Хвылевого 1

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Masik013, 9 фев 2013.

1. Masik013

Masik013 Member

Добрий день! Шановні, підскажіть, хтось вже має прописку?

2. dima_9

dima_9 Member

1.До уваги 1 підїзду:
    З приводу вікна в підїзді і доводчика.
    Ситуація різко погіршилась: ціни піднялись.
    Доводчик тепер коштує 500грн (в Епіцентрі порадили для дверей до 85кг, гарантія 3 роки).
    А вікно тепер коштує 1900грн. Майстер - з фірм "Рідня" і "Веселі вікна". Пояснює скачок інфляцією і тим, що тоді погано прорахував, а лише на око.
    Слід взяти до уваги і те, що окремі люди не хочуть здавати гроші і на те, і на інше, бо їх вікно нагорі не дуже цікавить.

Тому вважаю, що вікно і доводчик відкладаються на невизначений термін. Оскільки треба або ще раз зробити опитування про здачу вже аж по 200 і більше гривень з квартири ("більше" - це установка доводчика - чи може це хтось може своїми силами?), або збори. Квартир десь 12 згоджувалися. Але є кілька квартир, з якими я не розмовляв, і контактів їх не маю, напр. кв.11. І задавати треба ще питання "а якщо нижні поверхи відмовляться скидатися на вікно, то чи ви будете скидатися тільки на вікно, чи і на доводчик теж"?
    В кого які міркування, що робити далі? ще раз всіх обдзвонювати? І чи може хтось взяти це на себе? Оскільки я від зараз до початку червня буду в відпустці, а в проміжках дуже зайнятий. А може, десь таке вікно роблять дешевше? Ця фірма мені зробила дуже дешево балкон, але вікно може якраз в них дороге.
    Вибачаюсь, за розтягування терміну - поки чекав, що позабирають гарантійки, потім домовляння з тим майстром...

2.Сьогодні в 7 ранку почали відкачувати каналізацію, сподіваємося, нарешті усунуть засор. В когось є міркування, як уникнути подібного на майбутнє? Чи достатньо просто домовитися не зливати цементний розчин в каналізацію? Коли ремонт роблять не мешканці, а майстри, то вони не будуть тобі виносити розчини на вулицю, а будуть в каналізацію. І до речі, коли робили ремонти, я щось не бачив, щоб хоч хтось ті розчини на двір виносив, крім мене і кв.12 і 33.

3.По прописці, нагадаю, чув, що Тетяна-12 зробила, але з нею не спілкувався. Питайте її особисто.

3. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Шановні добродії, може хтось щось чув на рахунок оплати електроенергії та води?
    Дякую за будь-яке інфо.

4. Masik013

Masik013 Member

Здравствуйте! Сегодня от жильцов услишала что свет и вода еще ни у кого не плачены и никто ничо не знает по этому поводу! Ждем пломбировки щетчиков на воду! По поводу прописки узнала что надо самостоятельно идти с паспортом (в котором есть уже выписка с бывшего места прописки) в отдел милиции (гдето возле АТБ и ринка он:)-простите "за столь точные данные") заполняете там какието анкеты и они прописывают.;)

5. dima_9

dima_9 Member

Есть ли информация, кто установил цепь с замком на вьезд во двор?
    Там указан лишь телефон 0957300250.
    Насколько я знаю, никаких обсуждений-собраний по єтому поводу не бьіло.

6. KorJek

KorJek New Member

Ну так в чому проблема зателефонувати та запитати?))

Наскільки мені відомо - ініціатива Іри з кв №2.

Збірань не було, але рішення класне, т.я. меньше машин стало паркуватися. Висновок: паркувалися не тільки мешканці нашого будинку.

7. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Друзі, хто знає чому немає води? І чи це надовго?

8. dima_9

dima_9 Member

Про воду: вчора (05.06) щось рили в районі Ватутіна/Першотравневої. Припущу, це повязано з водою.

9. Masik013

Masik013 Member

Добрый день! Ребята как у вас с водой?? у меня вода есть но начались проблемы с напором, на кухне практически не течет, в душ-кабине невозможно регулировать температуру тоесть или кипяток льется или холодная, в унитазе постоянно течет с бачка, постоянно перекрываю воду! У вас все нормально?

10. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А на каком этаже у вас квартира?[/quote]

11. Masik013

Masik013 Member

[/quote]
    на 2-м!

12. dima_9

dima_9 Member

У мене напор ще слабший, котел з таким напором не може нагрівати воду. Більше того, 1 тазик води набирається до півгодини. 3й поверх.

13. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А який під'їзд?

14. dima_9

dima_9 Member

15. Masik013

Masik013 Member

а у Вас случаем не стоит фильтр на воду? У нас стоит и как оказалось он забился грязной водой после ее включения, сменили сегодня фильтр проблема решилась.

16. dima_9

dima_9 Member

Точно! Спустил воду через фильтр, вьілетела куча грязи, напор появился, спасибо!

17. dima_9

dima_9 Member

Кому приходили квитанции за свет? У меня в почтовом ящике появилась квитанция с показаниями якобьі 300квт*ч. При том, что в момент опломбирования (месяц назад) счетчик показьівал около 1300квт*ч. Что плохо, т.к. с такими цифрами мне придется заплатить еще раз за все єти уже оплаченньіе мною киловаттьі. Какая ситуация в ваших квитанциях?

18. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А в кого ключі від поштових ящиків? Бо мій ящик відкритий.

19. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Дивно, мені ніяка квитанція не приходила. Ще комусь приходила квитанція за світло?

20. dima_9

dima_9 Member

Продовжую свій пост про лічильник:
    додзвонився в обленерго. Сказали, що зараз особисто мій договір "в роботі", і наступного місяця прийдуть правильні цифри. І просили відправити їм на імейл правильні покази (в квитанції вказано, як). І ще сказали цікавий факт: наші лічильники нібито самі вміють "відправляти покази їм", і саме так обленерго здебільшого і взнає покази. Треба буде почитати в інтернеті, як це можливо. Ще одна неприємна деталь: сказали, що мій лічильник пломбували нібито 1 березня. Хоч, наскільки я памятаю, це було пізніше (як мінімум, через вчергове загублені копії документів, які ми здавали).

Поделиться этой страницей