"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

В нас була схема від ЖЕКу де можна ставити кондиціонери - на весь будинок. Вам хоча б приблизно треба знати де виводити трубки для зовнішнього блоку. Ставити ви можете де захочете, але воно буде не гарно, та і в договорі з ЖЕКом є пункт про перенос блоку за власний кошт.
    Так, ми робили 2 траси під 2 кондиціонери. Шось я з сумою набрехала, дивлюся що 2300 грн заплатили.

2. stas_ukr

stas_ukr Active Member

щось я чисто запутався у послідовності - спочатку підписувати треба договір з жеком, потім отримати план і аж потім прокладати траси під кондиціонер ???? а як підписати договір, якщо ще ОД не підписаний ?

3. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Ні, спочатку план, а потім все інше. Просто якщо ви зараз виведете не там де треба, потім після підписання договору з ОСББ( він же ЖЕК) треба буде за власний кошт переносити.

4. nevalentin0

nevalentin0 Well-Known Member

1.Тоже думал дорого, оказалось нормально.
    2. Да, все верно. Воезле роутера 2 розетки-1 вход 1 выход, возле ТВ 1 розетка-1 выход.
    3. Мой дом 14. Нам сразу автоматы делали в квартире на входе. Туда все и перепаковал, спрятано в нише в стене.

5. nevalentin0

nevalentin0 Well-Known Member

Прокладка трассы:
    Виталий
    097 932 9988

6. stas_ukr

stas_ukr Active Member

дякую за коментар і поради ... з кожним запитанням розумію, що я нічого не розумію ... але розвиднілось :)

7. Eva_25

Eva_25 Member

немножко прояснила для себя ин-фо:
    1) акт приема передачи квартиры можно уже подписывать, со стороны застройщика его подписывает инженер Роман ( тел.097-943-96-52);
    2) вопрос подключения воды и электрики в квартиру - это ЖЕК, нужно подъехать к ним - оплатить за опломбирование счетчиков 50 грн и потом они дадут контакты мастеров которые непосредственно осуществят подключение в квартире и опломбируют счетчики....

Соседи, подскажите, может кто - то уже подписал акт, в какие сроки застройщик планирует устранять недоделки?

Последнее редактирование модератором: 13 май 2014
  8. stas_ukr

stas_ukr Active Member

чи телефонував хтось в офіс щодо термінів підписання ОД ??? я так зрозумів, що МП усі попідписували і уже чекають документи ?

9. MIK

MIK Well-Known Member

Подписал только что Акт и написал заявление в ЖЭК для подключения электроэнергии и воды. Обещали сегодня все сделать.

10. Ksu312

Ksu312 New Member

У вас неполадки были или все в порядке?

*недоделки

11. Eva_25

Eva_25 Member

А какие недоделки Вы указали в Акте?

12. stas_ukr

stas_ukr Active Member

теж цікавить питання підключення води-електроенергії ...
    Ви написали заяву у жеку ?
    які документи вимагали при подачі заявки ?
    і ще питання насущне - чи не нашкодить опломбовування лічильника на електрику під час встановлення у квартирі автоматів для ліній електроживлення ?

аналогічно і з газом? можливо цікавились щодо можливості переносу газових труб ?

13. MIK

MIK Well-Known Member

Ніяких документів не вимагали. Написав заяву, заплатив 50 грн- і все, сьогодні обіцяли підключити. З недоробок написав про мокрі стіни, відсутність терморегуляторів на батареях ( мені сказали,що це наші проблеми), криво установлену батарею в кімнаті. Про ржаві решітки за вікном еркера навіть не писав. реально нічого вони робити не будуть, хіба що дах полагодили, тепер на стіни затікати не буде. Електрику нічого не зашкодить. Там є вхідні автомати.

14. stas_ukr

stas_ukr Active Member

вхідні автомати у центральному щитку в коридорі ?

15. MIK

MIK Well-Known Member

Так, саме там- і щитки відкриті.

16. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а про дири у стінах між кімнатами, ванною і т.п., де протягували труби, Ви написали чи у Вас цього немає?

якщо я правильно зрозумів, Ви написали виявлені недоліки і підписали акт в очікуванні їх усунення з часом ??? чи остаточну здачу підписуватимете після усунення ? і чи видали Вам усі ключі після підписання акту ?

і ще в додачу - чи будуть фіксуватись показники лічильників самими майстрами, що є сумнівно, чи Ви вказували їх при написанні заяви на підключення у ЖЕКу ???

17. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Скажіть, будь-ласка, з якої години працює ЖЕК і скільки приблизно часу зайняло написання/прийняття заяви? Лічильники опломбовують і підключають обов"язково в присутності власника квартири, чи можутьі без нього, адже ключі у ВП поки що є. Тому що просидіти цілий робочий день в квартирі можливості немає...

18. MIK

MIK Well-Known Member

Певно, що дірки є, але це я буду робити сам. Лічильники всі на нулях, я провіряв. Вони самі їх опломбують. Ключі я забрав всі 5. ЖЕК працює приблизно з 9-00 до 18-00 , обід точно з 13-00 до 14-00. Часу написання не зайняло зовсім, хвилин 5, щоб написати заяву- там нікого немає. Тел ЖЕКа- 0636032872.

stas_ukr, Eva_25, NIDAN и ещё 1-му нравится это.
  19. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Дякую!

20. stas_ukr

stas_ukr Active Member

аналогічно вдячний за коментарі ... у мене на газовому лічильнику якихось 200 є, от тільки не зрозумів, чого саме :) вроді по памяті на червоному розділі ...

Поделиться этой страницей