"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. Mila_10

Mila_10 New Member

А коли включать воду, ніхто незнаю?

2. MIK

MIK Well-Known Member

Панове, скажіть , будь ласка, хто-небудь вже отримав ключі від комірки в підвалі? Мені запропонували викупити її. Але там весь час зачинені двері. І хто-небудь отримав ключі від поштового ящика?

3. Elena25

Elena25 Well-Known Member

Ви коли сплатите всю вартість комори, Вам нададуть можливість зробити ключ від загальних дверей до всіх комор. Тобто вхід до цокольного поверху, для тих у кого там немає комори, буде закритим. На рахунок ключів від поштових скриньок - це ЖЕК намагається всіма методами схилити до підписання з ними договору

MIK нравится это.
  4. Mila_10

Mila_10 New Member

Так ми отримала ключі і від комори і від цокольного поверху, і ключі нам надали від поштової скриньки, коли підписали договір, але договір ще не забрали, бо зробили помилку і переробляють, але за то вже перша платіжка від ЖЕКу прийшла!

MIK нравится это.
  5. MIK

MIK Well-Known Member

Дякую за грунтовні відповіді!

6. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Теж отримав рахунок. За прибудинкову тер-ю лише за вересень, тобто за травень - серпень рахунок виставляти вже не будуть?

7. Mila_10

Mila_10 New Member

Скажіть, скільки можна курити у 1-му під"їзді????? Особливо на другому і першому поверхі, тушити бички об стіну і тут же викидати їх!!!!! Просто таке свинство, поваги взагалі ніякої немає до людей!!!

8. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

:ogo:Можливо це з робочої бригади? Їм же всерівно, вони ж тут жити не будуть.

9. Lora28

Lora28 Active Member

Сусіди, нажаль не мала змоги бути присутньою на зборах в неділю. Кажуть, що там знайшлися сміливці "старші" по будинку. Хотілося б познайомитись з "головним" по нашому будинку. Маю дуже мало вільного часу, але посильно готова допомагати.

10. NIDAN

NIDAN Member

3 подъезд,кв.59 Валерий

11. Lora28

Lora28 Active Member

Дякую! 2 підїзд, кв 28.

12. NIDAN

NIDAN Member

Только это не я,это наш сосед))))

13. Lora28

Lora28 Active Member

Всеодно дякую))

14. Lora28

Lora28 Active Member

Шановні сусіди, якщо вас дістала якість зв"язку Київстар в нашому кварталі, будь ласка, долучайтесь до мого спілкування з оператором на фейсбуці ось тутhttps://www.facebook.com/kyivstar/p...8049508572201/849361968440948/?type=1&theater
    Давайте дістанемо цих ледацюг, щоб встановили додаткове обладнання і ми нарешті могли користуватись нормальним зв"язком!

15. stas_ukr

stas_ukr Active Member

спілкувався з Валерієм у неділю (я у 60-й) ... адекватний мужчина із великим бажанням покращити наше життя уже сьогодні. Дай Бог йому натхнення на довгі роки :) а якщо серйозно, то він дійсно першим підняв питання благоустрою і "активного" спілкування з забудовником і жеком. Тільки за "піонерство" йому можна подякувати!!! Готовий підтримати його також!

NIDAN, Mila_10 и Lora28 нравится это.
  16. galina82m

galina82m Member

Добрый день, соседи. Подскажите пожалуйста, кто у нас в 1 парадном ответственный за домофон?

17. Ksu312

Ksu312 New Member

Добрый вечер соседи!
    сегодня около 19 часов кто-то залепил дверные глазки на всем 2 этаже 1 подъезда. Не приятно как-то... С кем-то в доме такое случалось?

18. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

Мы с 2 этажа 1 подъезда ..что то не увидела чтоб они были залеплены(может нам кто-то снял то, что налепили ?

19. Ksu312

Ksu312 New Member

Это я и сняла у всех. Вдруг что-то или кого-то вычисляют.

20. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

Спасибо!а вы с какого этажа?чем заклеили?может дети...

Поделиться этой страницей