Какие провайдеры предоставляют услуги в "Молодёжном"?

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Nonin.Best, 6 май 2014.

1. TOSHA1.5

TOSHA1.5 New Member

Как по мне МАКСИМУМ НЕТ

2. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Якщо Вам не важко, назвіть переваги "Максимум нет" перед "Бест".

3. Serjio

Serjio Well-Known Member

Вы подключать нас собираетесь или так .. поговорить зашли? :)

4. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Звісно збираємось:super: Але потрібно вирішувати питання із адміністрацією, як я писав раніше. Поки що ще трохи треба зачекати. Як я і писав раніше, питання такого плану вирішуються не швидко. Але приємно, що Ви на нас чекаєте.

5. Sashko

Sashko Well-Known Member

В першу чергу тарифи. якщо вірити цьому http://www.best.net.ua/uslugi-dlya-fizicheskih-lic/gorodskaya-lokalnaya-set-kievskaya-oblast/tarify то у вас безлімітні тарифи тільки від 200 грн.

А так навіть за 130 грн пакет виходить гірший ніж в максимуми, навіть якщо не брати до уваги розмір трафіку в пакеті.

П.С. Давно не зустрічав пакетів із обмеженням трафіка. НАвіть до родичів приїжджаю в "глухі села" і ті мають пакети без обмежень по кількості мегабайт.

6. burun

burun Well-Known Member

Блин, прочтите девятый пост этой темы!

7. Sashko

Sashko Well-Known Member

Навіть так - тариф дорожчий. не кажучи вже про постійний ай-пі, який не на всі пакетах надається. А декому він потрібний.

8. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

У мене одразу з'явилось питання: "Ви не представник "Максимум нет"?" Якщо так, то краще відкрито казати про це=) Усі тарифи у Компанії "Бест" - БЕЗЛІМІТНІ. Треба бути трохи уважніше. Тарифи не сказав би, що дешевші, порівняв і так кажу. А кабельне? 62 канали порівняно із 188 від "Бест", серед яких є і HD. А IPTV - це пережиток минулого, тим більше дуже не дешевий, адже приставки коштують не дешево. Треба висунути вам більш конкретні аргументи, чому "Максимум" краще? Люди бачать усі переваги "Бест". Тут усе прозоро і відкрито. А щодо реальної IP-адреси, то скажу, що з фізичних осіб не багато потребують такої послуги.

9. redlightcomua

redlightcomua Member

Подскажите, кто в курсе..

10. Степанович

Степанович Active Member

Алло!? Алло?! То що там з BESTom? Все йдуть переговори? За 10 місяців жолної інфи...

11. Степанович

Степанович Active Member

Чи пробував (може є абонентом) хтось в ММ користуватись без провідним інетом від "Інтертелекому"? Якщо да, то яке враження(надійність, покриття, швидкість)?

12. burun

burun Well-Known Member

Юзал год назад на протяжении месяца. Модем на балконе 5 этажа выдавал около одного мегабита. Сигнал очень слабый.

13. Степанович

Степанович Active Member

Який у вас був модем? Хочу спробувати ось цей девайс:
    http://www.intertelecom.ua/ua/oborudovanue/devices/?deviceID=6
    Характер у нього ніби крутий, та і покриття самого оператора пристойне...
    Цікавлюсь тому, що звертався в мегабіт, то мені відповіли, що поки не здадуть будинок, розмови про інет не буде...А мені для роботи потрібен інет, та щей шустрий...

14. burun

burun Well-Known Member

Хороший модем был. Я много перепробовал.
    МТС коннект лучше всех. Хуже Peopenet. Интертелеком на последнем месте.

15. Степанович

Степанович Active Member

Я сьогодні звернувся в БЕСТ...Обіцяли вияснити і перезвонити...Поки мовчать...
    МТС-конект мене не задовольняє + необхідно декілька точок доступу.

То що один рік+один місяць це вже є трохи чі ні? Як довго чекати результату?

Последнее редактирование модератором: 25 авг 2015
  16. Nikolai9852

Nikolai9852 Member

Доброго всем дня. Подскажите пожалуйста ПРОВОДНОЙ НЕТ ПРИСУТСТВУЕТ В МГ И КАКОЙ?

17. lew

lew Member

На подольской, 2 подключают "МЕГАБИТ"

18. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Другого провайдера ближайшее время и не планируется в МГ.
    Так что приходиться довольствоваться тем,что предоставляет
    наш любимый глубокоуважаемый и обожаемый Застройщик.
    Хотя откровенно сказать-провайдер как провайдер...
    Юзаю интернет не меньше,чем 6 месяцев,за 60 грн в
    месяц.Нареканий нет.

19. Степанович

Степанович Active Member

Мене наприклад не влаштовує, те що вони дуже прошені...Інфа на вчора така...Працюють на 32 будинку...Як закінчасть, то будуть просуватись далі... А коли і що буде ніякої конкретики... І сказали, що телебачення вони вже не пропонують....І другий варіант про телебачення...Біля 24 висить на стовпі об*ява про супутник.... Позвонив...Сказали, уже можуть починати...Чітко і зрозуміло...Не хотів вішати тарілку, бо по них теж є питання...Але, в зв*язку з там, що в мене вже є обладнання(тюнер і тарілка), то мені стане, це зовсім дешево...Зробив висновок, що буду мати знову супутник, а най головніше, що те що пропонує забудовник, пропонується не для людей, а для збільшення особистих статків...Ну і найголовніше, що у провойдера "совковий підхід"...З чим це пов*язано не знаю...Чи з "мініатюрністю" провайдера, чи з тим, що думають, що альтернативи не має...Але я вже вияснив, що альтернатива є і вона хоче розширювати мережу надання послуг...

Serjio нравится это.
  20. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Можна детальніше?

Поделиться этой страницей