"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

Спасибо,я тоже дозвонилась с сотого раза)а на когда вас записали?

2. NIDAN

NIDAN Member

На 14,я подстраивалась под график на работе,мне предлагали и раньше),а вы?

3. НаталиКирилл

Нам нужно срочно из за отъезда ...нас записали по срочному на 5 ...но могут еще отложить потому как не готова оценочная стоимость ..надеюсь до 5 все будет готово)

4. NIDAN

NIDAN Member

Я тоже хотела на 7-8,из-за этого не получилось)

5. stas_ukr

stas_ukr Active Member

6. Eva_25

Eva_25 Member

А мы не можем дозвониться к Марие, трубку не беретcry

7. Ro_man

Ro_man New Member

Добрый день!
    В какой программе рисуете проект?

У нас такая-же планировка.

8. НаталиКирилл

А вы звоните,звоните,звоните.....и так пока не возьмут трубку.Я тоже раз 5 подряд звонила пока не взяла Мария трубку

Eva_25 нравится это.
  9. Eva_25

Eva_25 Member

yr9дозвонилась, записались на 8 апреля:)

10. stas_ukr

stas_ukr Active Member

https://planner5d.com/ - це онлайн-програма, потрібно мати аккаунт в Гуглі або пошту на Gmail (це в принципы взаємозамінні речі)

якось потрібно Вас завести на нашу переписку по квартирах 46,8 - це приватна переписка ... поки не зовсім розумію, як це зробити ...

11. МаринаДо

МаринаДо New Member

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2014
  12. NIDAN

NIDAN Member

МаринаДо,я вас пригласила в нашу переписку 46,8,подключайтесь)))

stas_ukr нравится это.
  13. stas_ukr

stas_ukr Active Member

з вулиці це буде не дуже, але є варіанти проектів, які під вікном розміщуюють щось типу барної стійки ... кухня у нас досить широка і можна пару шкафчиків поставити біля протилежної стіни, поруч із холодильником ... а от під вікно поставити кухонний куток ...

я ще не зовсім визначився, куди ставити стіралку ... чи намагатись втулити у ванній, чи виносити на кухну під газовий котел, прикривши зверху робочою панеллю ...

нарешті активізувались дівчата :) дуже не вистачає вашої просторової уяви і правильного розуміння у таких справах як "красиво" і "практично" :)

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2014
  14. Eva_25

Eva_25 Member

Соседи, подскажите, при подписании ИП кто - то будет вносить свои правки в договор? Где этот договор можно почитать?Кто - то знает процедуру подписания?Ранее на форуме о каком то акте говорилось......когда его подписывать?

15. ЛенаКош

ЛенаКош Well-Known Member

Это договор присоединения, поэтому никаких правок вы внести не сможете. Процедура подписания проста - нужно ваше присутствие с паспортом и идентификационным кодом. Читаете, подписываете, усё).

Eva_25 и НаталиКирилл нравится это.
  16. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Можливо сьогодні вже хтось підписував договір МП? Кажуть, що зараз вхід до квартир покищо заборонений і навіть в день підписання договору зайти до своєї квартири буде неможливо... На скільки це правда?

17. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Заходити не можна до дня вручення ключів :( Я телефонував Марії -вона сказала, щоб зателефонував у відділ сервісу; телефонував Брагарнику у "відділ сервісу" він сказав, що ключів в нього немає, а всі ключі в Головного Інженера; зателефонував "ГІ" - той мені сказав, що вище стояче начальство дало наказ нікого не пускати під загрозою врізання премії! Далі мені просто набридло шукати кінці і я забив на це діло! От такі от пироги...

18. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

Даа, "пироги" неважні... Хотілоь би побачити реальний стан квартири до вручення ключів

19. stas_ukr

stas_ukr Active Member

реальний стан більш-менш нормальний, якщо не звертати увагу на дрібниці ... а загалом ще не у всіх квартирах прибрано, та й чи будуть прибирати ще, невідомо ... у нас (квартири 46,8) - сюрприз з газовими трубами - прямо посеред стіни в кухні, у когось ручок немає на вікнах ... кожен на врученні знайде для себе щось цікаве ...

20. S_Dmitriy

S_Dmitriy Member

На такі сюрпризи є акт виконаних робіт. Хоча, прочитавши відгуки на загальному форумі, особливо розраховувати на виправлення забудовником своїх недоліків не варто.

Поделиться этой страницей