"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. MIK

MIK Well-Known Member

То 0.200 м. куб.)))) В мене так само)))

2. Eva_25

Eva_25 Member

У нас сваркой побиты окна - практически вся нижняя часть, может у кого - то есть еще такая проблема?

3. MIK

MIK Well-Known Member

По окнам будет отдельный Акт приемки. Но вы и сюда впишите. Должны заменить. Я видел сегодня людей со стеклопакетами в нашем доме, наверное, кое- кому меняют.

4. Eva_25

Eva_25 Member

Спасибо, насколько я поняла ключи отдают сразу после подписания Акта? А как же они пото попадут в квартиру - если им что то устранить надо будет? Извините, может я что - то упустила, но все никак не могу понять когда же все ключи отдадут?

5. ЛенаКош

ЛенаКош Well-Known Member

А зачем вам эти ключи? Если вы уже собираетесь делать ремонт, и завозить стройматериалы и инструменты, то надо сразу поменять сердцевину замка, чтобы никто посторонний не шатался у вас в квартире. Если же будете ждать, чтобы устранили все недоделки, то всё равно потом придётся менять замки.

Eva_25 нравится это.
  6. MIK

MIK Well-Known Member

Все верно. Я эти самые ключи забрал все 5 штук и тут же поменял сердцевину замка, три ключа отдал своей бригаде. Потом еще раз поменяю...Надежды, что что- то там исправлять будут- нет вообще, то есть , в принципе!!!))) посему и забрал ключи. Так надежнее- нервы в порядке и время на них не нужно тратить)))

Eva_25 нравится это.
  7. Eva_25

Eva_25 Member

Спасибо огромное, именно потому что планируем завозить туда материалы и инструмент хотели забрать все ключи - только не могли понять как же потом туда попадут мастера застройщика, которые должны устранить недоделки, но раз "Надежды, что что- то там исправлять будут- нет вообще, то есть , в принципе!!!)))" подпишем Акт, поменяем сердцевину и приступим потихоньку к ремонту.
    Вчера были в квартире - там кто то семечки наплевал на пол, хотя 26 апреля все было чисто, не понятно кто там и чего шатался......
    Спасибо ЛенаКош, и MIK :)

ЛенаКош нравится это.
  8. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а як туди добратись ? адресу у студію :)

9. MIK

MIK Well-Known Member

Адресу не знаю. Будинок і вхід до ЖЕКу зразу за будкою відділу продаж- 20 м.

10. stas_ukr

stas_ukr Active Member

ранок добрий :) відділу продаж на Празькому чи Львівському ?

11. stas_ukr

stas_ukr Active Member

яким макаром і на якому етапі зафіксувати показники газового лічильника, щоб не платити середньостатистичну вартість ? і з ким підписувати договір по газу ?

12. MIK

MIK Well-Known Member

В Львівському. У нас лічильники. Там нуль, ми будемо платити тільки за показниками лічильників.

13. stas_ukr

stas_ukr Active Member

дякую :) але я мав наувазі лічильник газовий, де у мене і у Вас 0.200 м3
    і хто у Вашому випадку фіксував показники лічильників по світлу і електриці ? щоб не вписали скільки забагнеться ...
    на львівський тією ж маршруткою їхати, тільки далі за Празький ?

14. MIK

MIK Well-Known Member

Зараз там нулі. Яким чином електрик напише щось інше? Він пломбує їх, далі- ваші проблеми і витрати. А Ви не бували на Львівському????? Запитайте в відділі продаж Аметиста, вони Вам все розкажуть. Та і на карті сайту все є.
    http://lvivsky.com.ua/location

15. stas_ukr

stas_ukr Active Member

ні, на львівському ніколи не був, а виходити на аметисті, щоб сказали - їдьте ще дві зупинки :)
    а на рах. лічильників, то електрик-сантехнік пломбує лічильники і повинен записати стартовий показник ...
    і все таки, яким чином підключати-легітимізувати газовий лічильник і через яку контору ? газовий лічильник вроді уже опломбовано, от тільки як знову ж таки його легітимізувати ???? щоб не рахували середньопропорційні норми ... бо сума там набігає чимала

16. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Які середньопропорційні норми? Ми договору не заключали - платимо по лічильнику. Пошукайте в основній вітці, там можна показники лічильника на e-mail відсилати, тільки треба знати свій рахунок. Він береться в газовій конторі у Вишневому. В тій же вітці можна координати знайти.

17. stas_ukr

stas_ukr Active Member

для того, щоб не платити по середньостатистичному, потрібно подавати реальні показники ... який саме договір Ви мали на увазі ?
    і як взяти рахунок у газконторі ? на якому етапі і з якими документами туди потрібно приїхати ? буду дуже вдячний за детальний інструктаж :) та й не тільки я мабуть з Фізкультурного 23-25

18. MIK

MIK Well-Known Member

Туди треба їхати з документами на квартиру, я так розумію. Тому газ зможемо підключити дещо пізніше. "Старожили", поправте мене, якщо помиляюсь.... але як можуть змінитися нульові показники на лічильнику газу....не розумію. Ми платимо за лічильником. Ми отримали ключі. На лічильнику нуль. Газ не підключено. Яка плата може бути???? Тут таке поняття як "середньостатистичне" взагалі відсутнє.

19. stas_ukr

stas_ukr Active Member

я не претендую на першоджерело і достовірність, просто знаю із попередніх місць проживання, що у випадку неподачі показників або якогось неправильного оформлення контори просто проставляють середньостатистичний показник і по ньому нараховують ... звичайно ж, це потім корегується реальними показниками лічильників, але є ОДНЕ АЛЕ ...у 14-му домі людям, які не спішили з оформленням документів на газ, воду і електрику впаяли показники за принципом - одни за всіх і всі за одного ... це при тому, що люди не жили і не користувались енергоресурсами ... тому й стільки питань у мене ...

пропоную вибірку по темі:
    Господа соседи, получив сегодня в почтовый ящик квитанцию на оплату коммунальных услуг на сумму около 400 грн., из которых около 100 грн. - "долг", у меня возник вопрос: кто будет платить по ней?
    Согласно ОД я обязуюсь платить коммунальные услуги с момента его заключения (в моем случае - с 30 октября).
    Таким образом, все, что было начислено до этого дня, должен оплатить предыдущий собственник квартиры, т.е. застройщик.
    Также нас до сих пор не опечатан счетчик на воду и на электричество, т.е. я понятия не имею, какие показатели на них были с самого начала и могу только определить, сколько на них сейчас (с 30 октября).
    Очень любопытно, каким образом будет проходить оплата этих денег, т.к. я эту квитанцию оплачивать не планирую по тем причинам, что, во-первых, собственником квартиры я стал только 2 дня назад, во-вторых, я понятия не имею, сколько было изначально на тех счетчиках и откуда взялись эти цифры, в третьих, т.к. в квартире газ появился только несколько дней назад, о какой возможности полноценного ее использования для проживания может идти речь и, в свою очередь, начисление полноценной суммы оплаты является несправедливым.
    Хочу задать этот вопрос в офисе. Возможно, кто-то меня опередил и уже задавался этим вопросом и пытался что-то узнать насчет этого?

20. MIK

MIK Well-Known Member

Тут щось не те. Або автор "темнить"...Він ремонт робив? А хто заплатить за потрачені під час ремонту ресурси? Яка різниця, коли ти договір заключив? доступ до квартири тільки в тебе, чи не так? Там зараз реально нульові показники. То маєш все сплатити за лічильниками.

Поделиться этой страницей