Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. inna1604

inna1604 Active Member

в пригороді ціна завжди вища ніж в києві, і це ціна уже з водовідведенням!!!нас ніхто не передасть держ жеку, просто треба створити обсб, для ціього потрібна згода власників квартир, треба щоб хтось займався створенням обсб. застройщик уже позаключав договори з обслуговуючими фірмами, ми зможем поки шо лише згодитися.

я так зрозуміла, що та ж контора що і отоплення, тобто будемо підписувати договір з компанією, що поставлятиме отоплення і гарячу воду-можливо це газова служба? тобто жек у нас -це прибирання, вивіз мусору, холодна вода і водовідведення. все.

Последнее редактирование модератором: 8 авг 2014
  2. anya6

anya6 Member

А ніхто не знає, що зі світлом? І коли воно буде?

Juliashka нравится это.
  3. Владимир83

Владимир83 Active Member

Вы про какой свет говорите?, вроде есть свет...

4. anya6

anya6 Member

А в нас від вчора немає( Ми з Чубинського, 2. І в ЖЕКу мені сказали, що це по всьому ЖК немає світла... А у вас точно є?

Последнее редактирование: 31 июл 2014
  5. Juliashka

Juliashka Active Member

А в ЖЕКе не сказали когда свет появится??

6. anya6

anya6 Member

Вчора казали, що вчора й з"явиться. А сьогодні вже кажуть, що не знають... Що світла немає в усьому селі.

7. Amelka

Amelka Member

Сегодня утром у них работал кран, он электрический. А вот в домах света и воды нет. Нам Тоже обещали вчера...

Juliashka нравится это.
  8. Juliashka

Juliashka Active Member

Вчера они болгаркой плитку на Чубинского резали...так что у них свет точно есть!!! А вот в домах почему нет???

9. anya6

anya6 Member

Я позвонила в аварійну рес у Вишневе, то вони кажуть, що у селі світло є, ніяких аварій. Це щось на тереторії ЖК, вони до того відношення не мають.

10. Владимир83

Владимир83 Active Member

Я тоже с Чубинского, но точно не скажу, потому что бываю там пару раз в неделю, знаю точно что свет был позавчера вечером...:)

11. Juliashka

Juliashka Active Member

Мы вчера в 7 были..... темнота....ни в подъезде, ни в квартирах света не было!

12. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

У мене така інформація: з вчорашньго ранку і на цей момент світла немає. Телефонував в ЖК, казали що якісь ремонтні роботи служба веде тому нема і що це не від них залежить. Спілкувався з майстрами які працюють на забудовника сказали що борг і поки не розрахуються то не включать. Так що поки без роботи, віником метуть і все :).

На рахунок тарифів теж дізнавався, що за межами міста вони дорожчі. З чим це повязано не знаю. Як платити за послуги надані ЖК і за воду якщо платіжок ще не має.

13. Juliashka

Juliashka Active Member

Когда я с Жеком знакомилась, мне Татьяна, начальница как я поняла, сказала, что лично им носить денюжку надо будет a podymat?

14. Владимир83

Владимир83 Active Member

Что-то не очень весело к концу месяца.... Интересно у кого в квартирах ремонтные бригады сидят, как ремонт без света делается...??

15. Juliashka

Juliashka Active Member

А когда починить его планируют, не сказали??? crycrycry

16. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

В нас за комунальні послуги 3,50 кв.м. від загальної площі. Як би є різниця.

В мене особисто ремонт стоїть. Оскільки не світла ні води холодної немає.

Juliashka нравится это.
  17. YARKOV

YARKOV Active Member

Свет дали в 9 вечера, воды еще не было.

Amelka и Juliashka нравится это.
  18. TatiankaT

TatiankaT Member

Подскажите соседи по Горького 5В есть свет в доме (завтра начинаем ремонт не хотелось бы отменять всё) :)

19. Nataliya K

Nataliya K Member

Добрый день.
    И свет,и вода есть во всех домах.

Sandy нравится это.
  20. Ostishka

Ostishka New Member

Свет провели временный, есть во всем ЖК, до выяснения и устранения неполадок с основным кабелем. Воды нет.

Поделиться этой страницей