Хвылевого 1

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Masik013, 9 фев 2013.

1. dima_9

dima_9 Member

Сьогодні (середа) майстри Вова і Володя сиділи під підїздом в жовтій своїй машині і підписували обленерговські договори на світло з мешканцями. І Ісаакович теж був якийсь час. Заставили заплатити останній діапазон показів до дня пломбування (в мене - 30.04) по їх драконовському тарифу по 1.20. У договір з обленергом внесено реальну цифру на лічильнику станом на день пломбування.

Висновок: квитанції від обленерго, які досі приходили декому в скриньки, з неправильними показами лічильника - нечинні, бо тепер є на руках підписаний договір з правильними цифрами.

Порада: звіряйте всі цифри в свому і обленергівському екземплярі договорів, перевірте № лічильника і пломби - там надто багато цифр від руки написаних. Якщо буде десь помилка - потім не розгребти (в мене все співпадало).

Майстри порадили на майбутнє контролювати, які покази пише обленерго в квитанції для оплати, що будуть приходити. Нібито часто пишуть цифри зі стелі. Тому якщо почнуться розходженння, краще купити (на базарі?) розрахункову книжку і платити самостійно за реальні покази.

Ісаакович ще сказав, що за тиждень нас передадуть в жек. Який саме жек - буде вирішено за засіданні міськвиконкому.

І ще сказав, що водолічильник скоро поставлять вхідний на весь будинок (не зрозумів, нащо). Платити будемо ніби по 11грн/м (шось дуже багато? в києві ж було ще 3грн/м півроку тому). Якщо повезе - може навіть не врахуються поточні покази квартирних лічильників, а приймуться за нуль. Імхо це сумнівно - з додсвіду попередніх обіцянок Ісааковича. Імхо варто знову чекати перекриття води і робити запаси.

2. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Є якісь новини стосовно жека? Приходили вже комусь нові квітанції.

3. dima_9

dima_9 Member

НОВИНИ ПРО КВИТАНЦІЇ ЗА СВІТЛО.

Якщо кому ще не приходили рахунки за світло, то майте на увазі, що вам порахують від 0, а не від цифри порядку 2000кВт, яка зафіксована в договорі з обленерго. Причина в тому, що забудовник не може до кінця порозумітися з обленерго. Обленерго вважає, що в нас всі лічильики стартували від нуля, і це саме наша задача, щоб забудовник "заніс акт звірки" в обленерго. Сьогодні таки справа продвинулася вперед, забудовник (Гайдайчук - котрий це???) був в обленерго, писав якусь заяву, але знову не приніс весь пакет документів, тому питання ще не вирішене. До речі, це питання типове, не я перший з нашого будинку туди ходив. Хто ще - не знаю, але там зразу вгадують, що це Хвильового-1. Трохи корисної інформації, хто буде рішати свої питання з обленерго:

Як потрапити в обленерго: вул.Київська 2-Б. Гугл правильно показує на карті. Якщо питання звірки показів, то нам у "договірний відділ" - зліва від входу (нам саме туди, ане направо в відділ роботи з споживачами чи шось таке). Але!!! Коли я відпросився на роботі і туди прийшов, жінка якась каже: "так а шо ж ви не позвонили заздалегідь, і не взнали, чи сьогодні буде Листопадова Оксана Сергіївна" (тоном, яким говорять з дебілами, або в жеках). Як туди дзвонити:

Договірний відділ: дають такий телефон (04598)50710. Але цей телефон або не працює, або просто ніколи не беруть трубку (20 дзвінків за тиждень без успіху). Тому треба пробувати з ними звязуватися через інші відділи, просити переключити. А саме:

Приймальна у Вишневому: (04598)52729. Цей телефон отримав в останній момент, не пробував через нього звязуватися, но він ніби найбільш перспективний.

Кол-центр обленерго: 4590740. Дівчата цілком адекватні, але вивести їх за межі їхнього типового алгоритму (які в вас покази? який № договору? ітд) - важко, доводиться тратити щоразу 5-7хв.

Якщо таки дозвонилися до цієї Оксани Сергіївни, не допускати, щоб вона кинула трубку (запросто під найменшим приводом!). Наступний раз можете не звязатися з нею кілька днів.

Ще один нюанс: в обленерго мені пробували заявляти, шо мовляв шо це я їм приніс за договір без підпису на останній сторінці. Там стоїть чийсь підпис, печатка, але підпису отої Листопадової чомусь нема (припускаю, у вас всіх те саме). Там явно перейняли тактику приватбанку при заключенні депозиту.

Ще один момент: надсилав їм імейл з показами в форматі, вказаному у квитанції, 2 тижні перед тим; у відділі роботи з споживачами кажуть, нічого не приходило.

Ще один момент: точка зору Ісааковича на ці події: викинути присилаємі квитанції, купити на базарі розрахункову книжку і законно платити самостійно (але розмовляв з ним 2 тижні тому).

4. Masik013

Masik013 Member

Доброго дня! Дякую за змістовний напис!! Нам Ісаакович взагалі порадив "замінити лічильник" тобто поставити новий з "0" :)

5. dima_9

dima_9 Member

Що було на зборах в пятницю 25 липня?
    Я не потрапив; часто їду з міста в пятницю ввечері на 2 дні(

6. V_R_V

V_R_V New Member

Уважаемые соседи, у кого есть высокая лестница, прикрепите пожалуйста табличку на дом.
    Табличка лежит в магазине еще с пятницы.

7. dima_9

dima_9 Member

Просьба прикреплять на сторону с балконами, т.е. вьіходящую на Хвильового, а не на Ватутина. Так как в перспективе жильцам захочется делать утепление стеньі со стороньі Ватутиньі, и табличка спрячется за утеплением.

8. V_R_V

V_R_V New Member

Я пообщался с Исаковичем, он даст задачу Володе прорабу, пожелания куда и как крепить озвучивайте прорабу.

9. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Какие новости? Как идет продвижение с подключением к жэку и оплатой воды с електричеством?

10. dima_9

dima_9 Member

1.Кто еще не заметил: в половине квартир счетчики отказали. Заметил сегодня на своем случайно - т.к. в счет за август вписали нереальньіе 460кВт*ч - вот и пошел посмотреть на цифрьі. На площадке из 4 счетчиков 3 показьівают ахинею (8 букв или цифр), только 1 работает. И примерно то же по всему подьезду. Исаакович пообещал в понедельник заниматься (кстати, в "его" квартире счетчик тоже отказал). За чей счет будут новьіе счетчики - вопрос открьітьій; будем надеяться, что не за наш с вами.

2.По моей истории с придуманньім долгом за свет (см.вьіше) - ничего нового. Не дозвониться за 10++попьіток, тетки бросают трубку на первьіх 2-3 словах, мужик вьіслушивает, и всегда отвечает "позвоните через неделю, тогда уж точно решим". Оставлял им заявление, отправлял письмо, но бесполезно, далее звонят про долг, шлют сегодня в ящике обнаружил бумажку с угрозами "отключить свет через 30 дней". Вживую бьіл 2 раза - оба раза зазря, не бьіло на работе "нашей" Листопадовой О.С. Которая при дозвоне по телефону, усльішав "Хвильового 1", бросает трубку. Ирония в том, что долги вьібивает один отдел (даже ходили во вторник по квартирам, у кого больше 1000долга), а исправить ошибку должен совсем другой, работникам которого єто все пофиг.

3.Вот хоть у кого-то в доме есть нормальная ситуация с проплатами? У меня складьівается такая статистика по соседям, у кого спрашивал (квартирьі 2,3,9,11,12,19):
    -50% еще не получали ни одного счета;
    -25% - как и я - получают сообщения про долги и показания счетчика якобьі от нуля;
    -25% - еще хуже ситуация, типа нет на руках договора или в договоре вообще 0.

Вдруг кому надо мой телефон: об8-з6о1з75. Вроде как бьі стоило как-то обьединяться, чтоб не отпрашиваться каждому с работьі по неск. раз, не тратить время на дурньіе звонки итд. Или хоть знать, какая ситуация у соседей.

11. Viktorovich

Viktorovich New Member

Куплю рабочий унитаз на время ремонта,ели у кого есть пишите в личку или звоните 06672367-34

12. tomotto.ru

tomotto.ru Member

У моей квартире живет квартирант и он говорит что сначала пришла квитанция за свет на 525 грн. за весь период проживания. Это очень много так как они ичпользуют мало електричевсва. Как выяснилось они сделали ошибку. Правильная была на 180 грн. Со слов квартирантов. Как они выяснивали я особо не распрашивал.

13. dima_9

dima_9 Member

Поздоровте мене, в мене закінчилась епопея з обленерго.

Нагадую коротку передісторію:
    4 місяці тому Ісакович видав мені договір з початковими показами 1809 кВт*год, а квитанції мені тричі присилали від нуля, тобто на зайві гривень 700. Дзвінки і ходження до них не допомогали: щоразу -"ну на наступний місяць в вас все точно буде гаразд". Сума боргу доросла в результаті до смсок і бумажок в пошту з погрозами відключити світло. До речі, в середу вдень в дворі тут стояла машина "Відключення боржників". Цікаво, когось відключили?

Результат:
    Рівно місяць тому лишив в договірному відділі заяву, яку зареєстрували і повідомили мені номер в їх журналі вхідної документації. І ще надіслав аналогічного листа. Сьогодні покази в них в базі були вже в нормі (2 тижні тому - ні). А у відділі роботи з споживачами (чи як його? той що справа від входу) - мені роздрукували вже нормальний рахунок без боргу, який я сьогодні і оплатив. Не впевнений, чи помогла саме моя заява, чи це масове явище, сьогодні ще подзвоню сусідам, в кого аналогічна історія, попитаю.

П.С.
    З приводу поламаного лічильника:
    В мене і більшості з вас недавно поламалися лічильники. Ісаакович сказав, що цим займається, але я все одно подзвонив в кол-центр повідомити. Боявся, що знову пришлють гігантські рахунки. Сьогодні мені підтвердили, що цього повідомлення достаттньо, навіть показали на екрані в базі мою прийняту заявку. Але можна було і вживу прийти до них і залишити заявку в паперовому вигляді. Майстер нібито має приїхати замінити (чи платно - не знаю) протягом 3 місяців. А досі я маю платити по якомусь середньому (ще не розібрався, як саме). Хотів повідомити їм про решту лічильників на сходовій клітці - сказали, що не можна, кожен мовляв має дзвонити/приходити особисто (дивно, мабуть я ж міг би і подзвонити і сказати № квартир, навіть не знаючи № договорів).

Так, просто пару фактів:
    1.Це тільки мені здається, чи з заселенням кожного наступного будинку в піонерському кварталі все зменшується і зменшується тиск води в крані?
    На форумі піонерського кварталу на novakvartira звучало приблизно таке: "місто вже давно повідомило забудовнику про проблеми з напором води, і піонерський квартал нібито погодився забезпечити нову свердловину". Але, схоже, справа так і не зрушилася з місця.
    2.Під час останніх дощів знову була забилась каналізація: з обох люків в дворі текло і смерділо.

Последнее редактирование модератором: 4 окт 2014
  14. dima_9

dima_9 Member

Доповнення про обленерго:
    В середу приїжджала машина "Відключення боржників". Намагалися відключити кілька квартири. Здійнявся скандал, приїхав Ісакович, владнали, не відключили. Схоже, саме через це рахунки на світло і прийшли в порядок (по крайній мірі в мене).

15. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Хто був на зборах? Що вирішували?
    Нажаль змоги прийти не було.

Последнее редактирование: 29 сен 2014
  16. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Яким чином Вам повідомили про перерахунок в обленерго? Я телефонував на гарячу лінію, там сказали старі показники, і що наряд на відключення ніхто не відміняв.
    Який фільтр ви відкручували для збільшення тиску води?

17. dima_9

dima_9 Member

Відповідав усно; дублюю ще тут:
    1.
    -Пішов вчергове розбиратися, а виявилося, що в базі вже коректні покази. Виходить, що результат отримався саме через те, що я писав їм заяву і листа, а не через через участь Ісааковича після приїзду "відключення боржників".
    2.
    -В мене після лічильника стоїть мій власний фільтр, який був раз забився - коли було перекриття води півроку тому і потім йшла вода з брудом.

18. Вадим_18

Вадим_18 New Member

Сьогодні мав розмову з представником Піонерського кварталу з приводу вивозу сміття. Вони чекають плати за вивіз сміття, як домовлялись раніше 20грн/міс з квартири, згодні почекати тиждень, потім будемо мати конфлікт з цього приводу.
    Як я розумію, наш "шановний" Ісакович, не збирається займатись цим питанням, тому пропоную організовуватись самим. Також пропоную зібрати одразу по 120грн щоб забути про цю проблему хочяб на пів року.
    Сусіди, що думаєте з цьго приводу?

19. dima_9

dima_9 Member

Нагадаю, на зборах в суботу 27.09 Таня-12 піднімала це питання. Дійшли згоди, що краще не збирати, нічого не робити, бо:
    1.Половина квартир гроші не захочуть здавати.
    2.Хто захоче займатися збором грошей? Альтернатива - оплачувати через банк плюс кілька грн комісії.
    3.Є сподівання, що Ісакович в найближчий місяць-два таки передасть нас в жек.

Звучав ще один варіант: самостійно організувати вивіз сміття, поставити контейнери в дворі. Це було б навіть трошки дешевше. Але тут будуть всі вищезгадані проблеми плюс весь піонерський квартал носитиме сміття до нас, бо ми якраз на виході.

20. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Які новини були на зборах? Хто був? Відпишіться.

Поделиться этой страницей