ЖК "Пражский квартал" Петропавловская Борщаговка

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем Deastroy, 10 мар 2012.

1. S4aSTIE

S4aSTIE Well-Known Member

Что со связью лайф?! Раньше ловило по всей кВ. Сегодня абсолютно нигде просто НЕТ СЕТИ!!!! У меня одной так?

2. Lora28

Lora28 Active Member

Дякую!

3. nevalentin0

nevalentin0 Well-Known Member

Как обстоят дела с домофонами?
    соф14

4. L-Nikolay

L-Nikolay Well-Known Member

Вижу, что первый подъезд уже собрал деньги. А у нас глухо :(.

Последнее редактирование: 22 окт 2014
  5. AlexanderSan

AlexanderSan Well-Known Member

по пятому подъезду вчера ребята ходили и собирали фидбек :)

6. Nutella

Nutella Well-Known Member

4 подъезд почти все деньги собраны, осталось пара квартир. Андрей говорил что будут в нашем доме входные двери менять, поэтому с установкой домофонов пока притормозим.

7. Elena25

Elena25 Well-Known Member

Напевно наш голова ОСББ включив функцію "мороз"

Alive нравится это.
  8. p.s.

p.s. Member

У Вас всі квартири заселені??? Чи є всі контакти власників??? Як Ви так оперативно гроші зібрали???

9. Nutella

Звісно не всі заселені. З п'ятниці по понеділок по декілька разів на день ходила по сусідах питала хто згоден на домофон. У ремонтників брала номера господарів і звонила їм по телефону. Потім поділила суму між бажаючими і знову ходила по квартирам збирала гроші. Кого не було вдома - залишала у дверях записку з проханням занести гроші у кв. №... У нас вийшло по 200 грн з квартири. Головне - бажання :)

Garriet, Alive, eastern_kiev и 3 другим нравится это.
  10. p.s.

p.s. Member

Nutella, що робити з власниками квартир, яких неможливо ідинтифікувати(так як навіть ремонти не роблять)???
    В нашому підїзді таких 13 квартир!
    Вони рано чи пізно захочуть розпочати ремонт, а тут двері в підїзд на замку :)...
    В відділі продажів не дають інформацію про власників???
    Хоча б 1-му представнику нашого будинку.

11. sander09

sander09 Well-Known Member

Я сначала обзвонил всех, чьи контакты были, получил согласие. Разделил. Потом пошел собирать. По ходу всплыло еще пару квартир. До конца недели сумма будет уже превышать запланированную. Прийдется разницу потом раздавать.

12. Nutella

В нас теж є такі квартири. Двох господарів я знайшла - сусіди дали контакти, і вони передали гроші. А з іншими взагалі ніякого зв'язку немає. Я думаю коли вони з'являться, можна буде з них взяти цей взнос на майбутнє обслуговування домофону, все одно рано чи пізно знадобиться його ремонтувати.

А ще я походила і позаглядала у вікна, щоб точно визначити чи зроблено ремонт чи взагалі глухо. І от в кого бачила що зроблено - записку у двері з проханням відгукнутись, і люди знаходились))

У вас в під'їзді 36 квартир, звісно буде більше й тих хто не зробив ремонт. У нас лише 24 квартири.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Garriet и nevalentin0 нравится это.
  13. p.s.

p.s. Member

Все робив за аналогічною схемою...
    Я, мабуть, некоректно висловлюю свою думку:( "Згідно законодавства домофон (двері з домофоном) можуть бути встановлені виключно в разі згоди (підпису) не менше 100% власників чи їх уповноважених представників... Ті, хто не згодний, може звернутися у суд із позовом про усунення перешкод для вільного доступу в свою квартиру..." (хтось та знайдеться, що буде розповідати "на...я мені ваш домофон:wall::wall:")
    Ще питання: чи є якийсь протокол погодження власників квартир на установку домофону (довільна форма, чи додаток до договору підряду).
    І орієнтовний час встановлення домофону, що б розуміти скільки в мене часу залишилось:beer::beer::beer:

14. Nutella

Я не знаю на рахунок згоди - в нас всі були згодні без зайвих пояснень. А на рахунок вільного доступа до помешкання - так без проблем, я ж всім роздам по 2 ключика (навіть тим хто не здавав кошти і відмовиться від внеску на майбутній ремонт).
    На рахунок часу встановлення домофону - після заміни вхідних дверей, а про це вже краще запитайте у Андрія (sander09)

15. p.s.

p.s. Member

Я все таки зроблю якийсь протокольчик, на всякий випадок;)
    Почекаємо інформації від Андрія, але ті терміни які пообіцяли йому, на пару неділь змістяться (така вже практика у нашого забудовника :) )

16. Adelaida

Adelaida Well-Known Member

лично я, не понимаю надобности домофонов в наших новых ЖК stesn9us: бомжей, наркоманов, проходимцев - нет, все молодые семьи...Сейчас еще начали отгораживаться по 3-4 квартиры...

17. p.s.

p.s. Member

Adelaida, в тихом омуте черти водятся tiho-wa

Adelaida нравится это.
  18. MERA

MERA Well-Known Member

Все милые люди, а потом велосипеды пропадают...

Анна23 и eastern_kiev нравится это.
  19. Alive

Alive Well-Known Member

Нет. Так же как и плафонов в подъездах уже тоже нет... :)
    Вроде бы отгораживание жестко пресекается застройщиком, не?

20. Adelaida

Adelaida Well-Known Member

Насколько помню, велосипед пропал, когда строители еще ходили :(
    У нас Львовском обокрали раньше 2 квартиры, хотя у них стоит и металическая входная дверь и домофон. ..

Наш Жэк дает добро, главное взять согласие со всех квартир, которые будут отгораживаться. И люди делаю все красивенько. Если не знаешь, то и не догадаешься, что там за дверьми еще квартиры: стену делают по фактуре и цвету, как весь подъезд. В моем подъезде уже 9 квартир отгородились. Хотя есть и желающие на домофон, я не возражаю, но участие не принимаю. ..

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015

Поделиться этой страницей