ЖК "Львівський маєток" Софіївська борщагівка, вул.Сагайдачного,15

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Marina_Genja, 1 апр 2014.

1. Marina_Genja

Marina_Genja Member

До речі. Ми ще до того, як провели електрику давали їм план, де ставити розетки. То все одно зробили, так як вони запланували, а ми вже потім переробили. tiho-wa

Последнее редактирование: 4 апр 2014
  2. Oksana Verba

Oksana Verba New Member

СКажіть,вам додаткові електро-коробки ставили? Ви платили з розрахунку 1 коробка + 1 розетка 50грн?

3. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Нам взагалі - то казали купити ті коробки разом з кабелем, але ми їх не знайшли... тож майстер поставив їхні. Мабуть включив у вартість, вони ж дешеві і в них тих коробок цілий мішок) Я бачила в магазині ціну 3-5 грн.)

4. Salsagirl

Salsagirl New Member

Сусіди вітаю!Сьогодні підписала договір завдатку- 3 під'їзд,56 квартира.

Oksana Verba нравится это.
  5. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Вітаємо, сусіди)))) А ми з чоловіком з кв. 60 - третій під'їзд)) :beer:
    Нас стає все більше)

6. Игорь_А

Игорь_А New Member

Здравствуйте!
    Еще по 8.2 продают или уже подняли курс доллара?

7. Marina_Genja

Marina_Genja Member

До 15 квітня курс зафіксовано на рівні 8,2.

8. Salsagirl

Salsagirl New Member

Курс 8,2. Я розглядала однокімнатну квартиру,але їх кількість зменшується-залишилися лише перший поверх(стандартні планування),і другий-третій - не стандартні,але там вікна виходять на сусідній будмайданчик.

9. Marina_Genja

Marina_Genja Member

У вас гарна квартира, мені подобається ваше планування) А на перший поверх - не високо підійматись)
    У нас взагалі вікно в стіну сусіднього будинку впирається, коли брали нам дещо інший генплан показували, а тепер такий сюрприз))) А думаю переживем, аби тільки здали будинок вчасно))
    А ви не заходили всередину? Що там в нашій секції робиться зараз?

10. Salsagirl

Salsagirl New Member

В середину заходила,але я була заклопотана вибором квартири,голова обертом йшла від планувань,секцій та інформації:hyh:
    В нашій секції нічого не робили, а от в першій почали штукатурити стіни і прокладати труби по підлозі.В суботу будівельники активно працювали,а в неділю у них,напевно,вихідний.

11. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Це гарні новини, адже на минулих вихідних нам обіцяли за пару-трійку тижнів поштукарити) Добре, що обіцянки виконують) :build:

Я вас вітаю - перегони з пошуку закінчились. Тепер можна придивлятись до плитки, ванної, підлоги, обоїв, освітлення, кухні....... )) від цього всього також голова кругом йде) mamami9

Последнее редактирование: 7 апр 2014
  12. Salsagirl

Salsagirl New Member

Це точно))я вже почала мізкувати над переплануванням.Але ж попереду ще попередній договір.До речі,мені вчора у відділі продажу сказала,що якщо завіряти основний договір у їхнього нотаріуса,то держмито не потрібно буде ще раз платити.Подивимося,як воно буде насправді.

13. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Нам так само казали) tiho-waПодивимось) Менеджери кажуть, що наш будинок буде здаватись разом з 18-м. А в них по договору - серпень. Тож є надія, що наш раніше буде зданий за листопад. А нам обіцяли, що в червні можна буде починати ремонт.;)
    Народ у нас уже цікавиться теплим полом. Якщо водяний робити, то, мабуть, зараз вже треба про це думати) Ми ж, поки лише розеток додали і на цьому поки все - чекаємо поки поштукатурять)) :super:

14. Salsagirl

Salsagirl New Member

Мені сказали-здача червень-липень.Але я за червень,щоб за літо зробити ремонт,і вже платити за свою квартиру:)
    За підлогу ще не думала,і за проводку теж))а ви багато розеток додали?

15. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Так, ми також хочемо за літо зробити ремонт і переїхати на осінь, аби не платити за оренду квартири)

Ми додали одну розетку в коридорі, одну розетку на лоджию, та одну на кухню. Перекинули біля ванної кімнати вмикач на другу сторону та попросили провір для лампочки в кімнаті провести. На кухні там досить багато розеток, але ми додали одну туди - де плануємо ставити холодильник)

16. Игорь_А

Игорь_А New Member

С налогами/пошлинами там получается больше, чем говорилось сразу: при ПД - 1% + 1 тыс грн, при ОД - 7% + 4 тыс грн. + 500 грн. Итого: 8% + 5. 5 тыс грн

17. Marina_Genja

Marina_Genja Member

А коли ми вносили не всю суму при ПД, а лише частину, і 1% платили від неї, то при підписанні ОД ми маємо заплатити ще 1% від різниці? Чи нє?

18. Игорь_А

Игорь_А New Member

Нет, вы платите 1%, при подписании ПД, только от той суммы, которую фактически уплатили. А уже при заключении ОД - от полной стоимости.

19. Marina_Genja

Marina_Genja Member

То ми зекономили)) yr9 хоч і не багато)) Дякую)

20. Salsagirl

Salsagirl New Member

А якщо я буду вносити усю суму в ПД,то мені потібно буде ще раз сплачувати 1 % держмита при оформленні ОД?

Поделиться этой страницей