Новобудова по Івана Франка, 6, Софієвська Слободка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 6 мар 2012.

  1. Sansay

    Sansay Active Member

    Ви були в Київенерго? Нас обслуговує Київобленерго, наскільки мені відомо - це дві різні структури.
     
  2. VITALIY-8-336

    VITALIY-8-336 Active Member

    Був в Київенерго, но вони обслуговують Петропавлівську і софіівську борщагівку. Можете ще в киівобленерго передзвонити і запитати! Хотя вадя шміль говорить про Київобленерго а я про Київенерго, і ні там, ні там нашого будинку не має!
     
    Последнее редактирование: 12 июн 2014
  3. vadya_chmil

    vadya_chmil Active Member

    Я в київобленерго не був, але вже протягом тижня телефоную постійно й випутую нюанси. Все, що дізнався, описав вище!
     
  4. Sansay

    Sansay Active Member

    Наш будинок буде обслуговувати Київобленерго. Тому, мабуть, звертатись в Київенерго немає сенсу.
     
  5. Irrysya

    Irrysya Active Member

    есть ли кто на форуме с сосдених домов, хотелось бы узнать какая была обстановка у вас по электроенергии, и по какому тарифу платили изначально
     
  6. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Точно так само як і у вас.
    Розписував все в будинку по Боголюбова, 8. КОротко повторю тут.
    Коли забудовник будує будинок, він купує електроенергію в обслуговуючої компанії по промисловому тарифу (зараз 0,96 коп). Потім він видає ключі, оформляє документи. Пока документи оформляються люди починають жити в будинку, і відповідно користуватися електрикою. Оскільки Київобленерго ще не заключила договір окремо з кожним власником квартири, получається, що вони не можуть продавати вам електрику взагалі. Тому, в період між тим, як ви отримали ключі і заключили договір на постачання електрики, ви фактично користуєтеся електрикою, яку забудовник купує по промислових тарифах. Тому і оплата відбувається по відповідному тарифу.
    Після того, як у вас буде договір з Київобленерго, ви будете платити напряму по тарифам які діють для населення.
     
  7. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Ти щось забув, або що. В нас по світлу прийшла спочатку платжіка на пару кіловат - на 120 здається - а потім все що наматало включили в платіжку в один місця. ітого вийшло, що люди платили по трьом різним тарифам в одному місцяі за те, що намотали протягом всього часу.
     
  8. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Я памятаю як Діма ТМ робив ремонт і сушив квартиру тепловими пушками (до того як був заключений договір) і як в нього нагоріло із-за цього пару тис грн.


    Деталей як саме платили не памятаю, лише памятаю, що також возмущалися чому такі великі суми.
     
    Последнее редактирование модератором: 20 июн 2014
  9. ghostua

    ghostua Active Member

    На Амосова 22 точно также.
     
  10. fistashka

    fistashka Active Member

    И на Б8 тоже
     
  11. Fell

    Fell Well-Known Member

    А вы не думаете, что по телефону вам могут просто не дать информацию, просто отфутболивают и все. А вы, тут на форуме просто портите, уставшим от ожидания инвесторам, нервы вашим негативом. То бумажку требуете подтереться, то остановку на окружной вам застройщик должен сделать...
     
    Елена-прекрасная нравится это.
  12. Irrysya

    Irrysya Active Member

    то есть получается, что мы сами виновати , заселились раньше времени, только почему изначально никто не предупреждает о всех этих нюансах, насколько я знаю в Киевгорстрое например пока не будет договора никто инвесторов не заселит.


    чего на человека наехали, не нравиться не читайте, НЕГАТИВ вносите вы и уже не первый раз. Лучше требовать и не ОДИН раз чем сидеть сложа руки
     
    Последнее редактирование модератором: 20 июн 2014
    Natashka нравится это.
  13. Fell

    Fell Well-Known Member

    Отвечу вам тем же - не нравится не читайте))) Требуйте - все в ваших руках).


    Какие все же ущербные люди встречаются. Вам пошли на встречу выдали ключи - делайте ремонты, живите в своих квартирах. Параллельно идет оформление документов. Опять все не так! Кстати в Киевгорстрое задержкм сдачи домов на 1-3 года - нормальное явление)
     
    Последнее редактирование модератором: 20 июн 2014
  14. Irrysya

    Irrysya Active Member

    ничего подобного, лично общаюсь с человеком который купил квартиру в Киевгорстрое и на 1-3 года как вы утверждаете, никаких задержек не было., в Комфорт Тауне например в тенисный корт играют инвесторы бесплатно. Лично меня все устраивает, кроме тенисного корта, детской площадки и бешенного тарифа на электроэнергию.
     
    Последнее редактирование модератором: 20 июн 2014
    Caramba нравится это.
  15. Fell

    Fell Well-Known Member

    Поверьте, и в Киевгорстрое и в Комфорт Тауне масса своих проблем. По корту - будь корт бесплатным, уверяю вы туда не в жизнь не попадете, и я тоже. Очередь надо будет занимать дня за три. По тарифу на электричество - этот тариф вы платите ОДИН раз. По площадке, я может где то в чем то с вами согласен. Но в городке масса площадок).
     
  16. vadya_chmil

    vadya_chmil Active Member

    Я бачу, ви дуже зайнята людина, що встигаете моніторити всі мої дописи :)
    По-перше, я телефонував в київобленерго не раз і не два, й жодного разу мене не "отфутболивают", як ви виразилися. Розмовляв я кожного разу достатньо довго, доки не з'ясовував всі моменти. А "отфутболивают" в основному в офісі, такі ж недалекі й невиховані люди.
    По-друге, поцікавтесь, що таке сарказм, я зупинку ні в кого не вимагав, що ви тут пишете. Перечитайте ще раз мій пост! Натяк був зовсім на інше.

    ЗІ. Й не забудьте поцікавитись значенням слова сарказм".
     
    Natashka, Ксюшатина, kdvgold и 2 другим нравится это.
  17. Fell

    Fell Well-Known Member

    Я вам аплодирую стоя). Вы такой умный молодой человек, даже знаете что такое сарказм) При этом даже несколько раз звонили в киевоблэнерго и смогли узнать всю информацию)! И только тупые и невоспитанные люди из офиса мешают вам жить - то бумажку не дадут подтереться, то остановку возле Новуса не хотят строить)))
     
  18. VITALIY-8-336

    VITALIY-8-336 Active Member

    Там нормальные люди и с ними можно говорить, я был на Мельникова и работники киевенерго дословно любезно рассказывали все нюансы и искренне соболезновали нам по поводу нашего застройщика! А причем вы лепите сюда свои остановки и новусы, кони блюют от такого бреда! И о какой одноразовой оплате вы говорите если мы плотим пока договора нет?
     
  19. Ledi X

    Ledi X Member

    Что за нюансы рассказали дословно любезно? Почему дом не могут передать на обслуживание Киевоблэнерго?


    Почему Франка,6 так медленно оформляется? Какие причины, кроме тех, что застройщик плохой?
     
    Последнее редактирование модератором: 20 июн 2014
  20. Sansay

    Sansay Active Member

    Чим обґрунтована така заява? Можливо спочатку треба було спробувати зробити корт безкоштовним для своїх інвесторів і подивитись, скільки людей буде чергу займати, а вже потім вводити розумну плату, а не ту яка зараз (100 грн\година)?

    Тут ви праві - по тарифу 96 коп. ми платимо ОДИН раз, з наступного місяця по 1,36 грн - поки не буде готовий договір.

    Для чого водити дітей в інші двори і створювати там черги на гірки\гойдалки (на Мартиновські площадки наших дітей не пускають, там в кожної мамочки ключ від площадки і вони закривають за собою вхід), якщо забудовник міг поставити нормальний комплекс, хоча б по якості такий, як між Боголюбова 4 і 6?
    В нашому дворі така нещасна гірка, що діти 3-4х років головою вдаряються в арку перед спуском, доводиться на колінах повзати, щоб з'їхати з гірки. Я вже мовчу про дітей трохи старшого віку.. Реально для мене незрозумілий такий маркетинговий хід пана Журби, поставити такий нещасний комплекс біля платного тенісного корту (явно новим інвесторам ніхто з менеджерів не каже, що він платний, тим більше не називають ціну :)), на який будуть водити нових інвесторів, а ті в свою чергу будуть жахатися нещасного дитячого майданчику..
     
    Caramba нравится это.

Поделиться этой страницей