Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. VelOlesya

VelOlesya Member

нада срочно за березень по старим заплатити 2 грн.))))

2. Sashko

Sashko Well-Known Member

Black_Kiarra и Dmitry нравится это.
  3. luliza

luliza Member

Добрый день, соседи! Кто-то владеет какой-либо информацией насчёт гаражей, что строятся за нашим домом?

4. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

брокери володіють. 100%

5. ShpiL

ShpiL Member

в кого є номер до диспетчера на рахунок газу? мені квитанції не приходять за газ, хочу заплатить..

6. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

а кто знает, что будет на парковке между Боголюбова 6, 4 и Ивана Франка??? поставили какие то столбцы среди асфальта!!!
    Было несколько парковочных мест и те забирают!!!???

7. VelOlesya

VelOlesya Member

(04598)5-36-75 і ще десь вдома є моб.подивлюсь відпишусь))

всім доброго ранку і гарного дня!!!!!

Последнее редактирование модератором: 18 апр 2014
    Dmitry нравится это.
  8. ShpiL

ShpiL Member

Дякую)

9. 4olega

4olega Member

Звонил в офис застройщика. Цена 15 тыс $.

10. VelOlesya

VelOlesya Member

всім доброго ранку і гар
    а квадратура там яка?

11. flori

flori Active Member

+300дол услуги офиса, +оформление (7%). электричества не будет. если владелец захочет, то будет сам оформлять в облэнерго. Тоесть, врезультате 18-20тыс.дол. за, по сути, консервную банку.

12. Andriy

Andriy Well-Known Member

На цьому тижні на парковці між будинками Івана Франка, 6, Боголюбова, 4 і 6 почали встановлювати будівельний паркан.
    Всі автомобілисти знають на скільки складно знайти місце для стоянки після 19-ї години. Більше того, не зрозуміло, що планується там будувати.
    Пропоную подати колективне звернення до забудовника, щоб зясувати, що саме планується будувати на парковці, а також проханням не проводити будівельних робіт поки не буде надана відповідь на це звернення.
    З текстом звернення можна ознайомитись в темі "ЗАБУДОВНИК забирає парковку у мешканців!!!"

SvetLankach, Татьяна1971 и Mari нравится это.
  13. Mari

Mari Active Member

Андрій, дякую вам за ініциативність! Якщо будуть плануватись якісь заходи оффлайн - пишіть я приєднаюсь!

Andriy нравится это.
  14. Iuliia1989

Iuliia1989 Member

15. Mari

Mari Active Member

ну офігіти тепер
    автомийка! машину нема сенсу мити навіть в нашому дворі - постійно летить пісок, шо хіба ЗА паркінгом мало місця до дороги? я вважаю це повним свинством

16. Kondratiev.es

Kondratiev.es Active Member

мойка прям во дворе? фигасе будет весело 5му подъезду нашего дома.:(
    и что-то я не помню такого на красивом, суперэкологичном генплане городка:).

по паркоместам ответили, а по шуму, гаму, водной мороси с химикатами из открытой двери мойки?

Татьяна1971 и Mari нравится это.
  17. Mari

Mari Active Member

5-тому і так весело, у перших двох під вікнами будівництво закінчилось, а в нас навіть кінця-краю не видно, раз в два дні я з підвіконня згрібаю нормальну таку купку піска, скоро можна буде свою пісочницю вікривати

18. Andriy

Andriy Well-Known Member

Треба проаналізувати питання санітарних норм. Точно є Наказ Мінохорони здоровя, в якому міститься наступне:
    1. АЗК з пунктами технічного обслуговування транспортних засобів (технічне обслуговування, мийка) слід розміщувати тільки уздовж вулиць і доріг промислових і комунально-складських зон, на їх територіях та на виїздах із населених пунктів. Забороняється розміщувати АЗК в межах ссльбищних территорій і зон відпочинку. Вимоги до розміщення АЗК без пунктів технічного обслуговування транспортних засобів мають бути такими, як при розміщенні АЗС.
    Але треба знайти окремі положення та вимоги саме по мийкам.

19. Andriy

Andriy Well-Known Member

Дотримання технологічних, санітарних та екологічних норм регламентується десятком норм природоохоронного законодавства, Водним кодексом, ДБН, Законом «Про відходи». В деталі вдаватись не буду, але нижче даю короткий перелік установ до яких можемо звернутися з проханням перевірити наявність всіх дозволів:

- Головне управління екології
    - Державне управління охорони навколишнього середовища Києва
    - Держеконіспекція
    - ВАТ Київводоканал
    - Санітарно-епідеміологічна служба України.

До понеділка підготую відповідне звернення.

Zeland и SvetLankach нравится это.
  20. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

сколько места на пустыре за Франка, 6 ..... чем плохо там место для автомойки?
    Моя семья тоже категорически против мойки во дворе. Андрей, мы подпишемся под обращением обязательно!!!!

Последнее редактирование: 12 апр 2014
    Mari и Andriy нравится это.

Поделиться этой страницей