То, что там будут меняться цифры уже никого не удивляет. Плохо только то, что самих жильцов в расчет не берут. Ни каких обсуждений, согласований, вообще ни какой инфо. Как будто не люди платят по счетам, а какие-то обезличенные номера абонентов. Страницу назад <<<
хочу взагалі глянути які у них зобо"язання. здається, мені доведеться розгортати "військові дії" проти забудовника, хоч і не хотілось би... але якщо доведеться, буду вести війну на всіх фронтах... хочу бачити що у них з формуваннями тарифів, ну і інші нюанси
EvilGenius, поділіться, пліз, звичайно, без зазначення своїх даних Ну, цього для початку теж може бути достатньо. Досить погортати форум, щоб зрозуміти, які роботи дійсно здійснюються і чи правомірно отримуються кошти
договір на проведення ремонтних робіт заключали?там по тарифам нічого не сказано. основний договір, зразок, по 5 черзі я просив, але так і не надали. Піднімалось питання, щоб сходити до юриста і проаналізувати основний договір, але дальше пропозиції не зрушилось. оскільки підписання основного договору з УК не за горами, я за те, щоб сходити колективно до юриста.
Chili, ми договір на проведення ремонтних робіт не укладали, підписали тільки акт приймання-передачі квартири, тому жодних документів, що підписуються з УК, ще не бачили. відповідно, послуги УК поки що не оплачуємо. тому, швидше за все, паралельно з вирішенням своїх питань із забудовником, буду діяти від імені незадоволених жильців. Багато хто тут ініціював звернення до юристів та підготовку скарг до відповідних органів на тарифи і т.д. Якщо для вас хтось ці документи підготує безкоштовно, а вам тільки потрібно буде підписати, вам від цього гірше? на 100% поки що не обіцяю, але велика імовірність, що доведеться у це вплутуватись
Договір на проведення ремонтних робіт - не є обов'язковим для підписання. Його підписують тільки ті жителі, хто хоче розпочати ремонт раніше, ще до моменту підписання акту приймання-передачі квартири. Вже після оформлення права власності на квартиру можна підписувати з УК повноцінний договір про надання комунальних послуг, де вже безпосередньо будуть вказані всі тарифи та послуги.
а кто-то уже заключал такой договор после получения права собственности? право мы получили, а вот договор с прописанными тарифами не заключали
А повинні були... Ще з самого початку, коли ви підписували з ОП договір купівлі-продажу майнових прав на квартиру, згідно пункту 5.4.5 ви повинні були підписати попередній договір про надання житлово-комунальних послуг з УК. А в цьому попередньому договорі, ви зобов'язуєтесь укласти основний договір протягом 3-ох робочих днів з дня державної реєстрації права власності