"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. stas_ukr

stas_ukr Active Member

є багато моментів щодо виправлення недоліків, вказаних в акті виконаних робіт ... якщо це труби, то тут варіантів окрім їх переварки у куток жодних, крім того, це газ і його просто так не перевариш ... тут або план потрібно узгоджувати з Облгазом, або залишати як є ... якщо ручки на вікнах, криві склопакети і т.п, можуть і поміняти, якщо ж не прибрано, то мені в принципі байдуже .... це дрібниці ... я думаю, через 3 тиждні ми все самі побачимо і розберемось на місці, що, як і куди писати-просити-вимагати ...

2. олег103

олег103 Active Member

продан унитаз

3. Eva_25

Eva_25 Member

Сегодня подписали ИП:), теперь будем ждать свидетельство на право собственности! В договоре указан строк - 60 к.д., будем надеяться что раньше получиться получить:).

4. stas_ukr

stas_ukr Active Member

вітаю, ви одні із перших :) ремонт плануєте одразу після вручення ключів чи чекатимете на документи ?

5. Eva_25

Eva_25 Member

спасибо, планируем делать после вручения.

6. stas_ukr

stas_ukr Active Member

яку суму вам озвучили (робота + матеріали) за кв.м. і скільки у вас площа? якщо не иаємниця ... можна в профіль ... порівнюю ціни і варіанти пропозицій від робочих ...

7. Eva_25

Eva_25 Member

мы будем делать сами,расценок незнаем.

8. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Цифра дуже розмита, атже робота - це фіксована ціна а от на матеріали ціна дуже і дуже різноманітна... вам можуть зробити дешево, але з найнеякісніших матеріалів... то ж варто розділяти роботу і матеріали..

9. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а скільки орієнтовно просять за роботу за м2?

10. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Ми також сьогодні підписали МП., тепер залишилось чекати

Eva_25 нравится это.
  11. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а з ким підписується договір МП ?

12. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

По дорученню з фіз.особою

13. stas_ukr

stas_ukr Active Member

з тією ж, що й ПД ?

14. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Так

15. Eva_25

Eva_25 Member

Поздравляем!:)

16. nevalentin0

nevalentin0 Well-Known Member

stas_ukr, тут дивлюсь ціни на різні види робіт

MIK нравится это.
  17. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Дякую! Вас також вітаю з цією довгоочікуваною подією)

Eva_25 нравится это.
  18. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Хтось може відповісти доплата за збільшення метражу квартири здійснюється в у. о., чи по курсу в гривнях і по якому курсу (по теперішньому чи тоді, коли підписували договір)? Просто маю інформацію що в ЖК "Щасливий" люди здійснювали доплату в у. о. по курсу, який був на момент підписання договору!

19. stas_ukr

stas_ukr Active Member

наскільки я можу судити, в у/о без привязки до курсу ... до чого тут курс ? чи ви платили в гривнях при оформленні ПД ?

20. Eva_25

Eva_25 Member

Доплата за увеличение метров - в у.о., или же можно в гривне, но по коммерческому курсу в день подписания (если ИП, про ОД незнаю).

А Вы остановились на ОД или ИП?

Последнее редактирование модератором: 17 апр 2014

Поделиться этой страницей