Забудова по вул. Лесі Українки. 20 (буд. № 5 забудовник - Мартинов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Нина, 6 фев 2012.

1. Нина

Нина Member

Мабуть Ви праві!А підкажіть, у Вас у попередньому договірі стоїть, яка дата введення в експлуатацію? Я так зрозуміла після того як будинок вводиться в експлуатацію, забудовник віддає ключі від квартир для можливості проведення ремонту, але саме введення в експлуатацію ще не означає можливість проживання в квартирі навіть за умови проведення швидкого експрес-ремонту. Я до чого це запитую, хочу зрозуміти скільки мені ще приблизно прийдеться знімати квартиру, до моменту поки я зможу заїхати у будинок та жити там за умови підключення всих необхідних інженерних мереж.

Почитала у Вас на форумі, що здача будинку - березень, а по факту можливо буде заїжджати жити не раніше травня, чесно кажучи засмуталася.:( Тобто якщо у нашому будинку - грудень то в реалі, враховуючи, що це зима, не раніше березня-квітня, жах!

2. DRAGON

DRAGON Active Member

Где-то так...
    Ну во-первых не у "нас", а уже и у Вас:) (видимо Вы говорите о теме по Боголюбова 18?).Во-вторых всё будет зависеть от погоды следующей зимой. В третьих думаю какая-бы ни была погода следующей зимой Вам стоит рассчитывать на заселение (а скорее всего только ремонт) лишь весной 2013 года (это всего лишь моё ИМХО и буду рад если окажется, что был не прав:)). А в четвёртых НЕ ВЕРЬТЕ ВСЕМУ, ЧТО ВАМ ОБЕЩАЕТ ЗАСТРОЙЩИК, А ТЕМ БОЛЕЕ ОП (это не значит, что не нужно верить НИЧЕМУ).
    П.С. Если я Вас запутал Вэлком в личку, там дальше пообщаемся:)

3. Lex

Lex Active Member

Могу сказать по своему дому и договору (Боголюбова 14). У меня в договоре написано "буде введений в експлуатацію не пізніше 31 березня 2012 року". На момент подписания договора (конец лета) ОП обещали сроки - ноябрь (здача), декабрь-январь-февраль газ. На тот момент в квартирах не было ни котлов, ни дверей. Да и стяжка была не везде. Где-то после нового года начали роздавать ключи. Не знаю насколько с тех пор поменялась политика со сроками, но думаю что к сроку в договоре должны все успеть. Я так понимаю - березень по 18 дому это как у меня ноябрь? Ведь не могли они планировать все 3 дома (14, 16, 18) на март здавать. Или могли...

4. DRAGON

DRAGON Active Member

Правильно. Березень по 18 дому это как октябрь-ноябрь по 14 дому. В предварительном договоре вроде 31 августа стоит ввод в эксплуатацию.

5. Да, так и есть. Сроки в договоре по третьему дому - листопад 2012. Поэтому ремонты планирую не раньше мая. Но сам факт сдачи дома хочется, чтобы произошел как можно скорее. Тем более, что , насколько я знаю, кому срочно нужно вселится, застройщик идет на встречу и дает ключи сразу после сдачи (разумеется, если оплачено 70 процентов)

6. Нина

Нина Member

Я правильно зрозуміла, що по 3 будинку в ПД стоїть строк 31 серпня (августа) 2012 року????

7. Извините, что вмешиваюсь, но я уже написал ответ выше. Сроки по третьему дому в договоре "30 листопада".

8. Нина

Нина Member

Дякую, просто я мабуть "типова блондинка", але вже в цих строках я заплуталася. Просто по 3 будинку, часто пишуть строк 30 листопада та 30 серпня тму я не можу розібратися який же все ж таки строк введення в експлуатацію 3 будинку.

Дякую, просто я мабуть "типова блондинка", але вже в цих строках я заплуталася. Просто по 3 будинку, часто пишуть строк 30 листопада та 30 серпня тму я не можу розібратися який же все ж таки строк введення в експлуатацію 3 будинку.

9. Нина

Нина Member

Так все ж таки є тут на форумі інвестори 5 будинку??????????????????????

10. КВА

КВА Active Member

А хіба будинок по Л.Українки 20 - це №5, а я думала, що №6? А по поводу термінів здачі, то сміливо додавайте 4-6 місяців.

11. Нина

Нина Member

Ні це все ж таки буд. № 5. А щодо термінів мабуть дивлячись від чого обчислювати 4-6 місяців, чи від дати обіцянки ВП про введення в експлуатацію чи від дати введення в експлуатацію, який буде стояти в Попередньому договорі

12. Vlada

Vlada Active Member

нашла хороший сайт их новый - sofiya-city.com - там все сроки стоят

13. Moxito

Moxito Well-Known Member

Ого, сколько у Мартинова сайтов!!!!:D

14. Vlada

Vlada Active Member

А они еще осенью говорили что разрабатывают новый сайт, а то прежний был какой-то "сырой"

15. КВА

КВА Active Member

У нього буде форма підкови, чи букви Т? ... від обіцяного.

16. Нина

Нина Member

Буде як буква Т, ну принаймні моя майбутня квартира у секції ноги букви Т:)

17. КВА

КВА Active Member

Якщо у Вас є план поверху, будь ласка викладіть:)

18. Нина

Нина Member

Завтра відсканую і скину. А Ви інвестор якого будинку???

Мені у відділі продаж сказали, що офіційного сайта немає поки що, він у розробці. А ряд сайтів по ЖК Софія від Мартинова це сайти ріелторів, в тому числі з ВП!

19. КВА

КВА Active Member

Я вже власник.

Поделиться этой страницей