Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. sqrt

sqrt New Member

выезд из мойка будет на ул Боголюбова (это на новую дорогу за домами). может не будет никакого особого шума?
    я часто хожу возле мойки старой ближе к Амосова. она очень близко к домам расположена и выезд на дорогу, а не к домам. так там очень тихо все работает, даже возле ворот мойки почти нет шума

2. Andriy

Andriy Well-Known Member

Я інколи мию машину на вже існуючій мийці. Коли хлопці працюють технікою, то це справді шумно. Але навіть не у цьому річ.
    Появи мийки в дворі це:
    1. Додатковий потік машин в дворах наших будинків
    2. Зменшення парковочних місць через будівництво цієї споруди
    3. Постійні відходи від миючих засобів
    4. Погіршення еститичного вигляду наших дворів

Я розумію намір забудовника будувати її. Попит на існуючу шалений, запис часто іде на день наперед. Тобто це прибутковий бізнес.
    Але не можна такі будівлі робити в дворах!
    Одна річ коли немає зелені, а зовсім інша коли ми живемо в промисловій зоні...

Ksyu_Sha и Mari нравится это.
  3. Sashko

Sashko Well-Known Member

В забудовника ще куча місця для забудови. Хай там найде місце, ане забирає в людей територію, на яку вони орієнтувались при виборі квартир. Навіть якщо взяти за Франка 6 велика площадка. І туди не ставлять машини - треба ж поближче до під"їзду, хай і на тротуарі, поставити. Навіщо портити двір.

4. Svetlyachok

Svetlyachok Moderator

Андрей, простите, но в этом и дело. Если мойка стоит в чужом дворе, то можно пользоваться, лишь бы не в моем, правда? Надо было изначально бойкотировать эту мойку, а не поддерживать спрос. Теперь "маємо те, що маємо". Но я искренне желаю Вам удачи в борьбе. У нас в борьбе против мусорок под окнами ничего не получилось :(.

5. Andriy

Andriy Well-Known Member

Світланка, я не знав про будівництво першої мийки. Не впевнений навіть, що я тоді вже жив у містечку. Але за будь-яких умов ініціатива має іти в першу чергу від мешканців будинків біля яких відбувається будівництво. Якщо людям, які живуть біля неї байдуже, то дивно, якщо мешканці будинків з іншої частини містечка будуть відстоювати їх права. Я б з радістю підтримав вашу ініціативу.

Lana и Zeland нравится это.
  6. Zeland

Zeland Well-Known Member

С ЖК "София" знаком с самого начала их стройки...так как друг купил квартиру в одной из первых пятиэтажек..так вот могу сказать следующее..что как только они начинали стройку и надо было завлечь побольше инвесторов то они шли на многие уступки и выполняли чуть-ли не каждое замечание жильцов..а сейчас инвесторов хватает...и как говорили выше " маємо те що маємо"((..но все равно не надо сидеть сложа руки..добивайтесь!

Lana нравится это.
  7. Mari

Mari Active Member

Пропоную їм тут влаштувати міні-майдан, я категорично проти мийки на прибудинковій території! Бажано знайти власника ланоса який залишився всередині - і пропросити не забирати машину.

Andriy, давайте влаштуємо трохи кіпішу? Якщо у вас є можливість роздрукувати гнівні листівки - допоможу розносити, наша цільова - автовласники яких теж заманили маленьким клаптиком гостьової парковки - а тепер відбирають навіть її

Andriy нравится это.
  8. Andriy

Andriy Well-Known Member

Без проблем можу організувати друк листівок.
    Треба визначитись для чого ми звертаємось до людей. Зараз я бачу дві задачі:

1. Поінформувати про плани будівництва мийки на нашій стоянці
    2. Закликати підписатись під зверненнями до відповідних конролюючих органів, яке я підготую на понеділок

Також важливо розуміти чи ми зараз діємо виключно через тиск нашими зверненнями на конролюючі органи, які я перерахував чи є чоловіки, які готові разом зі мною прийти і розібрати будівельний паркан. Буду радий почути ваші думки

9. Svetlyachok

Svetlyachok Moderator

В том и печаль, что это исключительно о ЖК София, который строит Мартынов. А у Журбы всегда только деньги были на уме.

Советую еще продумать другие варианты, где можно разместить мойку, и убедить застройщика, что ему это будет выгоднее, и не будет нарушения разных норм. Нам так предлагал жэк по вопросу мусорных баков. Правда, все наши варианты они отбросили, но вдруг Вам повезет больше.

10. Andriy

Andriy Well-Known Member

Де шукати інше місце це проблема забудовника. У нас одна чітка вимога - відмовитись від планів будівництва мийки в дворах наших будинків. Спочатку ми повинні отримати підтвердження, що він відмовляється від цієї ідеї. Поки ми будемо шукати варіанти вони збудують цю мийку.

Давайте проведемо зустріч завтра ввечері на парковці (на 18 годину). Я можу підготувати сьогодні листівки, щоб поінформувати та закликати людей на ці збори, але потрібні люди, яі готові допомогти рознести їх по квартирам завтра протягом дня.

Ящо такі є, то пишіть мені ваші номери телефонів, будь ласка.
    Також протрібно друканути все. На вихідні я не встигну, але можемо зробити це на наших домашніх принтерах. Це буде невеликий тираж. Якщо людей 10 друкане по 50 аркушів, то цього буде достатньо.

11. Mari

Mari Active Member

1) я думаю оф частина - наш бекап, вона потрібна.
    2) знести паркан мій чоловік допоможе.
    3) пропоную за сьогодні/завтра проінформувати хоча б на словах сусідів, і зібрати завтра всіх на місці злочину. Але, необхідно викликати когось з боку забудовника - менеджерів/Лук'янчука/начальника ЖЕКу. І пояснити нашу позицію.

П.с. На парковці зайнято орієнтовно 14-16 паркомісць! Нехай з такими підрахунками йдуть лісом!

12. Simply

Simply Member

должна сказать, по личному опыту - застройщик чхать хотел на мнение жильцов, для него это только бизнес (доказательство этому - детский сад, который НИКОГДА не будет построен) и если ему будет рентабельно построить еще одну мойку на детской площадке - он построит, сказав, что отнял место для игр всего у 5 детишек:negative:

13. Andriy

Andriy Well-Known Member

Пропоную наступний план дій.

1. Завтра на 18 годину проводимо збори мешканців на парковці.
    2. В понеділок передаємо звернення забудовнику
    3. У разі продовження будівельних робіт звертаємось до контролюючих органів та демонтовуємо будівельний паркан.

Що необхідно зробити сьогодні:

1. Роздрукувати інформаційні листівки про завтрашні збори, а також інформаційні запити з Додатком для збору підписів під ними. Маємо два звернення (до забудовника та до контролюючих органів). Хто може?

2. Роздати листівки в будинках та паралельно зібрати підписи під зверненнями. Хто може?

У вкладенні додаю драфти всіх документів.

Всіх бажаючих допомогти прошу надсилати мені ваші контактні телефони. Мій номер (067)596-93-92

Вложения:

• ПЛАН.pdf
      Размер файла:
      441,2 КБ
      Просмотров:
      312
  14. Andriy

Andriy Well-Known Member

Друзі, оголошення вже надрукували.
    Треба сьогодні ввечері або завтра протягом дня рознести по квартирам.

Хто готовий допомогти напишіть чи подзвоніть мені сьогодні, будь ласка. Мій номер (067)596-93-92

Також для більшої оперативності можете писати мені у FB

Вложения:

Последнее редактирование: 12 апр 2014
  15. Kondratiev.es

Kondratiev.es Active Member

не понимаю записи на несколько дней вперед в мойке на Южной. напротив околицы делают то же самое в порядке живой очереди и дешевле.

то , что такие здание нельзя во дворах ставить - поддерживаю обеими руками.

забор разобрать - дело не хитрое, но лучше,конечно, начать действовать в правовом поле. негоже начинать хорощее дело с мелкой хулиганки.

Последнее редактирование модератором: 20 апр 2014
    Mari нравится это.
  16. Andriy

Andriy Well-Known Member

Нагадую, що зустрічаємось сьогодні о 18-тій на стоянці. Сформуємо наше звернення до забудовника 4to napisano perom

Татьяна1971 нравится это.
  17. Daria

Daria Member

Здравствуйте. Соседи поделитесь, пожалуйста, контактами газовщиков. Сгорел газовый котел и надо в срочном порядке кого-то искать(

18. Andriy

Andriy Well-Known Member

За підсумками зборів маємо перші позитивні результати :build:

Подробиці дивіться ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. Дякую усім, хто долучився :super:

19. Mishanya

Mishanya Well-Known Member

Кто знает почему воды нет сегодня?

20. greench

greench Well-Known Member

у нас есть. За комуналку долгов у вас нет случаем?

Поделиться этой страницей