"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. MIK

MIK Well-Known Member

Всіх вітаю!!! а в мене мокрий правий куток і майже вся стіна! Це було ще восени, під час дощів. Тепер думаю- чи то вона ще не просохла, чи то так зроблено і між утепленням і кладкою вода затікає?

2. Eva_25

Eva_25 Member

Поздравляем Соседей:)!!! Подскажите, пожалуйста, а ручки на окнах у кого то есть? Когда Акт приема- передачи квартиры планируете подписывать?

Sanya_86 нравится это.
  3. Sanya_86

Sanya_86 New Member

У меня нету, буду требовать в ОС, должны установить... Акт подпишу чем быстрее - тем лучше для меня, но они сами будут тянуть кота за хвост... им же надо недоделки устранять!

4. Привет соседям, всех поздравляю)))))
    А кто расскажет, что дальше?? Какие следующие шаги, подключить електричество - позвонить електрику, котел - СЦ Феролли? а дальше что?

5. Eva_25

Eva_25 Member

Звонила в отдел сервиса по вопросу подключения в квартиру водоснабжения и электрики, сказали обращаться в ЖЕК.
    ЖЕК ответил что раньше среды не подключат...... По поводу Акта приема - передачи квартиры тоже неизвестно, отдел сервиса говорит что возможно владельцы квартир будут подписывать Акт непосредственно с прорабами а не с ОС....более детальную информацию можно будет получить не раньше среды.....

Ручки на окнах ОС обещает установить с дня на день...

А кто -то знает когда можно будет получить остальные ключи от квартиры?

Последнее редактирование модератором: 6 май 2014
    Sanya_86 нравится это.
  6. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Інші ключі можна буде отримати після підписання акту, коли всі недоліки будуть усунені і в робочих не буде потреби заходити в квартиру

7. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Eva_25, Eva_25,
    А вы случайно не спрашивали в ОС по поводу терморегуляторов на батареи?

8. Eva_25

Eva_25 Member

спрашивали. Менеджер с отдела сервиса сказал что по проекту не на всех батареях они должны быть - так что сказал подъезжать и вместе с ним смотреть должны они быть или нет.

Менеджер с ОС уверен что если их ( терморегуляторов на батареях) сейчас нет в квартире - то они и не должны быть там по проекту, но а мы думаем не так как он - поэтому поедем и будем уточнять куда же они подевались....

muscat и Sanya_86 нравится это.
  9. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Спасибо огромное!

10. MIK

MIK Well-Known Member

Сегодня должны были всем поставить. Еще я сообщал 30 сентября (пост №67, стр.4) , что затекает угол дома. Так и есть - крышу недоделали, течь продолжается, обещали исправить, только вот как с возможным грибком быть???? Мои соболезнования владельцам квартир №№ 3, 7, 11, 15, 19.

11. Sanya_86

Sanya_86 New Member

А кто знает где и когда фотки появятся? Я так подозреваю, что на сайте, жду когда же они будут stesn9us

12. stas_ukr

stas_ukr Active Member

був сьогодні знову у квартирі - цікавого для усіх нічого такого, що б могло здивувати ... усі вікна темні, мабуть люди займаються підключеннями води і електрики у жеку ...
    є ряд питань:
    1. у нас в квартирах відсутні внутрішні електрощитки ... будете проводити собі і замикати на них усю мережу квартири чи залишите у коридорі ?

1.1 не зовсім зрозумів, що і на якому етапі потрібно робити для правильної установки кондиціонера, чи треба його купувати одразу чи просто проштробити стіну і прокласти якісь трубки, через які уже потім протягнуть трубки з вулиці до кондєра в кімнаті ???

2. так і не зрозумів для себе, що робити з тими дибілоїдними газовими трубами ... їх реально треба переносити у правий куток, оскільки одна вентиляція заблокована практично, інша ж у досить незручному місці ... який дебіл такі труби придумав, я навіть уявити не можу, походив у знайомих по квартирах, у людей усе по кутках чи під стелею ... тільки у нас посеред стіни на відстані 5 см. від стіни ...

3. визначився у плануванні і приблизно у електророзводці ... єдине питання - як все ж вибити план розводки труб і електрокабелів (не встиг сфотати до штукатурки) ... і ще дотичне - як розвести правильно телекабель з центральної кімнати до кухні і спальні? - штробити стіни чи підлогу у кутках? і ще, як правильно розкинути виту пару без роутера по усіх кімнатах? як мінімум - в спальню для телевізора із смарт-тв ???

4. Єряд питань із розводкою труб, установкою фільтрів і т.п., але для цього є спеціалісти, яким будуть запачені гроші ...

загалом буду вдячний за будь які коментарі і поради !!! дума, тут викладені насущні питання для багатьох, то ж прошу поділитись думками, сподіваюсь, як для мене, так і іншим трохи розвидніється :)

13. MIK

MIK Well-Known Member

1. Я буду ставити внутрішні автомати на кожну лінію (в мене їх 8!), один внутрішній автомат перед стабілізатором напруги .
    2. У нас ( 45,2) розводка труб в еркері під стелею, жодної труби на кухні!))
    3. Я буду свердлити стіни для розводки на кухню. А Вам би рекомендував пустити під плінтусами- ремонтопригодно.

14. Ksu312

Ksu312 New Member

Уважаемые соседи, подскажите кто знает: отдел сервиса будет подписывать акты и принимать заявления о недоделках в период 1-11 мая? Я слышала у них каникулы и обращаться к ним с 12 мая... У кого-то есть обновленная информация? Заранее благодарю за ответы!

15. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Трубки(та кабель) можна провести окремо від кондиціонера - кондиціонерщиками, не забудьте в місце підвішування ще провести електрику :)

16. stas_ukr

stas_ukr Active Member

тобто сам кондиціонер купувати не потрібно? і де тоді взяти тих кондиціонерщиків??? якщо ліві, то платити треба буде двіччі, якщо ж з фірми, то варто купувати кондиціонер одразу ...

1/ електрики, які будуть робити розводку, прокунсультують на рах внутрішніх ???
    2/ мене більше цікавить розводка інтернету (витої пари) хоча б у спальню, щоб підключити напряму смарт-тв, а не купувати WIFI-модем для телевізора

Последнее редактирование модератором: 8 май 2014
  17. MIK

MIK Well-Known Member

1/звичайно, що проконсультують.
    2/ Є спеціальні тройники, електрики і це знають))))

18. nevalentin0

nevalentin0 Well-Known Member

Можно просто проложить провода для кондиционера, установиьт можно и потом через год-два, как я буду делать.
    Делал себе штробу для кондиционера две недели назад, отдал около 1500 грн за ~10 метров прокладенных кабелей. От застройщика просили 1950 + 400 наперед за установку (вторые 400 грн после установки), были посланы далеко.
    Могу дать контакты тех, что подешевле, ну и тех, что по дороже :)

Т.к. проводку всю переделывал, то сразу проложил от входа в квартире витую пару до компа, где будет роутер и от роутера провод в стене до ТВ.

Автоматы были внутри квартиры, старые выкинул, поставил новые 8 штук + реле напряжения + УЗО (папика пару раз шарахнуло, когда голого провода коснулся нечаянно, то установленный УЗО застройщика даже не поворухнулся)

Последнее редактирование: 30 апр 2014
    Gandzya нравится это.
  19. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Купувати не треба одразу, ми тільки через 8-9 місяців поставили.
    2 траси під кондиціонери нам зробили за 900(здається) грн, але там по 4 метри вели трубок. Плюс також зробили знижку на майбутню установку самих кондиціонерів.
    Не знаю, багато це, чи мало.
    Самих кондиціонерщиків ми взяли з розклеєних візиток від сусідів :) Також багато де можна в інеті знайти.

nevalentin0 нравится это.
  20. stas_ukr

stas_ukr Active Member

1. досить дорого як для кабелів під кондиціонер ... хоча це може бути просто враження таке ... а де саме Ви плануэте його чіпати? я так зрозумів, що Ви кондиціонер не купували поки що ...
    залишіть контакти

2. от роутера в стене - це у Вас в стіні одна розетка, куди від роутера буде ввімкнуто вихідний кабель, а біля телевізора ще одна розетка, куди виходить закінчення першої ?

3. куди Ви заховали і автомати і реле і УЗО ? є ніша чи усе в стіну ?

вопрос - а разрешение инженера в ЖЕКе на установку кондера надо или на прокладку трасс ??? если я сейчас ставить не планирую, то и можно без разрешения ?

скиньте контакти тих, хто вам робив траси, будь-ласка ... я так зрозумів - дві траси під два кондиціонери ?

Последнее редактирование модератором: 8 май 2014

Поделиться этой страницей