Жилой комплекс "Акварели" Вишневое

Тема в разделе "Акварели", создана пользователем Dmitry, 6 ноя 2010.

  1. insolence

    insolence Active Member

    спс) в невозмутимости меня уличить сложно :p
     
  2. FCZK

    FCZK Active Member

    Asya, я также двумя руками за Вашу идею!
     
  3. Spiro

    Spiro New Member

    Доброго дня усім форумчанам. Я з дружиною предметно зацікавились можливістю придбання квартири в ЖК Акварелі, починаючи з листопада 2011р. При цьому, на протязі близько 1,5 року ми прослідковували інформацію щодо різних новобудов Києва, Ірпіня, Соф. Борщагівки і т.д., за виключенням Лівобережжя. Цікавились не лише шляхом використання інтернет ресурсів, але й виїздили на місце великої кількості новобудов, в т.ч. в ЖК Акварелі. Як відомо, нічого ідеального не буває, особливо, якщо існують певні обмеження в коштах. Тому, враховуючи усі за і проти різних новобудов, як писав вище, в листопаді 2011р. ми обопільно визначились з нашим вибором на користь квартири саме в яскравих "Акварелях" і очікуємо початку продажу 4-ї черги. Слід зауважити, що всю гілку форуму я перечитав, дуже втішають темпи будівництва, подабається планування квартир, облаштування підїздів та багато іншого.

    Проте, хотілося б певних пояснень від адміністрації забудовника з питання розміщення великої кількості антирекламних листівок, якими майже щоденно обклеєні вагони метрополітену. На мою думку, якщо забудовник зацікавлений у прозорих і зрозумілих стосунках з інвесторами чи потенційними покупцями, йому не заважало б поінформувати покупців щодо прийняття відповідних заходів і т.ін. Зазначені дії невстановлених осіб як мінімум підпадають під кваліфікацію "хуліганства", можливо під кваліфікацію "перешкоджання законній господарській діяльності" забудовника.

    Дякую за увагу. Чекетаму повідомлень адміністрації забудовника щодо прийнятих заходів, направлених на встановлення винних осіб та їх притягнення до відповідальності. Сподіваюсь, що належна репутація забудовника потрібна не лише інвестору, але й самому забудовнику.
     
    FCDK нравится это.
  4. Кристина

    Кристина Active Member

    Я буду жить над вами))) У меня 9-10эт. Так что пока, как и вы, не могу зайти в свою квартиру))) Ждем, думаю уже весной будем ходить и разглядывать свои стены))))
     
  5. Manticore

    Manticore Well-Known Member

    Прошу вибачення, що відповідаю на Ваше питання, не будучи представником забудовника. Але не можу стояти осторонь, коли інвестори намагаються змушувати (просять) забудовника виконувати не його прямі зобов'язання (будувати будинки), а займатися справами, які їм зовсім не потрібні. Якщо забудовник буде їздити по місту та зривати "антирекламні" листівки, тоді хто буде будувати? Хто, коли і за чий рахунок, на Вашу думку, має цим займатися? Безпосередньо будівники, менеджери з продажу? Чи, можливо, Ви пропонуєте створити окремий відділ та найняти фахівців з цієї справи?
    Як на мене, то жодна листівка не здатна збити з пантелику людину, яка бачить, що будинки таки будуються.
    І останнє: як Ви вважаєте, хто автор цих листівок? Якась громадська організація, яка піклується про Ваш гаманець? Чому ці листівки без підпису? І мені взагалі не зрозуміло, чому Ви, доросла людина, так легко піддаєтеся паніці...
    Дякую за увагу.
     
    Asya нравится это.
  6. Spiro

    Spiro New Member

    Доброго дня усім, ще раз, в тому числі Manticor.
    Справа далеко не в тому, що ми з дружиною піддались паніці чи я особисто намагаюсь спонукати забудовника займатися справами відмінними від будівництва. В Україні ще існують і, повірте, функціонують правоохоронні органи, які не ропочинатимуть жодних перевірок за відсутності заяви (повідомлення про злочин чи правопорушення) потерпілої сторони. Висловлюю впевненість, що в разі належного проведення зазначеної перевірки відповідними компетентними органами - розповсюдження недостовірної інформації припиниться, оскільки ніхто не захоче бути "впійманим на гарячому" та відповідати за власні неправомірні дії. І навпаки, лише бездіяльність потерпілої сторони призводить до подальших злочинних дій у звязку з їх безкарністю. Слід зауважити, що кожна посадова особа повинна бути готова до того, що будь-які її рішення чи дії можуть підлягати оскарженню. Кожне більш менш значуще підприємство утримує штат юристів не лише з метою супроводження господарської діяльності чи перевірок контролюючих органів. Кожне господарське товариство турбується, в тому числі, про захист ділової репутації. Такі суворі реалії підприємницької діяльності і не виключно такі. Саме в звязку із цим мною було поставлено запитання керівництву забудовника, якому, в першу чергу, слід не лише турбуватись про власний бізнес шляхом належного виконання взятих на себе перед інвесторами зобовязань, але й своєчасно вживати необхідних дій (мова далеко не про зривання листівок).
    Усім дякую. В надії на порозуміння та без усіляких звивистих намірів.
     
  7. Гарбузек

    Гарбузек Active Member

    все таки дыма без огня не бывает.
     
  8. Кристина

    Кристина Active Member

    Да какого дыма без огня??? Люди, вы что?? Всегда были и будут те, кто выискивает трещинки. Всегда были и будут завистники. В первой очередь уже живут люди и они получили право собственности на свои квартиры, какие еще нужны доказательства???
     
  9. MAXH0

    MAXH0 Active Member

    Вспоминаеться фрагмент из хф. "Игла" "Есть люди которые нуждаються в денгах, и люди которые сидят на трубах, спартак", так вот есть люди которые получат свои квартиры, а есть люди которые будут сидеть на трубах, сомневайтесь в явном дальше, когда все очереди построются будут ходить и слюнку пускать.
     
    shwyid нравится это.
  10. Гарбузек

    Гарбузек Active Member

    я купил новую квартиру у другого застройщика,и мне без разницы,что и где происходит,просто обратил внимание ,на антирекламу акварелей,еще потому что мне не нравиться что застройщик рекламирует акварелли в Киеве на русском языке,потому и задал вопрос не лоходром ли это .
     
  11. Neyasit

    Neyasit Member

    Как-то мало людей из секции Б4 :( . По ходу из моих соседей будет немного интернетчиков:).
     
  12. Manticore

    Manticore Well-Known Member

    Вроде и есть, что обсудить, да нет желания переливать из пустого в порожнее.

    Neyasit, а с другими секциями не дружите? )))
     
  13. Asya

    Asya Moderator Команда форума

    когда мы покупали квартиру (на этапе фундамента) я тоже начиталась инета и сказала, что не хочу брать, жалко денег, а потом сев, подумав хорошенько головой, взвесив то, что или я буду на эти деньги жить в лучшем случае в однушке до 40 кв. или в какой-то убитой двушке, но где-то очень далеко, все-таки решились, и не ошиблись :) каждый решает сам, брать ему или не брать, а то, что расклеяны листовки - афера, мне лично было бы по барабану, каждый делает рекламу как может, тем более в Вишневом строятся другие новостройки, также и Софиевская, конкуренция...
     
    MAXH0 нравится это.
  14. MAXH0

    MAXH0 Active Member

    Аналогично
    С женой уже не дождемся когда поселимся и составим вам соседство)))
     
  15. Sestrichka

    Sestrichka Member

    Всем привет!
    Мы с мужем присматриваемся к 4-й очереди. 10-го числа должен появится план на сайте, тогда будем решать.
    Из прочитанного здесь и видя стройку с заселением (живу в Вишнёвом и хожу с сыном в поликлинику мимо ЖК), могу сделать вывод, что вроде можно рискнуть :)
     
  16. Tellurium

    Tellurium New Member

    Всем привет! Акварели подключены к городскому водопроводу и канализации Вишневого - не поле все-таки ;) .

    Надо заметить, что весь водозабор в Вишневом происходит исключительно из скважин, так что вода там, с одной стороны, лучше чем в Киеве :) , а с другой стороны - дороже чем в Киеве :(.
     
  17. FCZK

    FCZK Active Member

    Можете сориентировать в цифрах ?


    Если не секрет, за сколько тогда продавали 1 м2 никому не известные на тот момент "Акварели"?
     
  18. Meri&G

    Meri&G New Member

    Мы из секции Б4! У нас 5 этаж а у вас какой?
     
  19. Asya

    Asya Moderator Команда форума

    уважаемые мужчины, а также девушки, подскажите мне, пожалуйста, может кто знает, есть ли какие-то фиксаторы на ручки окон, чтоб нельзя было открыть-закрыть, меня вчера мой 2-летний сынок закрыл на балконе, а открыть не смог, пришлось ключи (слава Богу в кармане были) охраннику выбрасывать, он зашел в квартиру и открыл меня, смешно, конечно, было, но все же, не хотелось бы, чтобы еще раз такое повторилось
     
    FCZK нравится это.
  20. Chabanchik

    Chabanchik Well-Known Member

    А вы уверены, что весь водозабор в Вишневом происходит исключительно из скважин ? Я нет. Потому как если человек так 20-50 от воды"просрется",извините за правду, воду из скважины закроет санстанция.А водоканал-хлорирует регулярно.
     

Поделиться этой страницей