"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. SPS

SPS New Member

вітаю, молодці!))

2. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Також вітаю першопоселенців!!!)
    Питання до тих, хто вже мешкає: яку воду використовуєте для приготування їжі: водопровідну, фільтри, чи можливо замовляєте бутильовану?

3. Тетянка

Тетянка New Member

дякую за привітання! всім бажаю того ж))) для приготування їжі використовуємо водопровідну, наче нормально. в квартирі доволі таки прохолодно((((((( надіюсь, що коли більше людей заселиться,то потеплішає. на даний момент трохи жаліємо, що робили розводку під кондиціонер, в квартирі нормально, не жарко. Те, що нема інтернету, я розглядаю як позитивний момент)))

S_Dmitriy нравится это.
  4. SPS

SPS New Member

водопровідну через магістральний фільтр (на всю квартиру)...нарікання наразі відсутні, хоча можливо ще пройло мало часу;)

S_Dmitriy нравится это.
  5. NIDAN

NIDAN Member

Мы тоже используем водопроводную,нормальная вода,а вот по поводу прохлады,это точно,в квартире дубарь,особенно в душе)))))))

6. SPS

SPS New Member

розводку під кондиціонер не робив з розрахунку, що північна сторона та не останні поверхи...на даний момент дуже навіть комфортно, однак ще не було справжньої спеки (як у попередні роки)

7. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

Чувствую нужно будет включать отопления из за ребенка...тоже когда приезжаем в квартиру так я через полчаса замерзаю((вы в ванной вешали батареи ?

8. NIDAN

NIDAN Member

Нет,планируем сушилку потом повесить,сейчас дом немного заселится,я думаю нормально будет,да еще будем надеяться вдруг лето будет жарким)))))))))

9. НаталиКирилл

Ремонты других квартир дают спать?впервые в своей жизни хочу чтоб лето было жарким))))))

10. NIDAN

NIDAN Member

Да нормально,привыкаем,от этого никуда не деться))))

11. Ro_man

Ro_man New Member

Соседи, кому уже не нужны козлики? Заранее спасибо!

12. elizza

elizza New Member

Физкультурный 23- всем привет!!! 4.07.14 заселилась...ура)!

NIDAN нравится это.
  13. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Ще коли будинок був на стадії будівництва самі будівельники говорили, що взимку в квартирі буде тепло, а влітку прохладно, оскільки зараз майже всі новобудови із термозахистом. Тому кондиціонер не планував. А за інтернет згоден, потрібно хоча б десь від нього відпочивати). Правда для когось це дозвілля, для когось необхідно по роботі...

14. elizza

elizza New Member

;)

15. MIK

MIK Well-Known Member

Господа, кому нужно вывезти строительный мусор в четверг-пятницу-субботу- присоединяйтесь- вместе дешевле! пишите в личку.

16. НаталиКирилл

Переехаааааааллиии)))))6.07.14
    Конечно холодно очень в квартире,ходим все в кофтах и штанах ...ночью отапливали кондиционером ((((
    Может конечно когда за селятся больше квартир станет теплее ...

NIDAN нравится это.
  17. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Вітаю!)
    Настільки холодно? Вдень зовсім не відчувається. Теж, думаю, що по мірі заселення в будинку потеплішає.

18. НаталиКирилл

Спасибо)))
    Доже мужу моему которому вечно жарко ...вчера сам начал включать кондиционер на обогрев))у нас окна на частный сектор ,солнце в квартиру попадает к 17 вечера ...сегодня уже не включаем обогрев ,попробуем выжить)))))

S_Dmitriy нравится это.
  19. Тетянка

Тетянка New Member

Вітаю! нам зразу було дуже холодно, а зараз нормально. це все тимчасово))))

НаталиКирилл нравится это.
  20. SPS

SPS New Member

поздравляю!))
    п.с. надо несколько дней хорошо проветрить/просушить квартиру - вытянет остатки влаги и сразу станет значительно комфортнее)

НаталиКирилл нравится это.

Поделиться этой страницей