Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. Андрій

Андрій Moderator

Поки нічого конкретного не планував.
    Але сміття вже готове :)

2. Vadim

Vadim Member

уже ж обговорювали інтернет в сусідній темі.

3. але так ні до чого не дійшли)

4. Vadim

Vadim Member

знаю двох людей, в яких інтернет успішно функціонує :)
    От з газом би вирішити питання...
    Ніхто не в курсі, коли вже підключать?
    Також питання по ключам від поштових скриньок, у когось вони є?

5. tulup

tulup Member

Консьержка ключи выдавала от почты. Вместе с ключами от квартиры и от шкафчика с трубами в подъезде.

Александра Уманец нравится это.
  6. а що з телебаченням, хтось чув інформацію.

7. Sunny11

Sunny11 Member

Шановні сусіди, підскажіть, будь-ласка, як ви вивозите будсміття? Користуєтеся послугами якоїсь спеціальної служби? Куди вивозите?

8. tulup

tulup Member

Как заселюсь, буду делать систему коллективного приема спутникового ТВ. Сделаю "трехголового змея" на национальные каналы и отдельно несколько тарелок на платные.
    Если будет интересно - раздам соседям со себестоимости (материалы плюс 3-5 долларов в месяц, национальные каналы - бесплатно). Если никто не заинтересуется - буду пользоваться сам by-by-by

9. а вы из какого подъезда/этажа?

10. tulup

tulup Member

Я с 4-го подъезда, но если буду ставить систему коллективного приема, то к ней сможем подключить весь дом (ну не все 97 квартир, скажем, но половину так точно). В общем, на всех желающих хватит.

11. Good Kid

Good Kid Member

4-й подъезд, звоните в Отис, у нас не работает лифт, сообщил им еще вчера цтром, так никто и не приезжал. Думаю если пару человек наберет, дело пойдет быстрей.
    044-490-85-90

12. Vadim

Vadim Member

Підключення газу.
    Сьогодні дзвонили в газову службу Вишневого, там сказали, що по нашому будинку немає ніякої інформації і направили в Боярку. Подзвонили в Боярку, нам повідомили, що наш будинок не зданий в експлуатацію і порадили звернутись до забудовника.
    Вчора Сергій Вадимович сказав, що усі документи були подані в газову і газова обіцяла підключення не раніше середи (ну як завжди...) Дати, до якої газ підключать повідомлено не було.

13. tulup

tulup Member

А какое отношение Боряка имеет к Вишневому? Ну в одном районе расположены и что с этого?

14. Vadim

Vadim Member

нам про це не відомо :) Інформація про не зданий в експлуатацію будинок звучить тупо, бо у нас є уже і світло і вода і прописка в паспорті. Вони щось або мутять або не вірно виразились/ми не так їх зрозуміли.

15. tulup

tulup Member

Отож. И делал бы ремонт Сергей Вадимович в квартире в несданном доме?

16. http://vishneve.pp.ua/
    вот нашла портал Вишневого, есть справочник со всякими полезными адресами

Good Kid нравится это.
  17. Андрій

Андрій Moderator

Доброго дня
    Планую вивозити в суботу, 12.07.2014.
    За допомогою служби

18. Sunny11

Sunny11 Member

А
    скільки коштує ця послуга?

Шановні сусіди!
    Підскажіть, хто вже проживає у нових квартирах, як ви сплачуєте комунальні послуги?

Последнее редактирование модератором: 31 июл 2014
  19. я в почтовом ящике увидела счёт за воду. счёт был очень странный, но я оплатила)) в банке.

Последнее редактирование модератором: 1 авг 2014
  20. Андрій

Андрій Moderator

450 грн. з вантажниками за 40 мішків сміття

Последнее редактирование модератором: 1 авг 2014

Поделиться этой страницей