"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Поняття середньостатистичне для газу при наявності лічильника взагалі не існує. Не уявляю звідки stas_ukr це взяв.

Оформлення документів - це лірика, ви платите від нуля по лічильнику, бо ніхто не міг користуватися електрикою чи водою до вас. Лічильники на світло у вас відкриті, на воду - будете дивится, коли підключите воду.

Пошуком по форуму користуватися не вмієте? - кілька тижнів тому було оголошення. Також можна почитати тут http://pkvartal.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=8&t=28&start=110#p3869

MIK нравится это.
  2. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

Мы снимаем квартиру и у нас счетчик на газ ,так вот они ставят сколько захотят (цифры взяты с потолка) ...за 2 года один раз пришли взять показания на газ .....так что все таки есть такое "среднестатистическое "))наша хозяйка потом идет к ним и делает кариктировку

Скажите пожалуйста у нас квартира не угловая а стена мокрая ..от чего это может быть?и нет на окнах ручек где их брать?

Последнее редактирование модератором: 14 май 2014
  3. ЛенаКош

ЛенаКош Well-Known Member

0,2 это и есть нолевые показания
    Ерунда полнейшая. Я как раз из 14 дома. Газ подключили в средине декабря, первый счёт пришел аж в марте, когда дом взяли на баланс. Было предложено заплатить за 20 кубов(при реальном использовании 600). Я заплатила за реальное использование, на Портмоне есть возможность дополнить фактическое использование газа. В дальнейшем посылаю через мейл текущие показатели счётчика до 25 числа каждого месяца. И продолжаю платить по факту, без всяких среднестатистических показателей.
    По воде и электричеству тоже проблем нет. Я договор с ЖЭКом до сих пор не заключила. Единственное, они показатели счётчиков снимают немного раньше, чем месяц закончится, поэтому у меня в квитанции показатели чуть меньше, чем на самом деле. Погрешность примерно 5-10%.

Gandzya нравится это.
  4. stas_ukr

stas_ukr Active Member

автора знаю особисто - він ремонт не робив, а показники у квитанцію внесли зі стелі ... у тому то й справа ... хоча питання було про інше - ЯК ПРАВИЛЬНО ОФОРМИТИ :))

нарешті хтось зрозумів, що я мав на увазі ...

Скажите пожалуйста у нас квартира не угловая а стена мокрая ..от чего это может быть?и нет на окнах ручек где их брать?[/quote]

про ручки на вікнах вказуйте у акті прийому-передачі або пишіть окрему заяву у ВС із вказанням інших недоліків ...
    про стіну не скажу ...

5. ЛенаКош

stas_ukr, пока ваш дом не возьмут на баланс в ЖЭКе, вы и в газконторе не сможете заключить договор. Поэтому ждите, и не волнуйтесь. Никто вас не заставит заплатить за то, чего вы не использовали.

6. stas_ukr

stas_ukr Active Member

для тих, хто ВМІЄ користуватись і пошуком і букварем - повідомлення з того ж форуму (вище фотки з кроками по договору)

"
    Re: Газ в Пражском Квартале (общая ветка)
    [​IMG] La_na » 28 мар 2014, 08:38

Інфо з сусіднього форуму: кожного місяця з 25 по 27 число, телефонувати за номером (045 98) 5-36-75 та повідомляти показники газового лічильника (для того щоб Вам в квитанції, що приходить на пошту, не виписували середньостатестичні показники лічильника), також можна повідомляти показники лічильника через електронну адресу ksgaz1@ukr.net в листі вказати поштову адресу, прізвище, особовий рахунок, дату зняття показників лічильника
    "
    а поняття "середньостатистичні показники" існує завжди при невказанні конкретних показників до умовної дати

ЛєніКош особисто дякую за конкретику по процедурі оплати !

відверто, платити не боюсь :) тільки не хочу платити за те, що не використав :) ще раз дякую за чіткі коментарі :)

Sanya_86 и ЛенаКош нравится это.
  7. MIK

MIK Well-Known Member

Эх, Наталья и Кирилл, не повезло нам с Вами))). Конструкция дома такова, что наши квартиры выдвинуты вперед дома, а косорукие работники неправильно перекрытие крыши сделали, я писал здесь на форуме еще 30 сентября, но застройщику было по...й, сейчас вроде бы устранили, стена сохнет и надеюсь, больше не промокнет. У нас с Вами зеркальный стояк. Стены мокрые в квартирах 3,7.11,15,19. У Вас должно быть так же.

НаталиКирилл нравится это.
  8. stas_ukr

stas_ukr Active Member

персонально Вам, тому що орієнтуєтесь уже з власного досвіду:
    якщо я напишу заяву на підключення електроенергії і води, мені опломбують лічильники, то коли потрібно заключати договір на обслуговування по воді і електриці? чи достатньо цієї заяви ?

9. MIK

MIK Well-Known Member

Вчора написав- вчора включили))))

10. stas_ukr

stas_ukr Active Member

я про заключення договору, а не про включення :)

11. ЛенаКош

Так, цієї заяви достатньо.
    Ця заява потрібна лише для того, щоб вам опломбували лічильники, та підключили воду і електроенергію. Окремого договору по водопостачанню немає, ми будемо разраховуватися з ЖЕКом. По електроенергії можливо будуть окремі договори з обленерго.

Sanya_86 и stas_ukr нравится это.
  12. stas_ukr

stas_ukr Active Member

дякую вкотре :)

13. НаталиКирилл

MIK,я так понимаю что нам тоже теперь нужно идти писать заявление чтоб уст ранили эту проблему?((

14. MIK

MIK Well-Known Member

Конечно!!! Я написал сразу же!!! А говорил об этом еще в сентябре. Пока не течет после сильного дождя. Будем сушить дом теперь... И напрягите жильцов квартир ниже и выше по стояку.

НаталиКирилл нравится это.
  15. НаталиКирилл

MIK ,спасибо !

16. stas_ukr

stas_ukr Active Member

коротко про візит у жек і на квартал:

1. приїхав жек на Львівському (працює до 17.00!!!) , заповнив заяву на підключення, залишив 50 грн. і пішов :) забув глянути план можливого розміщення кондиціонерів на фасаді!

2. заїхав у квартал, знайшов інженера Романа, заповнив акт прийому-передачі, вказав недоліки (побита стяжка у коридорі, у кухні під стіною, внизу біля радіаторів, незароблені дири у місцях проходження труб через кімнати - це основне). Усе решта або несуттєве або я не побачив за три рази. Забрав ще 3 ключі (один алишив для майстрів для усунення недоліків)

3. Сфоткав телефони усіх потрібних відповідальних за світло, воду, вікна і т.п. (завтра викладу) - висять у кожному підїзді

4. Поки бачив дві ремонтні бригади, та й то не факт - можуть доробляти недоліки.

5. З розмови з Володимиром Брагарником зрозумів, що тепер ми віддані на поталу персонально відповідальним за окремі напрямки робіт (електрики, сантехніки і т.п.). У відділі сервісу можна писати скарги, заяви і т.п., якщо вони не будуть виконані безпосередньо самими відповідальними - висновок: довга дорога в дюнах!!!

6. Загалом можна запускати електриків і сантхніків для роботи. Усе вказане в акті відношення до їх робіт не має і не може бути наслідком їх праці, тобто відповідальні повинні виправити недоліки попри інші роботи.

Загалом вдячний за сьогоднішні коментарі усім, хто поміг максимально швидко знайти жек і стартанути :)

17. MIK

MIK Well-Known Member

Скарги можете писати!!!! Я пишу їх з вересня 2013, нічого не зробили(((.

Последнее редактирование: 7 май 2014
  18. НаталиКирилл

MIK ,есть хорошие новости...муж общался с прорабом на счет наших мокрых стен ,и на сказал что проблема уже устранена сделали козырьки на крыше .....стена потихоньку сохнет(в нашей квартире):)

MIK нравится это.
  19. MIK

MIK Well-Known Member

Спасибо за утешительное сообщение- я все это знаю. Но это можно было бы предотвратить, если бы застройщик хоть немного прислушивался к нашему мнению...

https://novakvartira.com.ua/forum/threads/1394/page-4( пост №67(((((())))

Как видите, я знал это еще в сентябре...(((

20. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Може вже хтось телефонував та викликав електрика або сантехніка для зняття показників лічильників? Скільки часу приблизно займає їхній візит? Чи потрібно їм висловлювати "фінансову подяку"?

Поделиться этой страницей