ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Natusya

Natusya Member

Вроде собираемся в эту субботу на 11.00 (обычно). Желающие уже есть. Только надо пригласить Найвельта

Спартак нравится это.
  2. Спартак

Спартак New Member

Natusya, а сколько собраний уже было ? много людей приходит?

3. Natusya

Natusya Member

Спартак, было много, приходят около 20-30 человек.

4. Натик28

Натик28 Member

кто то звонил Найвельту??? я звоню а он не берет трубку(

5. Natusya

Natusya Member

Наверное знает что будут звонить сегодня, морозится

6. Slon79

Slon79 Member

Vlad Pavlov, а Вы дозвонились Э.М.? Он вам говорил что сегодня даст информацию по ГАСК...

7. Vlad Pavlov

Vlad Pavlov New Member

Найвельт телефон не взял, поэтому я запустил деп. запросы!

Ksju, Natusya и Dmitry81 нравится это.
  8. Natusya

Natusya Member

Звонила Т.Г., говорит Найвельт сейчас в ГАСКе, поэтому не берет трубку

9. Натик28

Натик28 Member

ну что кто то дозвонился Найвельту?

10. MaksZ

MaksZ Member

Вибачайте, що так довго не відповідав - сам чекав відповіді, так як Е.М. вчора попросив дочекатися конкретики. Ось дочекався і маю змогу поділитися з усіма.

Щойно розмовляв з Е. М.
    1. Глобально і принципово питання з ДАБІ вирішено і станом на 19:00 ні письмових ні усних зауважень не має. Зараз буде відбуватися процес виготовлення самого акта. Термін його виготовлення - 5 днів. Враховуючи можливий людський фактор в даному процесі кінцева дата на наступній неділі (орієнтуємося на четвер).

2. До моменту отримання акту введення в експлуатацію кожен власник квартири всі виявлені недоробки може в письмовому вигляді залишати О.І. чи Т.Г. з указанням дати для їх усунення. Даний момент обговорений для того, щоб потім не втрачати час на дані питання.

3. Після отримання акту Е.М. пообіцяв, що дасть можливість для проведення ремонтів. Тобто можна буде паралельно проводити два процеси: ремонт і документальне оформлення на квартиру. Для цього буде об'ява з порядком як це робити. Скоріше за все нам дадуть ключі (для цього потрібно, щоб не було зауважень по квартирі), електроенергію (будемо розраховуватися з Е.М), воду (як і з електроенергією).

P.S. Чекаємо кінця наступного тижня.

Последнее редактирование модератором: 18 июл 2014
    Михаил 165 и i4uvak нравится это.
  11. Ksju

Ksju Member

Дякую за інфу. Чекаємо далі...

12. Slon79

Slon79 Member

Еще ждать неделю ? :(

13. MaksZ

MaksZ Member

Ех, як би мені хотілося написати повідомлення про можливість робити ремонт прямо сьогодні :) Але, на жаль, мені доводиться закликати лише чекати. Кожен день очікування з однієї сторони збільшує страх за можливість проведення ремонту до початку сезону опалення, а з іншої сторони дає додатковий час забудовнику для вирішення поточних питань.

Наразі це єдине, що ми можемо зробити: набратися терпіння і чекати. На відміну від розмов, які велися місяць-два тому, Е.М. називає конкретну дату (+-). Це вселяє оптимізм і додає віри.

14. M@X!M@L!

M@X!M@L! Member

Добрый вечер! А почему вода будет оплачиваться как и электроэнергия, с водоканалом тоже проблемы?

15. MaksZ

MaksZ Member

Для заключення договорів з постачання електроенергії і води Вам потрібне право власності на квартиру. В мене не має часу чекати на його оформлення і тільки після цього проводити ремонт. Тому просив у забудовника дати можливість проводити ремонти до моменту коли я "де-юре" стану власником квартири. І в цей період мені потрібно буде компенсувати затрати для забудовника, який в свою чергу просто перерахує мої кошти ніби-то як за свої потреби. Після отримання права власності ми всі повинні будемо перейти на прямі договора. Яку вартість будемо компенсувати забудовнику від моменту початку ремонту і до моменту оформлення власності ще не озвучено.
    Можливо у Вас ситуація, що є можливість чекати того самого завітного дня отримання документів, і лише потім щось робити. В такому випадку Вам не потрібно нічого переплачувати.

P.S. Вибачайте, але на форумі не має можливості пояснити з першого разу так, щоб було всім все зрозуміло. Або можливо просто мені це не вдається :)

Последнее редактирование: 10 июл 2014
  16. Натик28

Натик28 Member

Так как на счёт собрания в субботу??? Будем собираться??

17. M@X!M@L!

M@X!M@L! Member

Всем добрый день! Только что звонили Т.Г. , хотели договорится на субботу взять ключи для просмотра квартиры, чтоб проверить и указать недостатки согласно полученной информации от Maksа Z. Она сказала, что ключи на руки они не дают и нечего о данной процедуре ей не известно. Такое ощущение, что нас водят за нос. Предлагаю собираться и подключать прессу.

18. Slon79

Slon79 Member

У меня тожэ такое ощущение, что нас еще на неделю хотят приостоновить в каких-либо действиях. Ну в понедельник мах вторник все станет ясно. Предлагая перенести на следуюющую суботу собрание.

19. Natusya

Natusya Member

M@X!M@L!, Надо наверное позвонить Е.М. чтобы он своих сотрудников ставил в известность. А то уже неоднократно Т.Г. не в курсе происходящего (например с БТИ)

Может действительно надо встретится с Найвельтом, пускай он оправдывается перед всеми, а не лично в беседе по телефону.

Последнее редактирование модератором: 19 июл 2014
    i4uvak нравится это.
  20. Натик28

Натик28 Member

собрание надо делать на этой неделе! а какой смысл ждать еще неделю??

Поделиться этой страницей