ЖК "Пражский квартал" Петропавловская Борщаговка

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем Deastroy, 10 мар 2012.

1. ketimax

ketimax New Member

Всем здравствуйте, срочно нужно пристроить хорошего "козлика". пер. Софиевский 17/25.

2. Kto

Kto Active Member

Можем взять хорошие руки "козлика"

3. S4aSTIE

S4aSTIE Well-Known Member

Напишите, пожалуйста, номер счета куда платить за инэт. Спасибо.
    На их сайте я не увидела.

4. L-Nikolay

L-Nikolay Well-Known Member

Попробуйте зайти по ссылке http://my.artweb.in.ua/stat.pl?a=115&a=116

5. олег103

олег103 Active Member

ЕГРПОУ 38851260
    МФО 320649
    рахунок 26002052616777
    АРТВЕБ ТОВ

6. ketimax

ketimax New Member

Заходите, отдадим, 1 подъезд 4 этаж.

7. Alive

Alive Well-Known Member

У них уже можно через портмоне заплатить из личного кабинета. Если ничего не заглючит, то счет пополнится через пару минут

Gandzya нравится это.
  8. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Мы тут внезапно обнаружили, что ловля мобильной сети еще зависит от телефона. МТС на НТС ловит по всей квартире и нормально можно разговаривать. С Самсунгом тот же МТС намного хуже, куивстар на Самсунге - совсем печально :(

Garriet нравится это.
  9. Ruby

Ruby Well-Known Member

а вот и нет :(

а что за напасть птеродактилей за окном? :ogo: сезон арбузиков открыт?

10. Viktoria27

Viktoria27 Member

Арбузики думаю не при чем:)очень похоже на муравьиных маток, видно у них сезон размножения. но никогда не видела их столько сразу:ogo:

eastern_kiev нравится это.
  11. Ruby

Ruby Well-Known Member

да мы тоже с котом в шоке :ogo: будто мелкий снежок летает

Viktoria27 нравится это.
  12. kellkinel

kellkinel Member

кота на охоту выпустите)

13. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Пичаль :( Надо свою старую нокию откопать, вдруг поможет :)

14. S4aSTIE

Спасибо большое, заплатила через приват 24. )) с портмоне не сталкивалась раньше

15. nzr

nzr Active Member

Продається 5 мішків самовирівнючоі суміші ферозіт
    Людоньки, в сусіда залишилось 5 мішків самовирівнючоі суміші ФЕРОЗІТ товщина заливки від 2 мм. Ціна в епіцентрі 110 грн. Хоче 80-90грн/мішок. Мене попросив по сусідськи розмістити пропозицію, бо не має змоги зробити сам......а я як самий добрий сусід допомагаю))))
    Телефон сусіда (Сергій) - 0685982565

16. nzr

nzr Active Member

ЗВЕРНЕННЯ до ВЛАСНИКІВ чотириногих, яких виводять на територію Празького кварталу посрати о 5-6 год ранку!!!!
    Писати о 5.30 мене змусило не безсоння, сон в мене міцний особливо в такий час і ніякої активної наркоти я не об'ївся...., проснутись і дивитись в потолок мене змусила якась мала білобриса сука з противним і дуже активним голосом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І нехай мене заплюють усі власники псів і всі активісти захисту тварин, але саме сьогодні я пожалів про відсутність в мене якогось травмата!!!
    САМЕ ЗВЕРНЕННЯ: Будь-ласка, перед тим як вивести свого гавкаючого улюбленця посрати в таку рань на територію Празького вберіть його в якийсь намордник, або залийте його якоюсь валерьянкою....я розумію, що любого пса після акту дефекації тягне на попіз..єть, але майте совість - все-таки Празький в першу чергу для людей.
    Якби я вийшов в 5 ранку став посеред кварталу і почав противно і від щирого серця гавкати, то думаю знайшлось би багато активних, які б мені закрили морду, то якої холєри терпіти псів?????? Тим паче, що це не одинокий випадок, це відбувається щорання в той самий час!!! Навкруги повно голих полів - виводьте їх туди, нехай там випорожняються і гавкають до хрипоти і втрати свідомості!
    Бо скажу відверто, якби в мене були діти і їм цей псячий вранішній піздьош не давав би спати----я б не полінився вийти на вулицю і скрутити любому псу голову!
    P/S:Щоб ви правильно зрозуміли, я ніколи ненавистю до собак не вирізнявся, але все має мати своє місце "мухи окремо, котлєти окремо", а то бігають табунами і псячі єблі влаштовують, при тому активно "обсуждаючи" з самого ранку!
    Have a Nice Day;)

Последнее редактирование: 2 июл 2014
    lena_1313, eastern_kiev, kellkinel и 13 другим нравится это.
  17. олег103

олег103 Active Member

В 6 утра наблюдалась картина: маленькое гавкающее "игралось" с овчаркой, которая его щемила и потому это маленькое и визжало. А охранник с палкой выпроваживал их с территории Пражского.

18. stas_ukr

stas_ukr Active Member

Олеже, по ходу справи, якщо Ви спостерігали охоронця з палкою о 6 ранку, висновки два - або Вас розбудили дебати охоронця із "маленьким гавкающим и овчаркой", або "маленькое гавкающее или овчарка, которая его щемила" - Ваші питомці ... у першому випадку - співчуваю як і Назару, у іншому - нефіг втикати і пускати псів одне до одного ... є ще третій варіант - Ви активно робили зарядку на балконі або готували каву для дружини і пси разом з охононцем просто скрасили ваші ранкові приємності :)
    Назара повністю підтримую, а на рахунок псів уже двіччі робив зауваження з приводу вигулу на території без поводків і намордників ... хоча поки що не живу на ПК (ремонт), але Квартал - це не вольєр і не колективна сральня (пардон) ...

попри нагальну проблему псів, свиней, скунсів, шиншил і т.п. , а також актуального питання "почни будувати Європу із свого дому і себе особисто", ДАВНО ТАК НЕ СМІЯВСЯ :)
    Дякую, Назаре, за ранковий позитив і співчуваю з приводу недоспаного ранку :)

Последнее редактирование модератором: 10 июл 2014
    lena_1313, eastern_kiev и Kto нравится это.
  19. Зеуса

Зеуса Member

А я сегодня проснулась от того, что собака просто гавкает в ухо - и не ошиблась. Расскажу что я наблюдала из окна - какая-то падла выпустила свою овчарку (с ошейником) у которой, видимо, март в душе. И вот огромная овчарка загнала маленькую белую (она то сука, но только из-за пола :) ) на крыльцо 4 подъезда (прям под окно!) и пыталась там ее отпердолить, на что малышка звонко гавкала и отбивалась. Найти б хозяина этой овчарки и тоже как отпердолить, за то что не следит за своим кобелем и выгуливает мало того без поводка, так и без намордника!!! И вообще овчарка эта по-моему с частного дома - там любят тупо выпустить собак со двора и забыть о них.

А еще безусловно я счастлива, что соседи, которые разбудили меня сегодня перфоратором в 9 утра - уже 20 минут как молчат! Они наверное знают, что как раз вчера у меня начался отпуск!

Последнее редактирование модератором: 10 июл 2014
    eastern_kiev и Kto нравится это.
  20. S4aSTIE

Большая овчарка это из 18 дома. Большой(всмысле размеров) дядька, после того как на него много раз пиз""ли, наконец его псина перестала гадить на газонах и площадках- исправляется ))))

Последнее редактирование: 2 июл 2014
    lena_1313 нравится это.

Поделиться этой страницей