ЖК "Пражский квартал" Петропавловская Борщаговка

Discussion in 'Домашний форум ЖК Пражский квартал' started by Deastroy, Mar 10, 2012.

1. ketimax

ketimax New Member

Всем здравствуйте, срочно нужно пристроить хорошего "козлика". пер. Софиевский 17/25.

2. Kto

Kto Active Member

Можем взять хорошие руки "козлика"

3. S4aSTIE

S4aSTIE Well-Known Member

Напишите, пожалуйста, номер счета куда платить за инэт. Спасибо.
    На их сайте я не увидела.

4. L-Nikolay

L-Nikolay Well-Known Member

Попробуйте зайти по ссылке http://my.artweb.in.ua/stat.pl?a=115&a=116

5. олег103

олег103 Active Member

6. ketimax

ketimax New Member

Заходите, отдадим, 1 подъезд 4 этаж.

7. Alive

Alive Well-Known Member

У них уже можно через портмоне заплатить из личного кабинета. Если ничего не заглючит, то счет пополнится через пару минут

Gandzya likes this.
  8. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Мы тут внезапно обнаружили, что ловля мобильной сети еще зависит от телефона. МТС на НТС ловит по всей квартире и нормально можно разговаривать. С Самсунгом тот же МТС намного хуже, куивстар на Самсунге - совсем печально :(

Garriet likes this.
  9. Ruby

Ruby Well-Known Member

а вот и нет :(

а что за напасть птеродактилей за окном? :ogo: сезон арбузиков открыт?

10. Viktoria27

Viktoria27 Member

Арбузики думаю не при чем:)очень похоже на муравьиных маток, видно у них сезон размножения. но никогда не видела их столько сразу:ogo:

eastern_kiev likes this.
  11. Ruby

Ruby Well-Known Member

да мы тоже с котом в шоке :ogo: будто мелкий снежок летает

Viktoria27 likes this.
  12. kellkinel

kellkinel Member

кота на охоту выпустите)

13. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Пичаль :( Надо свою старую нокию откопать, вдруг поможет :)

14. S4aSTIE

Спасибо большое, заплатила через приват 24. )) с портмоне не сталкивалась раньше

15. nzr

nzr Active Member

Продається 5 мішків самовирівнючоі суміші ферозіт
    Людоньки, в сусіда залишилось 5 мішків самовирівнючоі суміші ФЕРОЗІТ товщина заливки від 2 мм. Ціна в епіцентрі 110 грн. Хоче 80-90грн/мішок. Мене попросив по сусідськи розмістити пропозицію, бо не має змоги зробити сам......а я як самий добрий сусід допомагаю))))
    Телефон сусіда (Сергій) - 0685982565

16. nzr

nzr Active Member

ЗВЕРНЕННЯ до ВЛАСНИКІВ чотириногих, яких виводять на територію Празького кварталу посрати о 5-6 год ранку!!!!
    Писати о 5.30 мене змусило не безсоння, сон в мене міцний особливо в такий час і ніякої активної наркоти я не об'ївся...., проснутись і дивитись в потолок мене змусила якась мала білобриса сука з противним і дуже активним голосом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І нехай мене заплюють усі власники псів і всі активісти захисту тварин, але саме сьогодні я пожалів про відсутність в мене якогось травмата!!!
    САМЕ ЗВЕРНЕННЯ: Будь-ласка, перед тим як вивести свого гавкаючого улюбленця посрати в таку рань на територію Празького вберіть його в якийсь намордник, або залийте його якоюсь валерьянкою....я розумію, що любого пса після акту дефекації тягне на попіз..єть, але майте совість - все-таки Празький в першу чергу для людей.
    Якби я вийшов в 5 ранку став посеред кварталу і почав противно і від щирого серця гавкати, то думаю знайшлось би багато активних, які б мені закрили морду, то якої холєри терпіти псів?????? Тим паче, що це не одинокий випадок, це відбувається щорання в той самий час!!! Навкруги повно голих полів - виводьте їх туди, нехай там випорожняються і гавкають до хрипоти і втрати свідомості!
    Бо скажу відверто, якби в мене були діти і їм цей псячий вранішній піздьош не давав би спати----я б не полінився вийти на вулицю і скрутити любому псу голову!
    P/S:Щоб ви правильно зрозуміли, я ніколи ненавистю до собак не вирізнявся, але все має мати своє місце "мухи окремо, котлєти окремо", а то бігають табунами і псячі єблі влаштовують, при тому активно "обсуждаючи" з самого ранку!
    Have a Nice Day;)

Last edited: Jul 2, 2014
  17. олег103

олег103 Active Member

В 6 утра наблюдалась картина: маленькое гавкающее "игралось" с овчаркой, которая его щемила и потому это маленькое и визжало. А охранник с палкой выпроваживал их с территории Пражского.

18. stas_ukr

stas_ukr Active Member

Олеже, по ходу справи, якщо Ви спостерігали охоронця з палкою о 6 ранку, висновки два - або Вас розбудили дебати охоронця із "маленьким гавкающим и овчаркой", або "маленькое гавкающее или овчарка, которая его щемила" - Ваші питомці ... у першому випадку - співчуваю як і Назару, у іншому - нефіг втикати і пускати псів одне до одного ... є ще третій варіант - Ви активно робили зарядку на балконі або готували каву для дружини і пси разом з охононцем просто скрасили ваші ранкові приємності :)
    Назара повністю підтримую, а на рахунок псів уже двіччі робив зауваження з приводу вигулу на території без поводків і намордників ... хоча поки що не живу на ПК (ремонт), але Квартал - це не вольєр і не колективна сральня (пардон) ...

попри нагальну проблему псів, свиней, скунсів, шиншил і т.п. , а також актуального питання "почни будувати Європу із свого дому і себе особисто", ДАВНО ТАК НЕ СМІЯВСЯ :)
    Дякую, Назаре, за ранковий позитив і співчуваю з приводу недоспаного ранку :)

Last edited by a moderator: Jul 10, 2014
    lena_1313, eastern_kiev and Kto like this.
  19. Зеуса

Зеуса Member

А я сегодня проснулась от того, что собака просто гавкает в ухо - и не ошиблась. Расскажу что я наблюдала из окна - какая-то падла выпустила свою овчарку (с ошейником) у которой, видимо, март в душе. И вот огромная овчарка загнала маленькую белую (она то сука, но только из-за пола :) ) на крыльцо 4 подъезда (прям под окно!) и пыталась там ее отпердолить, на что малышка звонко гавкала и отбивалась. Найти б хозяина этой овчарки и тоже как отпердолить, за то что не следит за своим кобелем и выгуливает мало того без поводка, так и без намордника!!! И вообще овчарка эта по-моему с частного дома - там любят тупо выпустить собак со двора и забыть о них.

А еще безусловно я счастлива, что соседи, которые разбудили меня сегодня перфоратором в 9 утра - уже 20 минут как молчат! Они наверное знают, что как раз вчера у меня начался отпуск!

Last edited by a moderator: Jul 10, 2014
    eastern_kiev and Kto like this.
  20. S4aSTIE

Большая овчарка это из 18 дома. Большой(всмысле размеров) дядька, после того как на него много раз пиз""ли, наконец его псина перестала гадить на газонах и площадках- исправляется ))))

Last edited: Jul 2, 2014
    lena_1313 likes this.

Share This Page