло жиденько совсем - всего получилось в районе 20-25 квартир. Поэтому, кому этот вопрос не безраличен, подходите до понедельника в кв. 218, берите листочек и дописывайте себя. В понедельник человек отнесет жалобу с подписями в приемную городского головы. Возможно, это подстегнет застройщика разобраться с вопросом быстрее.

К предыдущему посту добавить нечего, никто из присутствующих на собрании ничего нового не сказал.

16. а почему о собрании никто не сообщил? я бы пришла.

17. tulup

tulup Member

Я так понял, организатор не в курсе существования данного форума.

18. я так розумію, керівництво Чабани Міськбуда нічого не робить для початку опалювального сезону в нашому будинку. Інакше як пояснити те, що на зв'язок з нами не виходять і пояснень не дають, ба більше - вони старанно уникають контакту з інвесторами. Секретар їх знає вже мій голос без представлення, і каже що крім

мене ніхто не телефонує! Дорогі сусіди 0445455101 це номер чабаниміськбуда. Не буду пояснювати, що робити.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  19. shourik

shourik New Member

Звітую:)
    Сьогодні телефонував в ЧМ, там відповіли, що директор відсутній записали контакний номер пообіцяли що відзвоняться...
    Телефонував в приймальню міського голови тел. 0459852644, вони відповіли що нашу скаргу отримали, але від них нічого не залежить.
    Дозвонитись в керівництва ЧМ їм теж не вдається.
    Потім через деякий час відзвонились і повідомили, що затримка в проектній документації, яка знаходиться на погодженні в обл. газі..Погодження документації на стадії завершення. В понеділок-вівторок мають включити опалення. У вівторок пообіцяли що самі зателефонують дізнатись чи включили опалення, і приносять вибачення за незручності.

20. звучить добре, сподіваємось на краще!

Поделиться этой страницей