Хороший стоматолог неподалёку

Тема в разделе "Сервисы в Соф. Борщаговке (реклама, объявления)", создана пользователем Hali-gali, 1 фев 2011.

1. Arien

Arien Well-Known Member

Порадьте хорошого хірурга, будь-ласка. І хорошу клініку з сучасним обладнанням. Я лікую зуби в "Оксфорд-медікал", дуже задоволена терапевтом, але ціни там дуже не радують. Тому шукаю, де видалити зуби мудрості в іншій клініці.

2. маша32

маша32 Well-Known Member

удаляла зубы мудрости на Зоологической 1.там есть Стоматологическая поликлиника при Национальном медицинском университете.удалили даже не почувствовала.правда верхние.нижние говорят тяжелее проходят.Еще здесь кто-то писал.удалил в Вишневом в Дент-Ю.5 минут ехать от нас.но они по-моему только верхние рвут

3. Arien

Arien Well-Known Member

Мені треба і верхні, і нижні, і вони в кістці :(. Все серйозно.

4. маша32

маша32 Well-Known Member

тогда в Дент-Ю не стоит.они не возьмутся.езжайте на Зоологическую.там хирурги именно по таким сложным случаям специализируются.к сожалению не подскажу вам в какой кабинет.было год назад и мне хирурга этого рекомендовали в клинике Олдент на Позняках.Возможно к ним можно позвонить и спросить телефон этого врача.Их телефон +380 (44) 575-40-11
    +380 (96) 592-82-27
    +380 (50) 761-25-81 . Но хирург хороший.такой большой дядя) Укол мне сделал.сижу.дрожу.он говорит ну что будем рвать.а я головой махаю.он говорит давай я только ватку положу.я рот открыла.он там типа ватку утрамбовывал и потом мне зуб показывает.я в шоке была)

NATA_UA нравится это.
  5. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/zavedenie/klinika-oksford-medikal на Скидочнику періодично бувають акції від Оксфорд-медікал. Може вдасться там зловити стоматологію.

6. Sashko

Sashko Well-Known Member

Я колись давно виривав 2 зуба мудрості в Центральна стоматологічна поліклініка МО України http://csp-moy.com.ua/sample-page.html
    Там окремий кабінет для "виривання". Тоді працювали чоловіки. Але це було ще в 2006-2007 році. Не знаю як там зараз - а тоді було добре. і стоматолога я там був знайшов який мене задовільнив. Правда вона уїхала з Києва через якийсь час. :(

7. Arien

Arien Well-Known Member

Якщо комусь цікаво, зуби мудрості я вирвала на Зоологічній, 1. Лікар Чопчик - супер-дядько. Замість двох зубів вирвав всі 4. Відмовив від седації, зробив все під місцевою анестезією. По грошах з "Оксфорд-медікал" непорівняно. Сиджу запухша, але це нормально, могло б бути сильно гірше. Будете шукати хірурга - рекомендую.

8. маша32

маша32 Well-Known Member

ну вы герой! сразу 4 зуба!вкаком кабинете и на каком этаже он принимает?

9. Arien

Arien Well-Known Member

маша32, каб. 101, перший поверх.

10. маша32

маша32 Well-Known Member

спасибо.вдруг пригодится

11. Sashko

Sashko Well-Known Member

якось лікар, який відразу вириває 4 ЗУБИ - для мене скоріше антирекалма чим реклама.

П.С. Коли перший раз шукади стоматолога для малого - то Зоологічна відпала саме через відгуки. Коли народ пише, що житину поклали під загальний наркоз заради пломби, а потім замість обіцяних 4 годин дитина спала 8 годин - то якость відлякує. В результаті пішли в поліклініку на Оболоні - то дитина досі без проблем туди ходить, незважаючи на те, що через нашу недолугість прийшлось кілька молочних зубів з каналами лікувати. А всього на всього підхід лікаря до дитини.Наш потім навіть відмовлявся від мультиків на моніторі. Зато куча радості від грамоти "Зв хоробрість" чи просто від контайнерів з пі пломби, які йому нагадували кіготь дракона.

Последнее редактирование: 21 июн 2014
  12. Arien

Arien Well-Known Member

Sashko, видалив 2 з однієї сторони, тоді запропонував зробити все і не мучитись. Він знав, що робив.

13. Sashko

Sashko Well-Known Member

Arien, Добре що все добре. Але ніколи невідомо як на таке масштабне видалення відреагує організм. Тай різні клієнти є. Я також знаю місця де мене задовільняє все, а вот іншиі люди - відмовляються від них.є Ало то чисто моя думка. Може просто я настільки не вибагливий в чомусь.

14. SunGirl

SunGirl Well-Known Member

А по цене сориентируйте, пожалуйста.

15. Arien

Arien Well-Known Member

SunGirl, 400 - 800 грн за зуб. За 4 зробили велику знижку. Ціна за складні зуби мудрості. За простіші - не знаю.

Последнее редактирование: 30 июн 2014
  16. маша32

маша32 Well-Known Member

Подскажите у нас в городке.в стоматологиях делал кто-нибудь чистку зубов? Подскажите стоимость.и вообще как вам понравилось?

17. zanuda

zanuda New Member

Традиционно там же, Дент Ю на Жовтневой, ультразвуком не снимала камни давно, больше нравится содой, не очень приятно правда, но не критично.. Месяц назад заплатила 600 гр за все зубы.

18. маша32

маша32 Well-Known Member

спасибо)

19. маша32

маша32 Well-Known Member

Посоветуйте пожалуйста хорошего детского стоматолога(Вишневое.Борщаговка).чтобы недалеко от нас.Чтобы с ребенком мог находить общий язык.нам 4.5.и очень боимся!

20. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

Моему мужу 29 и мы тоже очень боимся(((

NATA_UA и маша32 нравится это.

Поделиться этой страницей